Hadzija, sto si zabranio pp?High je napisao/la:E, čuj književni forum.
Btw, tacno se ovaj Higuain nameracio na pogresnog.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Hadzija, sto si zabranio pp?High je napisao/la:E, čuj književni forum.
Replacing Dzeko with Bony has to be one of the worst decisions in the history of the club.
Goalgetter je napisao/la:Samo neka povreda Higuaina ili da ga mozda stavi na klupu u nekim tekamma moze donijeti Dzeki titulu prvog strijelca. Lik koristi svaku sansu, protiv Palerma i nije haman imao skoro nijednu sansu dok nije zabio gol, iz prve 100% sanse je zabio i gol.
Sto se tice Dzeke, samo neka zabija, a gdje ce na kraju biti, vidjecemo. 28 golova ove sezone, idemo dalje.
Prije bi rekao ja Džeko zakoračio u četvrtu deceniju života..Amsterdam1312 je napisao/la:Ljudina je sa stilom zakoračio u treću deceniju života, oženio se, dobio predivnu kćerkicu, rešeta mreže i igra sezonu života. Život je nekad lijep zaista. Drago mi je zbog Džeksona, Džeko je dokaz da se iz blata i sve ove nepravde može izdignuti i napraviti nešto u životu, napraviti nešto od sebe, izgraditi izvanrednu ličnost. Džeko je IDOL al bukvalno.![]()
![]()
Goalgetter je napisao/la:AferimCartman je napisao/la:GDJE STE SADA MISEVI STO STE GA KRITIKOVALI? MI STO SMO GA UVIJEK BRANILI SMO U TRANSU.
DZEK DZEK DZEK
Dobro imaš pravo ali sam htio reći da je zaokružio 30-u sa stilom.BenjooJutub je napisao/la:Prije bi rekao ja Džeko zakoračio u četvrtu deceniju života..Amsterdam1312 je napisao/la:Ljudina je sa stilom zakoračio u treću deceniju života, oženio se, dobio predivnu kćerkicu, rešeta mreže i igra sezonu života. Život je nekad lijep zaista. Drago mi je zbog Džeksona, Džeko je dokaz da se iz blata i sve ove nepravde može izdignuti i napraviti nešto u životu, napraviti nešto od sebe, izgraditi izvanrednu ličnost. Džeko je IDOL al bukvalno.![]()
![]()
Kad se vratis s robije nazovi Selam a ne praviti pobune po forumuHigh je napisao/la:Danas daje jedan, minimalno.
Gdje si, džematlijo?MocMahale444 je napisao/la:Kad se vratis s robije nazovi Selam a ne praviti pobune po forumuHigh je napisao/la:Danas daje jedan, minimalno.Ako bude igro 1 gol 1 ast.
Otisao si na stranu amazonke u jednom postuHigh je napisao/la:Gdje si, džematlijo?MocMahale444 je napisao/la:Kad se vratis s robije nazovi Selam a ne praviti pobune po forumuHigh je napisao/la:Danas daje jedan, minimalno.Ako bude igro 1 gol 1 ast.
Bit će golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.