Replacing Dzeko with Bony has to be one of the worst decisions in the history of the club.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajmo jos na ljeto gdje u Spaniju, da se prekucaju sve lige
Imam osjecaj da bi mu Primera odgovarala strasno 
Goalgetter je napisao/la:Samo neka povreda Higuaina ili da ga mozda stavi na klupu u nekim tekamma moze donijeti Dzeki titulu prvog strijelca. Lik koristi svaku sansu, protiv Palerma i nije haman imao skoro nijednu sansu dok nije zabio gol, iz prve 100% sanse je zabio i gol.
Sto se tice Dzeke, samo neka zabija, a gdje ce na kraju biti, vidjecemo. 28 golova ove sezone, idemo dalje.
Danas daje jedan, minimalno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Prije bi rekao ja Džeko zakoračio u četvrtu deceniju života..Amsterdam1312 je napisao/la:Ljudina je sa stilom zakoračio u treću deceniju života, oženio se, dobio predivnu kćerkicu, rešeta mreže i igra sezonu života. Život je nekad lijep zaista. Drago mi je zbog Džeksona, Džeko je dokaz da se iz blata i sve ove nepravde može izdignuti i napraviti nešto u životu, napraviti nešto od sebe, izgraditi izvanrednu ličnost. Džeko je IDOL al bukvalno.![]()
![]()
Goalgetter je napisao/la:AferimCartman je napisao/la:GDJE STE SADA MISEVI STO STE GA KRITIKOVALI? MI STO SMO GA UVIJEK BRANILI SMO U TRANSU.
DZEK DZEK DZEK
Šta gdje ste ? Kad nije dobro igrao bio je za kritiku..Nije mogo potrčat za reprezentaciju,prošlu sezonu u Romi dosta utakmica je takođe bio neprimjetan u ekipi,a sve je to posljedica Manchester Citya i neigranja..Sad se vratio u formu,vratio samopouzdanje i podsjeća na onog iz Volfsburga..Nema ni miševa ni ovih ni onih kad nisi dobar nisi dobar..Svi su pljuvali po forumu pogotov posle utakmica za reprezentaciju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko jos od SP-a u reprezentaciji nije odigrao losu utakmicu. Cak i u barazu protiv Irske je bio nas najbolji igrac na terenu.
Sto se tice danasnje tekme protiv Torina, makar jedan.
Hart ce morati kleknuti.
Sto se tice danasnje tekme protiv Torina, makar jedan.
30.
Hartu i sad žao što je Edin otišao
Hartu i sad žao što je Edin otišao
Makar 2 danas
jednom lijevom a onda desnoooomm,....Ediiiiinnnn Dzeeekooooooooooo

- Amsterdam1312
- Kontakt:
Dobro imaš pravo ali sam htio reći da je zaokružio 30-u sa stilom.BenjooJutub je napisao/la:Prije bi rekao ja Džeko zakoračio u četvrtu deceniju života..Amsterdam1312 je napisao/la:Ljudina je sa stilom zakoračio u treću deceniju života, oženio se, dobio predivnu kćerkicu, rešeta mreže i igra sezonu života. Život je nekad lijep zaista. Drago mi je zbog Džeksona, Džeko je dokaz da se iz blata i sve ove nepravde može izdignuti i napraviti nešto u životu, napraviti nešto od sebe, izgraditi izvanrednu ličnost. Džeko je IDOL al bukvalno.![]()
![]()
- MocMahale444
Kad se vratis s robije nazovi Selam a ne praviti pobune po forumuHigh je napisao/la:Danas daje jedan, minimalno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Gdje si, džematlijo?MocMahale444 je napisao/la:Kad se vratis s robije nazovi Selam a ne praviti pobune po forumuHigh je napisao/la:Danas daje jedan, minimalno.Ako bude igro 1 gol 1 ast.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Otisao si na stranu amazonke u jednom postuHigh je napisao/la:Gdje si, džematlijo?MocMahale444 je napisao/la:Kad se vratis s robije nazovi Selam a ne praviti pobune po forumuHigh je napisao/la:Danas daje jedan, minimalno.Ako bude igro 1 gol 1 ast.
Bit će golova.
Dzeko je citao forum i ovu temu prosle godine, sad zbog toga reseta mreze i tuca golmane u vugla
Pozdrav,
Da li moze neko link tekme ?
Da li moze neko link tekme ?
Dal zna ko prenosi utakmicu? Sport tv ne prenosi, bar ne u sloveniji... Cigani!
- MocMahale444
Arena sport 4.Edviin je napisao/la:Dal zna ko prenosi utakmicu? Sport tv ne prenosi, bar ne u sloveniji... Cigani!
Jarane instaliraj Mobdro na mob i imas sve arene,sk i ostale picke materine.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Idemo ludo, idemo jako. Idemo po jos jedan het trik, pa nek zemlja gori
Suplji su ovi mihajlovicevi **** 
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.