FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

chanchi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la chanchi » 04 avg 2010, 13:23

Gigant je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:OBJEKTIVNO je kad navijac anamo onih kaze da ce se njegov tim boriti za titulu a usput zna da njihov gradski rival (onaj stariji) nema kvalitetu za istu borbu.
NIJE OBJEKTIVNO kad navijac Zelje kaze da vidi svoj tim u borbi za titulu a da njegovog gradskog rivala ne vidi u toj borbi.

To su neke nove definicije objektivnosti izgleda ... :?
hahahaha...ipak nisam mislio tako, ali nebitno sada...ko je shvatio razumjet ce...
Stvarno si gigant!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 avg 2010, 13:25

pile87 je napisao/la:Nevezano za ovu moju palamudu brojaka za godisnje SJEVER se krece oko 150!!!
neko ima standarde a neko brojke :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 avg 2010, 13:27

Premijer liga BiH, 1. kolo
Radovanović: Pametnom igrom do pobjede

Fudbaleri Željezničara uoči večerašnje utakmice s Olimpikom jutros su odradili trening, te su otišli u karantin. Početak prvenstva nosi dozu neizvjesnosti, no iz tabora momčadi s Grbavice uvjereni su u pozitivan rezultat.

"Prva utakmica je uvijek neizvjesna pa će po mom mišljenju tako biti i večeras. Očekujem tešku utakmicu, pogotovo iz razloga što smo mi aktuelni šampioni, te sam uvjeren da će svi protiv nas ulaziti sa željom da nam 'skini skalp'. Međutim, teško će to kome uspjeti", rekao je za SportSport.ba Mirko Radovanović i dodao:

"U utakmicu moramo ući smireno. Ne smijemo srljati. Imamo kvalitet da ponovimo prošlosezonski rezultat i mislim da ćemo to već večaras i dokazati. Dobro se poznajemo, iskusniji smo i to nam mnogo znači. Olimpik ima dobru momčad, no uz veliku podršku s tribinama možemo do pobjede."
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40873.htm

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 avg 2010, 13:30

Gigant je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:OBJEKTIVNO je kad navijac anamo onih kaze da ce se njegov tim boriti za titulu a usput zna da njihov gradski rival (onaj stariji) nema kvalitetu za istu borbu.
NIJE OBJEKTIVNO kad navijac Zelje kaze da vidi svoj tim u borbi za titulu a da njegovog gradskog rivala ne vidi u toj borbi.

To su neke nove definicije objektivnosti izgleda ... :?
hahahaha...ipak nisam mislio tako, ali nebitno sada...ko je shvatio razumjet ce...
Kako god si mislio i sta god si mislio tako ispade. A ko je shvatio taj ce valjda i razumjeti ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2010, 13:34

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Nevezano za ovu moju palamudu brojaka za godisnje SJEVER se krece oko 150!!!
Ma fakticki radi se o malo vise od 6 sati prodaje sto je izniman rezultat s obzirom da nije bilo nikave kampanje za prodaju karata i nekog marketinga, dok ce za jug potraznja biti najvece na dan utakmice na Grbavici i pored jako loseg angazmana kluba oko prodaje sezonskih za ocekivati je da bar 1000 bude prodano a uz malo truda i kreativnosti i naravno neke finansiske inekcije moglo je to puno bolje i trebalo je!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 avg 2010, 13:43

Islo bi i za jug danas, da su se sjetili da rade malo duze, jer se okupljaju iza 5...ALI samo nek ne puca . . . !

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 04 avg 2010, 13:43

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Ma fakticki radi se o malo vise od 6 sati prodaje sto je izniman rezultat s obzirom da nije bilo nikave kampanje za prodaju karata i nekog marketinga, dok ce za jug potraznja biti najvece na dan utakmice na Grbavici i pored jako loseg angazmana kluba oko prodaje sezonskih za ocekivati je da bar 1000 bude prodano a uz malo truda i kreativnosti i naravno neke finansiske inekcije moglo je to puno bolje i trebalo je!
Sada bez zajebancije, jesu li vam te clanske kao nekad prije sto su bile, neki se kuponi otkidaju, ili ste i vi presli na drugi sistem...ozb pitam...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 avg 2010, 13:48

Skeniranje jagodice prsta, a od nove godine idemo i sa skeniranjem irisa oka...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2010, 13:49

Gigant je napisao/la:Sada bez zajebancije, jesu li vam te clanske kao nekad prije sto su bile, neki se kuponi otkidaju, ili ste i vi presli na drugi sistem...ozb pitam...
Ma isto kao i kod vas bar kod!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 04 avg 2010, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 04 avg 2010, 13:50

Seyo_TM je napisao/la:Skeniranje jagodice prsta, a od nove godine idemo i sa skeniranjem irisa oka...
fino sam pitao...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Post Postao/la Avatar » 04 avg 2010, 13:51

Gigant je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Skeniranje jagodice prsta, a od nove godine idemo i sa skeniranjem irisa oka...
fino sam pitao...
Skeniranje supka :mrgreen:

Edit: Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(76 post(ov)a / 37.44% od postova korisnika/ce)
Zadnja izmjena: Avatar, dana/u 04 avg 2010, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 04 avg 2010, 13:52

Djecace iskompleksirani, kad ulazis u raspravu naoruzaj se informacijama do zuba i onda lagano razvalis to o cemu raspravljas. Ti kuponi su se otkidali 2001 godine (imam tu polugodisnju pa tacno znam da je ta godina jer inace ih bas i ne pamtim), a vec par sezona je godisnja iz jednog komada plastike (ovo sam ovako napisao da ti malo olaksam gradivo).

haj zdra'o
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2010, 13:55

Avanes je napisao/la:Djecace iskompleksirani, kad ulazis u raspravu naoruzaj se informacijama do zuba i onda lagano razvalis to o cemu raspravljas. Ti kuponi su se otkidali 2001 godine (imam tu polugodisnju pa tacno znam da je ta godina jer inace ih bas i ne pamtim), a vec par sezona je godisnja iz jednog komada plastike (ovo sam ovako napisao da ti malo olaksam gradivo).

haj zdra'o
Neka covjek pita i dobije odgovor!
pile87 je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Sada bez zajebancije, jesu li vam te clanske kao nekad prije sto su bile, neki se kuponi otkidaju, ili ste i vi presli na drugi sistem...ozb pitam...
Ma isto kao i kod vas bar kod!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 avg 2010, 14:04

Gigant je napisao/la:
fino sam pitao...
ma ja, naravno da si fino pitao...sav si mi takav...

PS tek sada vidjeh da si pitao za "Clanske"...izvinjavam se, nemamo clanske.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 04 avg 2010, 14:08

elSaik je napisao/la: U periodu 1998. do 2000. se igrao Play-off kao ZVANIČNI završetak takmičenja i način određivanja Prvaka Bosne i Hercegovine, priznatog od strane UEFA. 1998. je prvak bio Željezničar, 2000. Brotnjo. 1999. play-off nije odigran, BiH nije imala svog prvaka, a ni predstavnike u EURO takmičenjima. Sarajevo ima 2 titule BiH jednako kao što i Čelik ima 3.
Vazda ista prica i sa iste strane. Nama su bitnije 2 prave titule a ne 13 kupljenih u PL ;)

IMO TM
Kontakt:

Post Postao/la IMO TM » 04 avg 2010, 14:12

Ukolko je danas okupljanje na grbavici

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 04 avg 2010, 14:15

IMO TM je napisao/la:Ukolko je danas okupljanje na grbavici
17:30 i da evo jos jednom ponovim za sve koji nisu upratili :
Okupljanje za utakmicu sa Olimpikom je u srijedu na platou stadiona Grbavica u 17:30h, SVI NA OKUPLJANJE, SVI NA JUG do prva gostujuća 3 boda!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2010, 14:16

UPS je napisao/la:
elSaik je napisao/la: U periodu 1998. do 2000. se igrao Play-off kao ZVANIČNI završetak takmičenja i način određivanja Prvaka Bosne i Hercegovine, priznatog od strane UEFA. 1998. je prvak bio Željezničar, 2000. Brotnjo. 1999. play-off nije odigran, BiH nije imala svog prvaka, a ni predstavnike u EURO takmičenjima. Sarajevo ima 2 titule BiH jednako kao što i Čelik ima 3.
Vazda ista prica i sa iste strane. Nama su bitnije 2 prave titule a ne 13 kupljenih u PL ;)
Super :D blago vama
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 04 avg 2010, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 04 avg 2010, 14:17

UPS je napisao/la:
UPRAVO ta jedna vasa nije prava (jer je onda i posusje po tome prvak)... u tome je stos... :lol:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 04 avg 2010, 14:19

Tebi je fakat glava na UPS-u. Leži ti nick vopra.
Pitari dajte nam nekog konačno iz vaših redova da može s nama starijim ravnopravno razgovarati. Evo od kada je ovog foruma sve nekakvi giganti, cane, ćune, stoke i UPS-ovi. Čitava vam tema na desetak balavaca stoji. Sve mitska djeca. Ima li fakat među vama iko stariji da zna išta. Ja sam znao hordi i prije rata, gdje su ti ljudi. Fakat je od onih hordi ostalo samo dva slova hz. Baš prava skraćenica u svakom pogledu. Hoćemo prijeratne horde, djeco ****. Zaglupit ću svama.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []