Stvarno si gigant!!!Gigant je napisao/la:hahahaha...ipak nisam mislio tako, ali nebitno sada...ko je shvatio razumjet ce...Stole iz Bora je napisao/la:OBJEKTIVNO je kad navijac anamo onih kaze da ce se njegov tim boriti za titulu a usput zna da njihov gradski rival (onaj stariji) nema kvalitetu za istu borbu.
NIJE OBJEKTIVNO kad navijac Zelje kaze da vidi svoj tim u borbi za titulu a da njegovog gradskog rivala ne vidi u toj borbi.
To su neke nove definicije objektivnosti izgleda ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
neko ima standarde a neko brojkepile87 je napisao/la:Nevezano za ovu moju palamudu brojaka za godisnje SJEVER se krece oko 150!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Premijer liga BiH, 1. kolo
Radovanović: Pametnom igrom do pobjede
Fudbaleri Željezničara uoči večerašnje utakmice s Olimpikom jutros su odradili trening, te su otišli u karantin. Početak prvenstva nosi dozu neizvjesnosti, no iz tabora momčadi s Grbavice uvjereni su u pozitivan rezultat.
"Prva utakmica je uvijek neizvjesna pa će po mom mišljenju tako biti i večeras. Očekujem tešku utakmicu, pogotovo iz razloga što smo mi aktuelni šampioni, te sam uvjeren da će svi protiv nas ulaziti sa željom da nam 'skini skalp'. Međutim, teško će to kome uspjeti", rekao je za SportSport.ba Mirko Radovanović i dodao:
"U utakmicu moramo ući smireno. Ne smijemo srljati. Imamo kvalitet da ponovimo prošlosezonski rezultat i mislim da ćemo to već večaras i dokazati. Dobro se poznajemo, iskusniji smo i to nam mnogo znači. Olimpik ima dobru momčad, no uz veliku podršku s tribinama možemo do pobjede."
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40873.htm
Radovanović: Pametnom igrom do pobjede
Fudbaleri Željezničara uoči večerašnje utakmice s Olimpikom jutros su odradili trening, te su otišli u karantin. Početak prvenstva nosi dozu neizvjesnosti, no iz tabora momčadi s Grbavice uvjereni su u pozitivan rezultat.
"Prva utakmica je uvijek neizvjesna pa će po mom mišljenju tako biti i večeras. Očekujem tešku utakmicu, pogotovo iz razloga što smo mi aktuelni šampioni, te sam uvjeren da će svi protiv nas ulaziti sa željom da nam 'skini skalp'. Međutim, teško će to kome uspjeti", rekao je za SportSport.ba Mirko Radovanović i dodao:
"U utakmicu moramo ući smireno. Ne smijemo srljati. Imamo kvalitet da ponovimo prošlosezonski rezultat i mislim da ćemo to već večaras i dokazati. Dobro se poznajemo, iskusniji smo i to nam mnogo znači. Olimpik ima dobru momčad, no uz veliku podršku s tribinama možemo do pobjede."
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-40873.htm
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kako god si mislio i sta god si mislio tako ispade. A ko je shvatio taj ce valjda i razumjeti ...Gigant je napisao/la:hahahaha...ipak nisam mislio tako, ali nebitno sada...ko je shvatio razumjet ce...Stole iz Bora je napisao/la:OBJEKTIVNO je kad navijac anamo onih kaze da ce se njegov tim boriti za titulu a usput zna da njihov gradski rival (onaj stariji) nema kvalitetu za istu borbu.
NIJE OBJEKTIVNO kad navijac Zelje kaze da vidi svoj tim u borbi za titulu a da njegovog gradskog rivala ne vidi u toj borbi.
To su neke nove definicije objektivnosti izgleda ...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma fakticki radi se o malo vise od 6 sati prodaje sto je izniman rezultat s obzirom da nije bilo nikave kampanje za prodaju karata i nekog marketinga, dok ce za jug potraznja biti najvece na dan utakmice na Grbavici i pored jako loseg angazmana kluba oko prodaje sezonskih za ocekivati je da bar 1000 bude prodano a uz malo truda i kreativnosti i naravno neke finansiske inekcije moglo je to puno bolje i trebalo je!Seyo_TM je napisao/la:neko ima standarde a neko brojkepile87 je napisao/la:Nevezano za ovu moju palamudu brojaka za godisnje SJEVER se krece oko 150!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Islo bi i za jug danas, da su se sjetili da rade malo duze, jer se okupljaju iza 5...ALI samo nek ne puca . . . !
Sada bez zajebancije, jesu li vam te clanske kao nekad prije sto su bile, neki se kuponi otkidaju, ili ste i vi presli na drugi sistem...ozb pitam...pile87 je napisao/la:Ma fakticki radi se o malo vise od 6 sati prodaje sto je izniman rezultat s obzirom da nije bilo nikave kampanje za prodaju karata i nekog marketinga, dok ce za jug potraznja biti najvece na dan utakmice na Grbavici i pored jako loseg angazmana kluba oko prodaje sezonskih za ocekivati je da bar 1000 bude prodano a uz malo truda i kreativnosti i naravno neke finansiske inekcije moglo je to puno bolje i trebalo je!Seyo_TM je napisao/la:neko ima standarde a neko brojkepile87 je napisao/la:Nevezano za ovu moju palamudu brojaka za godisnje SJEVER se krece oko 150!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Skeniranje jagodice prsta, a od nove godine idemo i sa skeniranjem irisa oka...
Ma isto kao i kod vas bar kod!Gigant je napisao/la:Sada bez zajebancije, jesu li vam te clanske kao nekad prije sto su bile, neki se kuponi otkidaju, ili ste i vi presli na drugi sistem...ozb pitam...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 04 avg 2010, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
fino sam pitao...Seyo_TM je napisao/la:Skeniranje jagodice prsta, a od nove godine idemo i sa skeniranjem irisa oka...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
-
Skeniranje supkaGigant je napisao/la:fino sam pitao...Seyo_TM je napisao/la:Skeniranje jagodice prsta, a od nove godine idemo i sa skeniranjem irisa oka...
Edit: Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(76 post(ov)a / 37.44% od postova korisnika/ce)
Zadnja izmjena: Avatar, dana/u 04 avg 2010, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Djecace iskompleksirani, kad ulazis u raspravu naoruzaj se informacijama do zuba i onda lagano razvalis to o cemu raspravljas. Ti kuponi su se otkidali 2001 godine (imam tu polugodisnju pa tacno znam da je ta godina jer inace ih bas i ne pamtim), a vec par sezona je godisnja iz jednog komada plastike (ovo sam ovako napisao da ti malo olaksam gradivo).
haj zdra'o
haj zdra'o
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Neka covjek pita i dobije odgovor!Avanes je napisao/la:Djecace iskompleksirani, kad ulazis u raspravu naoruzaj se informacijama do zuba i onda lagano razvalis to o cemu raspravljas. Ti kuponi su se otkidali 2001 godine (imam tu polugodisnju pa tacno znam da je ta godina jer inace ih bas i ne pamtim), a vec par sezona je godisnja iz jednog komada plastike (ovo sam ovako napisao da ti malo olaksam gradivo).
haj zdra'o
pile87 je napisao/la:Ma isto kao i kod vas bar kod!Gigant je napisao/la:Sada bez zajebancije, jesu li vam te clanske kao nekad prije sto su bile, neki se kuponi otkidaju, ili ste i vi presli na drugi sistem...ozb pitam...
ma ja, naravno da si fino pitao...sav si mi takav...Gigant je napisao/la:fino sam pitao...Seyo_TM je napisao/la:Skeniranje jagodice prsta, a od nove godine idemo i sa skeniranjem irisa oka...
PS tek sada vidjeh da si pitao za "Clanske"...izvinjavam se, nemamo clanske.
Vazda ista prica i sa iste strane. Nama su bitnije 2 prave titule a ne 13 kupljenih u PLelSaik je napisao/la: U periodu 1998. do 2000. se igrao Play-off kao ZVANIČNI završetak takmičenja i način određivanja Prvaka Bosne i Hercegovine, priznatog od strane UEFA. 1998. je prvak bio Željezničar, 2000. Brotnjo. 1999. play-off nije odigran, BiH nije imala svog prvaka, a ni predstavnike u EURO takmičenjima. Sarajevo ima 2 titule BiH jednako kao što i Čelik ima 3.
Ukolko je danas okupljanje na grbavici
17:30 i da evo jos jednom ponovim za sve koji nisu upratili :IMO TM je napisao/la:Ukolko je danas okupljanje na grbavici
Okupljanje za utakmicu sa Olimpikom je u srijedu na platou stadiona Grbavica u 17:30h, SVI NA OKUPLJANJE, SVI NA JUG do prva gostujuća 3 boda!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
SuperUPS je napisao/la:Vazda ista prica i sa iste strane. Nama su bitnije 2 prave titule a ne 13 kupljenih u PLelSaik je napisao/la: U periodu 1998. do 2000. se igrao Play-off kao ZVANIČNI završetak takmičenja i način određivanja Prvaka Bosne i Hercegovine, priznatog od strane UEFA. 1998. je prvak bio Željezničar, 2000. Brotnjo. 1999. play-off nije odigran, BiH nije imala svog prvaka, a ni predstavnike u EURO takmičenjima. Sarajevo ima 2 titule BiH jednako kao što i Čelik ima 3.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 04 avg 2010, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVO ta jedna vasa nije prava (jer je onda i posusje po tome prvak)... u tome je stos...UPS je napisao/la:Vazda ista prica i sa iste strane. Nama su bitnije 2 prave titule a ne 13 kupljenih u PLelSaik je napisao/la: U periodu 1998. do 2000. se igrao Play-off kao ZVANIČNI završetak takmičenja i način određivanja Prvaka Bosne i Hercegovine, priznatog od strane UEFA. 1998. je prvak bio Željezničar, 2000. Brotnjo. 1999. play-off nije odigran, BiH nije imala svog prvaka, a ni predstavnike u EURO takmičenjima. Sarajevo ima 2 titule BiH jednako kao što i Čelik ima 3.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Tebi je fakat glava na UPS-u. Leži ti nick vopra.
Pitari dajte nam nekog konačno iz vaših redova da može s nama starijim ravnopravno razgovarati. Evo od kada je ovog foruma sve nekakvi giganti, cane, ćune, stoke i UPS-ovi. Čitava vam tema na desetak balavaca stoji. Sve mitska djeca. Ima li fakat među vama iko stariji da zna išta. Ja sam znao hordi i prije rata, gdje su ti ljudi. Fakat je od onih hordi ostalo samo dva slova hz. Baš prava skraćenica u svakom pogledu. Hoćemo prijeratne horde, djeco ****. Zaglupit ću svama.
Pitari dajte nam nekog konačno iz vaših redova da može s nama starijim ravnopravno razgovarati. Evo od kada je ovog foruma sve nekakvi giganti, cane, ćune, stoke i UPS-ovi. Čitava vam tema na desetak balavaca stoji. Sve mitska djeca. Ima li fakat među vama iko stariji da zna išta. Ja sam znao hordi i prije rata, gdje su ti ljudi. Fakat je od onih hordi ostalo samo dva slova hz. Baš prava skraćenica u svakom pogledu. Hoćemo prijeratne horde, djeco ****. Zaglupit ću svama.