nove generacije redsaa

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Pametan mali zna za koga treba navijat, za jedini veliki klub u EPLKing Kenny je napisao/la:
nove generacije redsaa
ma pricalo se o njemu vec... iskreno nije on los igrac, ali je jako tezak za drzati u ekipi sklon incidentima... kada bi dosao za neke male pare bilo bi to ok. spominje se mnogo igraca tu ali mislim da dok ne ode neko nece biti transfera e sad ako ode mascherano vjerovatno ce se te pare potrositi na pristojnu zamjenu, lijevi bek se vjerovatno nece ni dovoditi jer ostaju fabio i insua, vjerovatno nema potrebe ni za napadacem jer ostaje torres... a ako odu ameri onda bi se vjerovatno moglo ocekivati neko fino pojacanje...Pato je napisao/la:Ev imam neku informaciju s foruma,nezzz koliko je pozdana izgleda da dolazi Kevin Prince Boateng,Ganac igra je ove godine na posudbi u Portsmauthu,...????????
ma njemu samo treba cvrsta ruka i vidjet ces kako mali igrafera je napisao/la:ma pricalo se o njemu vec... iskreno nije on los igrac, ali je jako tezak za drzati u ekipi sklon incidentima... kada bi dosao za neke male pare bilo bi to ok. spominje se mnogo igraca tu ali mislim da dok ne ode neko nece biti transfera e sad ako ode mascherano vjerovatno ce se te pare potrositi na pristojnu zamjenu, lijevi bek se vjerovatno nece ni dovoditi jer ostaju fabio i insua, vjerovatno nema potrebe ni za napadacem jer ostaje torres... a ako odu ameri onda bi se vjerovatno moglo ocekivati neko fino pojacanje...Pato je napisao/la:Ev imam neku informaciju s foruma,nezzz koliko je pozdana izgleda da dolazi Kevin Prince Boateng,Ganac igra je ove godine na posudbi u Portsmauthu,...????????
Tako mi govori ovaj pajdo za Boatenga,on sigurno nije los igrac....a to sa ponasanje to se zna o njemu,a lipo bih bilo da ameri odu,ovi kinez,najavljuje neka velika pojacanja,nezzz samo da amerikanci odu,nemoze nitko biti gori od njih..........Totti je napisao/la:ma njemu samo treba cvrsta ruka i vidjet ces kako mali igrafera je napisao/la:ma pricalo se o njemu vec... iskreno nije on los igrac, ali je jako tezak za drzati u ekipi sklon incidentima... kada bi dosao za neke male pare bilo bi to ok. spominje se mnogo igraca tu ali mislim da dok ne ode neko nece biti transfera e sad ako ode mascherano vjerovatno ce se te pare potrositi na pristojnu zamjenu, lijevi bek se vjerovatno nece ni dovoditi jer ostaju fabio i insua, vjerovatno nema potrebe ni za napadacem jer ostaje torres... a ako odu ameri onda bi se vjerovatno moglo ocekivati neko fino pojacanje...Pato je napisao/la:Ev imam neku informaciju s foruma,nezzz koliko je pozdana izgleda da dolazi Kevin Prince Boateng,Ganac igra je ove godine na posudbi u Portsmauthu,...????????
to se cjeniTorres Da Killa.!. je napisao/la:Ev danas se pojavila informacija i da zele Hiks i Gillett ne mogu zaustaviti prodaju kluba..
http://www.liverpooldailypost.co.uk/liv ... -26992068/
Odlično !Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ev danas se pojavila informacija i da zele Hiks i Gillett ne mogu zaustaviti prodaju kluba..
to se znalo od prije, petorica odlucuju o tome kome ce prodati klub, ponuda ima ali svako ima svoje favorite, i vidjet cemo ko ce biti novi vlasnikTorres Da Killa.!. je napisao/la:Ev danas se pojavila informacija i da zele Hiks i Gillett ne mogu zaustaviti prodaju kluba..
Jel to imas robe?King Kenny je napisao/la:u zadnje vrijeme sve dobre vijesti oko prodaje kluba al da mi je docekat dan kad ces osvanut da je Liverpool dobio novog vlasnika..to se mora proslavit i kulturno zalit
nabavit ce seeekurdt je napisao/la:Jel to imas robe?King Kenny je napisao/la:u zadnje vrijeme sve dobre vijesti oko prodaje kluba al da mi je docekat dan kad ces osvanut da je Liverpool dobio novog vlasnika..to se mora proslavit i kulturno zalit
King Kenny je napisao/la:nabavit ce seeekurdt je napisao/la:Jel to imas robe?King Kenny je napisao/la:u zadnje vrijeme sve dobre vijesti oko prodaje kluba al da mi je docekat dan kad ces osvanut da je Liverpool dobio novog vlasnika..to se mora proslavit i kulturno zalit
obraduj me omere obraduj,vodim te na kafu (izmedju parcijala)Omerbavarac je napisao/la:Spominju se novi vlasnici, a da nisu Kinezi.![]()
![]()
I to je navodno sve dogovoreno. Vracanje dugova bankama i jos kojekakve zahebancije i na kraju izgradnja stadiona.
Omerbavarac je napisao/la:Spominju se novi vlasnici, a da nisu Kinezi.![]()
![]()
I to je navodno sve dogovoreno. Vracanje dugova bankama i jos kojekakve zahebancije i na kraju izgradnja stadiona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.