FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Biban25
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Biban25 » 19 feb 2017, 15:29

klasik je napisao/la:Hej igramo utakmicu za 6 dana :D
Znal se hocel bit prenos i ko ce radit, mozda ne budem kod kuce pa da se znam organizovat?
19. kolo: Utakmica Vrijeme TV

Radnik - Olimpic 25. februar, 14:00 Arena sport
Mladost - Sloboda 25. februar, 14:00 Moja TV
Krupa - Željezničar 26. februar, 1430 Moja TV
Čelik - Zrinjski 25. februar, 14:30 BHT

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 feb 2017, 15:29

meecko je napisao/la:Ne spominji to,citaju pdf, da se nece obistiniti
:urnebes: :urnebes: :rol: ....STA dodati.... Ostalo nam je samo da se smijemo od muke....Al za plakanja je
DENIS KARIC -sportski direktor
ZDENO JURIC-generalni sekretar
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 19 feb 2017, 16:14

Otkud da moja tv prenosi obje

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 feb 2017, 16:22

RollingPaper je napisao/la:Otkud da moja tv prenosi obje
Pa nije isti dan :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 19 feb 2017, 16:29

meecko je napisao/la:Ne spominji to,citaju pdf, da se nece obistiniti
Ma bjedari mrtvi ko fol mrtva carsija ih podrzava haha sve jasminovic druzeljubci do neki dan mu pjevali srce aam ti dao nista vise nemam jer je jasmin krao hahaha para vrti gdje burgija nece

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 feb 2017, 16:34

Jasmin krao pa i njima dao, sad im fino.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 feb 2017, 16:40

Vi ste meni kraljevi nervirate se kao da niste navikli,vraca se sve na staro,ponovi ce se klub srozati,zaduziti,dignut ce svu ruke i na kraju kljuc u bravu,mislim da nema vise budala kao sto je bio Husic.

Uzivali smo 3 godine,sad cemo opet gledat patnju i muku,Jasmin je ipak pobjedio,za mene najveci grobar Slobode i sporta u Tuzli.. dok se navijaci Celika i Veleza bore za klub,kod nas ponovo vracaju grobare Slobode u klub i svi sute.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 feb 2017, 17:28

harry_90 je napisao/la:Vi ste meni kraljevi nervirate se kao da niste navikli,vraca se sve na staro,ponovi ce se klub srozati,zaduziti,dignut ce svu ruke i na kraju kljuc u bravu,mislim da nema vise budala kao sto je bio Husic.

Uzivali smo 3 godine,sad cemo opet gledat patnju i muku,Jasmin je ipak pobjedio,za mene najveci grobar Slobode i sporta u Tuzli.. dok se navijaci Celika i Veleza bore za klub,kod nas ponovo vracaju grobare Slobode u klub i svi sute.
Klub ne mogu ugasiti dok ne isplate Husicu pare.
Ili on za 3 mil moze otkupiti pravo (ukoliko pokusaju ga ugasiti)na grb, boje,i istoriju i tradiciju zadrzati kontinuitet kluba.
Mozda nas u tom slucaju istjeraju u kantonalnu ili zadnju ligu,ali klub ne bi bio ugasen.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fenorth
Kontakt:

Post Postao/la fenorth » 19 feb 2017, 17:37

tinaslafkr je napisao/la:Danas juniori u 11 sati na pomocnom protiv zvijezde gradacac
Kako je prošla utakmica? Rezultat, ko se istakao u ekipama?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 feb 2017, 18:40

Mogu l napravit okk bez azmira?

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 19 feb 2017, 18:49

solinas je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Vi ste meni kraljevi nervirate se kao da niste navikli,vraca se sve na staro,ponovi ce se klub srozati,zaduziti,dignut ce svu ruke i na kraju kljuc u bravu,mislim da nema vise budala kao sto je bio Husic.

Ili on za 3 mil moze otkupiti pravo (ukoliko pokusaju ga ugasiti)na grb, boje,i istoriju i tradiciju zadrzati kontinuitet kluba.
Mozda nas u tom slucaju istjeraju u kantonalnu ili zadnju ligu,ali klub ne bi bio ugasen.
Upravo suprotno.
Klub se moze ugasiti jer je udruzenje gradjana, Azmirove, Davudove i ne znam ti ja cije jos pare nemaju veze s tim.
Oni sutra neka ugase klub svi oni koji su ga tuzili ne mogu naplatiti svoj dug, pa tako i Azmir koji je navodno ulozio 3mil ( da li je manje ili vise ne znamo ).
Ulozeni novac bi propao i klub se nakon eventualnog gasenja moze "oziviti" samo na nacin da se svima ali bukvalno svima isplate sva dugovanja do zadnjeg pfeninga.
Ili da osnujes novi klub koji bi krenuo od zadnje lige i koji bi imao 0 na racunu i godinu osnivanja 2017.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 19 feb 2017, 18:49

fenorth je napisao/la:
tinaslafkr je napisao/la:Danas juniori u 11 sati na pomocnom protiv zvijezde gradacac
Kako je prošla utakmica? Rezultat, ko se istakao u ekipama?
Cini mi se 4:1 da su pobjedili prva postava je napravila 4:0 rezultat istakao se mali Đukic koji je upisao dvije asistencije i gol, onda odbrana je super odigrala sve lopte su isle na njih pokupili su ova ekipa bi mogla da osvoji juniorsku premijer ligu jer svi momci znaju igrati od golmana do napadaca svi su izvrsni !!! Ne trebamo brinuti za buducnost

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 feb 2017, 18:58

Sta ono objavljuju se moje slike po fb a da se i ne pita e stvarno bezobrazno od moderatora stranice stadion tusanj, imam jos jednu sliku bolju al nikad vise nista ne objavljujem na forumu !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 feb 2017, 19:08

carapa je napisao/la:
solinas je napisao/la:

Upravo suprotno.
Klub se moze ugasiti jer je udruzenje gradjana, Azmirove, Davudove i ne znam ti ja cije jos pare nemaju veze s tim.
Oni sutra neka ugase klub svi oni koji su ga tuzili ne mogu naplatiti svoj dug, pa tako i Azmir koji je navodno ulozio 3mil ( da li je manje ili vise ne znamo ).
Ulozeni novac bi propao i klub se nakon eventualnog gasenja moze "oziviti" samo na nacin da se svima ali bukvalno svima isplate sva dugovanja do zadnjeg pfeninga.
Ili da osnujes novi klub koji bi krenuo od zadnje lige i koji bi imao 0 na racunu i godinu osnivanja 2017.
Druze da je tako lako ugasiti klub ugasili bi Parmu i Rangers.
Oboje su tu i oboje isplacuju dugove jos uvjek. ..
Iako su dobili povoljan reprogram i izbaceni u zadnju ligu.
Pa navijaci Rangersa skupljali pare za dug.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 feb 2017, 19:33

E sad vidim koliko je ovo sve ofirno od gospodina prešjednika i pismenog i dičnog nam sportskog( najezim se napisat direktora akamoli njegovog imena). Sto bi volio da Azmir ponudi mačku da mu bude glavni izvršilac radova na spo sijenjak, a da mu akze promjeni statut i moj dug uvrsti u dionice, kako bi macak sa pjesmom to uradio. Moze li neko napravit makar FB stranicu podršci ekremu ibriću makar ovako da čovjek vidi da ima ljudi koji su cijenili njegov rad u slobodi.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 feb 2017, 19:39

Oj fejsbuk podrska :rol:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 feb 2017, 19:41

A kako ćes drugu hoćes doć na prvu domaću utakmicu sa transparentom. Dobro Živi zdenko naj bolji sekretar u najačem UO do sada

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 feb 2017, 19:42

xeksor je napisao/la:A kako ćes drugu hoćes doć na prvu domaću utakmicu sa transparentom. Dobro Živi zdenko naj bolji sekretar u najačem UO do sada
Haj Z i tebi.
I ne sekiraj se bice to ba na kraju sve u redu..
:thumbup:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 19 feb 2017, 19:56

Solinas nikakve dodirne tacke nemaju Rangersi i Parma sa nama.
Oni ako budu zeljeli ugasiti klub to ce i uraditi.Ispravno receno zalediti ne ugasiti.
Pa Dita je duzna oko 2miliona i ne postoji vise.
Ko je te ljude pitao smijemo li? Od subjekta koji je zaledjen ne moze niko naplatiti dug a Azmir ne bi bio ni pitan u vezi gasenja.
Jednostavno bi se izglasala odluka i cao.
Ne mogu da vjerujem da mislis da se neko mora pitati za te stvari.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 feb 2017, 20:07

Prica vam da priprema mjesec već novu web stranicu , pa lik je htjeo da mu jaseno slika i uređuje dzaba ko da je osuđen da drustveno-korisni rad, ova stranice je extra sta će ti nova al valja platit lika.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.