FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlatnakoka
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlatnakoka » 19 feb 2017, 20:24

carapa je napisao/la:Solinas nikakve dodirne tacke nemaju Rangersi i Parma sa nama.
Oni ako budu zeljeli ugasiti klub to ce i uraditi.Ispravno receno zalediti ne ugasiti.
Pa Dita je duzna oko 2miliona i ne postoji vise.
Ko je te ljude pitao smijemo li? Od subjekta koji je zaledjen ne moze niko naplatiti dug a Azmir ne bi bio ni pitan u vezi gasenja.
Jednostavno bi se izglasala odluka i cao.
Ne mogu da vjerujem da mislis da se neko mora pitati za te stvari.
Bas tako, zalediti, znaci Dita je ziva ali zaledjena.
I slazem se, sutra nek kazu Fk Sloboda se "ledi" niko ba ne bi rijeci rekao. Tako je i za Ditu bilo, ne damo vako nako, niko tebe ne pita, jer zna da si/smo ovce i sutimo.

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 19 feb 2017, 21:40

Šta ba zalediti,ugasiti?Šta vam je?Nema šanse sa FK Slobodom!Za košarkom me iskreno zaboli,to je uvijek većinom posebna publika bila,ali mislim da bi zbog naše FK Sloboda popucali svi šavovi.Pozdrav svima!
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 20 feb 2017, 00:19, ukupno mijenjano 2 puta.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 feb 2017, 00:03

Šta ima?

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 20 feb 2017, 00:06

NYKnicks Fan je napisao/la:Šta ima?
Treba malo sjest popit sta ti kazes sa mikicom i dedom

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 feb 2017, 08:45

NYKnicks Fan je napisao/la:Šta ima?
Ooooo,pa gde si ti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 feb 2017, 09:33

Kakvo ledjenje! Mozak bi im zaledili! :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 20 feb 2017, 12:53

Oj al se ismija cujem sad pricaju u najacem UO do sada da su Ibrića prebacili da moze zdravstvenu ovjerit, a ovi iz OP se smiju i kazu pa mi neznamo kako izgleda ovjerena knjizica.
Al se ismija boze

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 feb 2017, 13:02

Robijasima nije sramota cistiti tribine, nama jeste ;) Kad su ljudi miljama ispred nas.

Ja govorim prije 2 sedmice samo neka objave Fukare ili UG dodjite tad i tad da cistimo, ne moraju oni niti raditi doslo bi ljudi. Poneses od kuce stvari koje imas za ciscenje i lagano druzenje.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 feb 2017, 13:05

Ne znam da je Bilino gradski stadion? :hmmmmm:
Da čistimo a da Zucker i njegovi platu dobijaju za to, jel tebi to stvarno ima logike? Nemojte da potežemo istu priču opet.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 feb 2017, 13:14

wobly92 je napisao/la:Ne znam da je Bilino gradski stadion? :hmmmmm:
Da čistimo a da Zucker i njegovi platu dobijaju za to, jel tebi to stvarno ima logike? Nemojte da potežemo istu priču opet.
Ma zaboli me za njega, to bih radio za gradajne Tz koji bi dosli pogledati utakmicu protiv Metalleghea. Da se malo pusti dobra vijest ..

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 20 feb 2017, 13:19

Pisali smo o toj temi nekoliko puta, zaključak je da većina ne želi da čisti i sređuje tribine dok onih 11 iz JU Tušanj ubire bogovsku platu. Prema izvještaju, za 2017 godinu će dobiti 407 hiljada maraka!!! Često prođem pored stadiona i ponekad vidim JEDNOG čiku koji čisti tribine poslije nekih mečeva, ne uvijek. Ne može jedna osboa očistiti stadion kako treba jbg.

Ima i druga strana priče da mi svi volimo svoj Tušanj i da bi voljeli da je čist i uslovan za gledaoce. Zato, nebi bila loša ideja da se JEDNOM ode u dogovoru s nekim iz JU i uz druženje i zajebanciju očisti Tušanj da bude kao apoteka, čisto kao primjer i da im tim lijepim djelom stavimo do znanja da nam je stalo i do stadiona. Može se ponijeti i neke sitne alatke ako je spao neki šaraf ili zabilježiti gdje fali stolica pa i to zamijeniti jer ih garant imaju negdje u skladištu u slučaju da treba zamjena istih. Još kad bi de našao neki keš (imamo jak UO pa to nebi bio problem) i kupi kamaru pite u pekari Tušanj i da Bony donese svojih sokova i eto ti druženja, upoznavanja navijača simpatizera i UO, zajebancije i dosta čišćih tribina.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 feb 2017, 13:45

Biban25 je napisao/la:
Pisali smo o toj temi nekoliko puta, zaključak je da većina ne želi da čisti i sređuje tribine dok onih 11 iz JU Tušanj ubire bogovsku platu. Prema izvještaju, za 2017 godinu će dobiti 407 hiljada maraka!!! Često prođem pored stadiona i ponekad vidim JEDNOG čiku koji čisti tribine poslije nekih mečeva, ne uvijek. Ne može jedna osboa očistiti stadion kako treba jbg.

Ima i druga strana priče da mi svi volimo svoj Tušanj i da bi voljeli da je čist i uslovan za gledaoce. Zato, nebi bila loša ideja da se JEDNOM ode u dogovoru s nekim iz JU i uz druženje i zajebanciju očisti Tušanj da bude kao apoteka, čisto kao primjer i da im tim lijepim djelom stavimo do znanja da nam je stalo i do stadiona. Može se ponijeti i neke sitne alatke ako je spao neki šaraf ili zabilježiti gdje fali stolica pa i to zamijeniti jer ih garant imaju negdje u skladištu u slučaju da treba zamjena istih. Još kad bi de našao neki keš (imamo jak UO pa to nebi bio problem) i kupi kamaru pite u pekari Tušanj i da Bony donese svojih sokova i eto ti druženja, upoznavanja navijača simpatizera i UO, zajebancije i dosta čišćih tribina.
Jesi li se ti zahebavao za ono sto si stavio u zagradu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 20 feb 2017, 14:05

Jasta je nego gradski
Niko, niko, samo Sloboda

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 20 feb 2017, 14:27

Biban25 je napisao/la:

11 uposlenih da češe damu a mi da čistimo stadion, saberi se malo nema od tog ništa nije više socijalizam pa da se prave radne akcije a neko ko je plaćen za taj posao da landara i kafe ispija svaki dan. Jedino rješenje sveukupne situacije za naš klub je privatizacija na bazi pretvaranja UG u dioničko društvo s pravom kupovine dionice od strane svakog građanina. Sve ostalo je gubljenje vremena i tapkanje u mjestu tj. dalje propadanje. Ukoliko gradske vlasti ne žele ovo uraditi samoinicijativno to treba da iniciraju građani i navijači putem peticije ili otvorenog pisma na više adresa od medija, gradskog vijeća, kabinet gradonačenika itd. :kafa:

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 20 feb 2017, 17:15

Sta je inace ''planirano'' poslije kopanja rupa na istoku? Kako vidim zavrsene su rupe, sta dalje ide

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 20 feb 2017, 17:18

Znaš onaj fol gdje kažu "nema Hase da postavlja cijevi"? Eh.. :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 20 feb 2017, 17:35

tzmalisa je napisao/la:Sta je inace ''planirano'' poslije kopanja rupa na istoku? Kako vidim zavrsene su rupe, sta dalje ide
Pa ima i druga godina. Sad idu slike nove rupe pa tamo nekad u novembru kad zapadaju kise krece nastavak radova. I onda ce par dana raditi na uklanjanju nanosa koji su se pojavili zbog pauze u radovima. I taman kad budu trebali krenuti dalje past ce snjeg a temperatura otici do rekordnih -30 i naravno da se nece nista moci raditi do daljnjeg.
& $ ?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 feb 2017, 17:41

Kaki ste crnjaci ja bi sad i ovo iskopano zakopo.
I pito hocetel halalit. :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 feb 2017, 17:54

Pun sam gnjeva, otjerase Ekrema koda nije niti bio. Kada sam vidio one slike na FB dok je igrac bio bas me je rastuzilo..

Bila bi pravda da ih Sloga dere za 2 godine po 3-4 gola razlike, bolje ovi kenjatori sto vode klub nisu niti zasluzili.
Nesto zelim eto to da se desi jer vecini nasih navijaca samo tako moze doci iz guzice u glavu. Mozda se tada neko probudi pa se sreca ovog kluba preokrene jer ovako ovo ne ide nigdje.
Dovedu im grobara sute, otjeraju Ekrema koji je 2012. bio kada su svi pobjegli sute. Mora se neka teska katastrofa desiti, ispadanje iz lige ili slicno.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 feb 2017, 17:58

tuzlak1987 je napisao/la:Pun sam gnjeva, otjerase Ekrema koda nije niti bio. Kada sam vidio one slike na FB dok je igrac bio bas me je rastuzilo..

Bila bi pravda da ih Sloga dere za 2 godine po 3-4 gola razlike, bolje ovi kenjatori sto vode klub nisu niti zasluzili.
Nesto zelim eto to da se desi jer vecini nasih navijaca samo tako moze doci iz guzice u glavu. Mozda se tada neko probudi pa se sreca ovog kluba preokrene jer ovako ovo ne ide nigdje.
Koga njih?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 2 gosta.