ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Ted Mosby
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Ted Mosby » 30 jul 2010, 23:39

Dva meča u jednom danu nije bilo lako odigrati. Bilo je dosta vjetra, na trenutke je bilo i hladno. Žao mi je što neću igrati polufinale. Ponestalo mi je benzina, rekao je Ivan Ljubičić nakon što ga je 6-4, 7-6 (6) pobijedio Potito Starace u četvrtfinalu 21. Izdanja Croatia Opena.
Nije to bio Ljubin dan. U meču protiv Dodiga zasmetao ga je čak i jedan gledatelj. Te je tražio da se isti ukloni s tribina središnjeg terena.
- Bilo je to sporo umiranje na terenu– dobacio je bivši Davis Cup pobjednik.
Drugi meč u samo 10 sati stajao ga je plasmana u polufinale, ali ne samo njega. Jer izgubila su i prva dva nositelja, Nikolaj Davidenko i Jürgen Melzer.
- Ne znam kako ću objasniti svojem bratu da sam izgubio od Chele 6-2, 6-1. Ako vrijeme dopusti idem pecati – rekao je Rus Davidenko koji će ostati u Umagu do kraja turnira.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2010, 10:53

Jučer sam odgledao dva fantastična meča, prvi je bio onaj između Gasqueta i Montanesa, sjajni poeni, dostojni top 5 igrača, Montanes je poražen, a odigrao je odličan meč. Gasquet je ponovo bljesnuo, dali je to na trenutak ili će nastaviti ovako vidjet ćemo.

Navečer sam gledao meč između Schuttlera i Querreya, još jedan teniski spektakl, vrhunske razmjene sa osnovne linije, kao da se ne radi o betonskoj podlozi, nadmudrivanja na mreži, ma sve ono što ovaj sport čini posebnim.

Kad još dodamo sjajne komentare Viškovića, užitak je potpun.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 avg 2010, 00:54

Polufinalni dan Studena Croatia Opena u Umagu donio je očekivanu pobjedu Juana Carlosa Ferrera i umjereno iznenađenje u izvedbi Potita Staracea. Ferrero je opravdao ulogu favorita protiv Andreasa Seppija i time izborio svoje drugo uzastopno umaško finale, dok je Starace zaskočio osmog nositelja Juana Ignacija Chelu...

Kao i prošle godine, Juan Carlos Ferrero je još jednom u polufinalu našeg najstarijeg ATP turnira proslavio pobjedu nad Andreasom Seppijem. Nepostavljeni Talijan je ove subote na središnjem terenu Stella Marisa pao sa 6:4 i 6:2, a četvrti nositelj iz Španjolske time je ponovio lanjski rezultat u Umagu - vratio se u finale, a u nedjelju ima priliku za 15. ATP naslov u karijeri.

"Početak nije bio lak", bacio je Ferrero pogled unatrag nakon pobjede nad Seppijem: "U prvom setu igrali smo s dosta ritma, a drugi je ispao lakši nego sam očekivao. Davao sam najviše što mogu u svakom poenu i to je bilo dovoljno za pobjedu".

"Ovo je bio moj najbolji meč cijelog tjedna, a u finalu ću napraviti sve što je u mojoj moći da uzmem naslov. Bit će to otvoren meč, na meni je da pružim svoje najbolje", najavio je četvrtopostavljeni Španjolac finalni ogled s Potitom Staraceom.

"Starace igra dobro u posljednja tri tjedna, napravio je dosta na zadnjih nekoliko turnira", dodao je Ferrero: "Ima puno samopouzdanja na forhendu, morat ću ga probati što više pokrenuti i biti agresivan od prve lopte".

Dok se četvrti nositelj nije previše namučio u polufinalu, pogotovo u drugom setu, Starace je u svom polufinalnom nastupu imao teži posao. 29-godišnji Talijan je sa 6:7(4), 6:3 i 6:2, oporavivši se od gubitka prvog seta, u kojem je vodio s 5:2.

"Bio je ovo vrlo kompliciran meč", osvrnuo se Starace, posebno istaknuvši propušteno vodstvo u prvom setu: "No, bez obzira na to, zbilja sam jako želio pobjedu i igrao sam dobro, treći set bio je sjajan, s puno winnera. Sretan sam što sam u svojem prvom finalu u tri godine".

Starace je jedina dva ranija finala na ATP Touru igrao prije tri sezone, u Kitzbühelu i Valenciji, a protiv Ferrera zna za samo jednu pobjedu u šest dosadašnjih međusobnih susreta. No, u finalu svatko vidi svoju šansu, ni s 29-godišnjim talijanskim tenisačem nije drugačije.

"Imat ću priliku osvojiti turnir u nedjelju, ali nikad ne znate što se može dogoditi. Igram dobar tenis tijekom cijelog mjeseca, pogotovo ovog tjedna, pokušat ću napraviti nešto posebno u finalu", zaključio je Starace.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 avg 2010, 20:46

Presretan sam zbog ove pobjede. Postao sam peti Španjolac koji je osvojio Umag i ponosan sam zbog toga, izjavio je Juan Carlos Ferrero nakon što je osvojio 21. izdanje umaškog ATP turnira.
Ispružio se na crvenu zemlju nakon meč lopte. Dosta emotivno proslavio je svoj 15. naslov u karijeri.
- Nije bitno što neću osvojiti previše bodova, bitan je naslov. I to posebice u Umagu gdje mi je iznimno lijepo - rekao je tenisač koji je još igrao u 17 finala na Touru.
Nije htio otkriti detalje proslave...
- Bit će to skromna fešta s mojom momčadi. Noćno kupanje? Znam da nema puno turnira uz more, ali ipak ništa od noćnog kupanja. Nisam ja Jim Courier, ha, ha - rekao je bivši prvi tenisač svijeta.
Nakon polufinalne pobjede jedan ga je dečko provocirao u Barceloninom dresu. Iako je imao Messija na leđima, ipak je dobio autogram.
- Vjerujem da bi sljedeća sezona mogla biti prava i da ćemo konačno osvojiti naslov. Dosta je više toga Messija i ekipe, ha, ha – izjavio je bivši pobjednik Roland Garrosa, inače strastveni navijač Real Madrida.
Guštao je u pobjedi reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.
- To su emocije koje će se pamtiti cijeli život. Mi jako volimo nogomet , uostalom kao i Hrvati
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 avg 2010, 22:10

1. Rafael Nadal 10.745
2. Novak Đoković 6.905
3. Rodžer Federer 6.795
4. Endi Marej 5.305
5. Robin Soderling 4.835
6. Nikolaj Davidenko 4.285
7. Huan Martin Del Potro 4.270
8. Tomaš Berdih 3.780
9. Endi Rodik 3.490
10. Fernando Verdasko 3.475

Ovde u top 10 nije bilo promena.Tipsarevic je sada 41 zahvaljujuci polufinalu u LA,a Troicki je 50.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 avg 2010, 00:06

Roddick se jedva drži u top 10
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 03 avg 2010, 15:21

Ted Mosby je napisao/la:Roddick se jedva drži u top 10
valjda ce nesto na us opeu napravit,mada nije u nekoj formi
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 03 avg 2010, 17:58

Del Potro ispada iz TOP 10 sigurno jer nece braniti titulu u Washingtone ove sedmice a ni na Us Openu.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2010, 18:11

retro je napisao/la:Del Potro ispada iz TOP 10 sigurno jer nece braniti titulu u Washingtone ove sedmice a ni na Us Openu.
Koliko sam cuo igrace na US Open,bar je tako rekao pre 3-4 dana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 avg 2010, 15:55

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pobjedom je započeo nastup na ATP 500 turniru u Washingtonu. U 2. kolu svladao je Uzbekistanca Denisa Istomina 6-4, 6-2. Čilić je na Legg Mason Tennis Classicu postavljen za 4. nositelja, što znači da je bio slobodan u 1. kolu. Upisao je 13. tenisač svijeta protiv Denisa Istomina, 54. na ATP ljestvici, treću pobjedu u jednako toliko dvoboja. Štoviše, Istomin i dalje nije osvojio niti jedan set. U dvoboju koji je trajao 1 sat i 28 minuta, Međugorac je daleko teži posao imao u prvom setu, u kojem je spasio svih 5 break-lopti koje je Istomin izborio, realizirao je svoju jednu od četiri. U drugom setu je Uzbekistanac ostao bez prilike za break, a Čilić mu je dva puta oduzimao početni udarac. Servirajući pri vodstvu 5-2 za meč, Čilić je izborio tri vezane meč-lopte, iskoristio je treću. No, u nastavku ga čega puno teži posao, odnosno dvoboj protiv 15. nositelja, Amerikanca Mardyja Fisha, koji je u sjajnoj formi. Nakon osvajanja dva uzastopna ATP naslova, u Newportu i Atlanti, Fish je nastavio najduži niz pobjeda u karijeri upisavši 11. za redom protiv Srbina Viktora Troickog 6-4, 6-3. Čilić s Fishom ima dobra iskustva, 2-0 u pobjedama u dosadašnjim dvobojima. Svladao ga je 2008. godine u finalu New Havena, čime je stigao do svog prvog osvojenog ATP turnira u karijeri, te prošle godine u Davis Cup dvoboju u Poreču na zemlji s 8-6 u petom setu.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 avg 2010, 09:39

HRVATSKI tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale ATP turrnira u Washingtonu nakon što je u trećem kolu nadigrao domaćeg predstavnika Mardyja Fisha 6:4, 4:6, 6:2.

U pobjedu je 13. igrač svijeta i četvrti nositelj turnira uložio dva sata i 16 minuta.

U odlučujućem je setu spasio sve tri Fishove break-lopte oduzevši pritom u dva navrata servis Amerikancu koji trenutačno igra u životnoj formi. Upravo je Čilić prekinuo njegovu seriju od 11 uzastopnih mečeva bez poraza, što mu je najduži pobjednički niz u karijeri. Slavio je Amerikanac na posljednja dva turnira na kojima je nastupio (Newport i Atlanta), te je igrao tri finala na četiri posljednja turnira na kojima je igrao.

U četvrtfinalu će najbolji hrvatski tenisač zaigrati protiv Srbina Janka Tipsarevića, kojeg je dobio u sva četiri dosadašnja meča. Prođe li tu prepreku, s pravim će se izazovom susresti u polufinalu, u kojem će ići na pobjednika dvoboja Gillesa Simona i Davida Nalbandiana.

Francuz je pobijedio 27-godišnjeg Amerikanca Andyja Roddicka, drugog nositelja turnira, 6-3, 6-3 nakon samo 70 minuta igre. Roddick je igrač s najboljim omjerom u Washingtonu od aktivnih igrača (30:6), te trostruki pobjednik (2001., 2005. i 2007.).

Argentinac Nalbandian trebao je samo 44 minute da bi deklasirao Švicarca Marca Chiudinellija 6:1, 6:0. Igra 2006. godine treći tenisač svijeta svoj prvi ATP turnir od svibnja. U prva je tri meča turnira iz ATP 500 kategorije, koji se igra na tvrdoj podlozi uz nagradni fond od 1.165.000$, izgubio svega devet gemova.

Nakon ispadanja Roddicka, Fisha, Isnera i Sweetinga turnir je po prvi put od 1969. godine ostao bez američkog predstavnika u četvrtfinalu.

ATP Washington, 3. kolo:

Berdych (1) -Golubjev (16) 6-3, 5-7, 7-5

Malisse -Isner (5) 6-4, 3-6, 7-6(5)

Verdasco (3) – Sweeting 6-4, 7-5

Baghdatis (8) – Marčenko 6-3, 6-7(5), 6-3

Tipsarević – Falla 6-3, 6-4

Čilić (4) – Fish (15) 6-4, 4-6, 6-2

Nalbandian – Chiudinelli 6-1, 6-0

Simon (13) – Roddick (2) 6-3, 6-3
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2010, 10:51

Raduje me povratak Nalbandiana, sigurno će kratko trajati, ali eto, lijepo je vidjeti ga ponovo...
Voli te tvoje Sarajevo.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 avg 2010, 08:20

Čilić nastavlja sa sjajnim igrama. U 1/4 finalu Washingtona pobijedio je Janka Tipsarevića 7-6 6-4, sljedeći protivnik u borbi za finale je David Nalbandian
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2010, 11:58

De ohladi malo, koga još ovdje zanima Čilić.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 avg 2010, 12:54

Roddick ispao iz topa 10, od ponedjeljka je 12.igrač svijeta
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 avg 2010, 16:09

Trava mi je najdraža podloga. Ali tvrda podloga je odmah tu, na drugome mjestu. I na njoj se osjećam fantastično, rekao je Marin Čilić, koji igra sjajno na američkoj turneji.
Naš najbolji tenisač, 13. na svijetu, izborio je polufinale milijunskog turnira u Washingtonu. Pobijedio je Janka Tipsarevića 7-6 (4), 6-4. Bila je to njegova peta pobjeda u jednako toliko mečeva protiv srpskog tenisača.
- Osjećam se kao na početku sezone. Nadam se da će ova forma potrajati i da ću ovako igrati na svim ostalim turnirima iz serije US Opena. Pa i na US Openu u New Yorku - rekao je 21-godišnji Međugorac, koji je u siječnju igrao polufinale Australian Opena, što mu je najbolji Grand Slam rezultat u karijeri.
Na početku godine Marin je još osvojio naslove u Chennaiju i Zagrebu, a u svibnju je izgubio u finalu Münchena. Nakon toga upao je, kako sam kaže, u crnu rupu...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 avg 2010, 14:28

Kad se ovako puno pise o Cilicu...red je da se pomene i mec od sinoc ;) ...Nalbandian je pobjedio Marina sa 6-2 6-2 i tako se plasirao u finale gdje ce igrati sa Baghadisom koji je sa 2-0 pobjedio Mallise-a

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 08 avg 2010, 15:55

Marin je loše izgledao sinoć, no nije u redu da već sada bude u pravoj formi, daleko je do US Opena
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2010, 09:18

Ljigava izdajica iz Međugorja je pometen sa terena od strane velikog Nalbandiana. David je bio u svom elementu i prosječni igrači tipa Čilić i slični nemaju ni promil šanse protiv njega kada igra najbolji tenis.

Veliko osvježenje za tenis, vratio se jedan od najtalentovanijih igrača svih vremena. Nadam se da će nastaviti ovako, jer kad on igra tenis, svi ostali djeluju bespomoćno, uostalom, to najbolje znaju Federer, Nadal, Đoković...
Voli te tvoje Sarajevo.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 09 avg 2010, 13:21

Objavljen je žrijeb turnira u Torontu.

Nadal i Murray u gronjoj polovici žrijeba a Đoković i federer u donjoj.

Nadal u svom dijelu žrijeba ima Roddicka kao eventualnu prepreku u četvrtfinalu te Čilića...

Murray ima za moguće protivnike Soderlinga i povratnika Nalbandiana , koji se oporavio od povrede i izgleda nakratko zasitio ribolova i relija te odlučio malo posvetiti tenisu, jer kada je potpuno spreman nema tenisera kojeg ne može dobiti .

Đoković bi prolaskom u četvrtfinale čekao kao mogućeg protivnika Davydenka a Federer ima Berdycha kao potencijalnog četvrtfinalistu.

No treba napomenuti da je početak drugog dijela sezone na tvrdoj poldozi tako da su iznenađenja moguća ...

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.