Kakav kralj!!!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kakav kralj!!!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Gasi internet, kljucaj temu.TobeYarabi je napisao/la:
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Pitari sto javno ne kazete da vam igracima kasne plate, zadnja bila za mjesec decembar, a vec pola februara proslo.
Zavrnuta pipa, nema se para, nema pojacanja,nema stadiona a vidjet cemo i da li ce i koliko navijaca biti protiv Viteza.
Al zato imate milijardera za vlasnika
Zavrnuta pipa, nema se para, nema pojacanja,nema stadiona a vidjet cemo i da li ce i koliko navijaca biti protiv Viteza.
Jug, jug, javi se!!!!

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 20 feb 2017, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Da ti ne znas u kojem je svojstvu Zukic bio prisutan na plavoj veceri noc prije hapsenja?Plavi1987 je napisao/la:Pitari sto javno ne kazete da vam igracima kasne plate, zadnja bila za mjesec decembar, a vec pola februara proslo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
i je li istina da je osimovima zabranjen dolazak samo zato sto mogu puno pojesti?Evander je napisao/la:Da ti ne znas u kojem je svojstvu Zukic bio prisutan na plavoj veceri noc prije hapsenja?Plavi1987 je napisao/la:Pitari sto javno ne kazete da vam igracima kasne plate, zadnja bila za mjesec decembar, a vec pola februara proslo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovi su sve živo pokrali
A hahah a hahahahaaTobeYarabi je napisao/la:
Najaca danas
Bio je prisutan u svojstvu gosta, a Ivica je strasno bolestan i zbog toga nije bio na veceri.
Plata nema more bit bidne a i ne mora
Nego recite vi meni jel ove godine ulazite u grupnu fazu Euro takmicenja vidim doveli ste Lelica i Livaku, kazu odbili su jace klubove hoce u bosanski Dinamo
Nego recite vi meni jel ove godine ulazite u grupnu fazu Euro takmicenja vidim doveli ste Lelica i Livaku, kazu odbili su jace klubove hoce u bosanski Dinamo
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ili su mozda nekad surovali sa SDP-om, pa im je radi toga pristup klubu sadzabranjen.TobeYarabi je napisao/la:i je li istina da je osimovima zabranjen dolazak samo zato sto mogu puno pojesti?Evander je napisao/la:Da ti ne znas u kojem je svojstvu Zukic bio prisutan na plavoj veceri noc prije hapsenja?Plavi1987 je napisao/la:Pitari sto javno ne kazete da vam igracima kasne plate, zadnja bila za mjesec decembar, a vec pola februara proslo.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk![]()
Za Amara ne znam, ali znam da je stariji Osim komunjara i jugonostalgicar.
Ne uklapa im se to nikako u novu koncepciju kluba.
Kakvog gosta?Plavi1987 je napisao/la:Bio je prisutan u svojstvu gosta, a Ivica je strasno bolestan i zbog toga nije bio na veceri.
Na osnovu cega, kojom zaslugom? Niko nigdje se ne zove tek tako. Svaka pozivnica ima pricu iza sebe.
Malo se ulizivalo vrhu stranke?
Jei imate obraza vise ikad ikome reci da je rezimski klub?
Za vas je Zrinjski olicenje postenja.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 20 feb 2017, 20:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne skreci s teme sda.marovcePlavi1987 je napisao/la:Bio je prisutan u svojstvu gosta, a Ivica je strasno bolestan i zbog toga nije bio na veceri.
Nikad.Evander je napisao/la: Za vas je Zrinjski olicenje postenja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
- Capodecina
Jasno da je veći pitar od Tana, uostalom Tan uopšte nije pitar, ne znam što prebacuješ priču na Tana nije o tome riječ,Evander je napisao/la:@Capodecina
Sigurno hiljadu puta veci pitar od kineskog hostaplera i njegovih jataka.
A to sto sam pisao, smatram da je covjek sposoban, a svako ko je sposoban je dobro dosao.
I Boze sacuvaj da mu udaram po porodici, samo sam ti zelio docarati koliko mi je stalo do tog NG. Fakat nemam pojma koga covjek ima.
rekao si da je Nijaz veći pitar od 90% navijača sa teme FKS. Po tome se može zaključiti da poznaješ Nijaza, u suprotnom ne bi
tako nešto tvrdio. Kažeš sposoban. Za šta je sposoban? Svidjela ti se njegova ideja o fuziji Sarajeva sa nekim drugim klubom,
i promjenom imena. Nijaz je pitar koliko i ti, tu ste vi negdje.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Pa zar da od svih vlasnika svijeta nama dodje najgori???
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Pa zar da od svih vlasnika svijeta nama dodje najgori???
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
carsijaba je napisao/la:
Ovi su sve živo pokrali
Mozes ti i bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.