Rijetko glup igrač.Rosicky je napisao/la:Ja msm da Oxa treba **** motikom otjerat za sinoćni nastup.
Pamtim možda 4 do 5 njegovi erora koji su vodili do gola u zadnje 2 sezone
Falio nam je Jack i njegova borbenost sinoć, slažeš se?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Rijetko glup igrač.Rosicky je napisao/la:Ja msm da Oxa treba **** motikom otjerat za sinoćni nastup.
Pamtim možda 4 do 5 njegovi erora koji su vodili do gola u zadnje 2 sezone
Ja ga ne cijenim vise ,yebem mu mamu !AA23 je napisao/la:Ja mislim da se treba gledati korijen svih ovih problema.
Ja nisam doveo Ozila, ni Alexisa, ni bilo ko od nas, Wenger je, to su dva odlična transfera, bravo, palac gore, stvarno dobri poslovi, međutim, problem je nešto drugo.
Od 2008. Godine, mi nismo bili konkurentni, tada smo igrali najljepši fudbal, na čelu sa Fabregasom, ybali Totenhem, uzimali Lpool, pa čak i Čelzi, ali stvarno smo igrali lijep fudbal.
2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017
Osma godina, mi ne napredujemo, zašto?
Hajmo pogledati ko čini našu ekipu :
Golmani : Cech, Ospina, Martinez
- Koliko godina je Almunia branio kod Wengera, uprkos što je bio flop? Koliko godina smo protraćili na Poljskoj ludi umjesto da ga odmah pošaljemo na posudbu? Koliko nam je ustvari godina trebalo da dovedemo dobre golmane? 11? Od finala Lige Prvaka? Ogroman minus i bolest koja se vucarala 10 godina u Arsenalu, a riješila se tek prije 2 godine.
- Koliko je smiješnih defanzivnih igrača prošlo kroz naš klub? Skilaći, Đjuru, Vermaelen ( poslije povrede se forsirao iako je bio gori od prethodne dvojice ), Hoyte, i da ne nabrajam dalje, Gallas da.. Dolazim do bekova, Eboue, Clichy, Sagna, Gibbs..gdje je tu jedna klasa tipa Ashley Cole ? Zašto se čekalo na Bellerina od odlaska Ashleya Colea? Sagna je nešto i valjao ali zar stvarno bekovska pozicija može godinama biti šprdnja da igra ko god želi od Flaminija pa nadalje? Zašto se nisu doveli kvalitetni igrači već 11 godina?
- Smeće koje nam je držalo sredinu, bilo ih je svakakvih, Frimpong, Flamini, Arteta..ko je tjerao Wengera da forsira balvane tipa Frimpong? Ko je tjerao Wengera da Arteta igra DMF poziciju? Zašto tek jedno pojačanje vrijedi od 2012/13 kada stiže Cazorla, i opet to je jedan igrač samo, otišao Fabregas, ali on je opet bio jedini kvalitetan igrač sredine, jel to Denilson bio za prvih 11
Znači Wenger je mislio da je imao ekipu klasnih igrača, ali ne, od 2006.te godine pa do danas i dalje ostavlja ekipu sa jednim klasnim igračem u sredini. Hvala ti Arsene.
- Napad, imao je praznu rupu od odlaska Henrya, upao Adebayor, otišao, RVP odigrao sezonu života, otišao, doveden Giroud za 12 miliona koji nije WC špic već dobar špic, UREDU bi bilo kad bi ostatak ekipe imao igrače vrijedne i klasne onda bi taj Giroud bio sigurno među boljima, ali bukvalno smo se oslanjali na Girouda da trpa a on znamo kakav je hvala Bogu, ne krivim ga. Kad je Šamak mogao igrati neka se Giroud oprosti u Arsenalu.
Ja ga ne cijenim vise ,yebem mu mamu
Toliko stvari je pogrešno već 11 godina, Wenger ne popunjava ovu ekipu, ne stvara ekipu za TITULE, već samo onoliko koliko je dovoljno da se držimo medju najboljima, jer je barem tu konstantan, Wenger se boji neuspjeha, boji se stvoriti ekipu jer ako tada ne uspije, bukvalno će postati predmet šprdnje, ali PROBLEM JE ŠTO JE SADA JOŠ VEĆI PREDMET ŠPRDNJE I ŠTO BI MOGAO OTIĆI SA EMIRATA SA ZVIŽDUCIMA U PENZIJU, A NE SA APLAUZOM ZBOG SVEGA ŠTO JE UČINIO ZA NAS.
Zato Arsene molim te idi, hvala za sve idi dok te cijenimo još uvijek.
Naravno da uprava snosi odgovornost ali realno Arsenal je samo u proslom prelaznom roku potrosio preko 100 miliona eura na tri igraca (Perez, Xhaka i Mustafi). Dakle, daleko od toga da se nije trosilo za te pare se mogao dovesti Griezman i Fonte koji moze biti kratkorocno rijesenje na stoperu sezonu ili dvije...Saurman je napisao/la:Ovo je samo presipanje iz šupljeg u prazno, krvi Ozil kriv Ospina itd.
Uprava kluba je skup nesposobni ljudi koji preko Arsenala godinama izvlače veliki novac a kojim je rezultat u drugom planu.Da nije tako ne bi dali Wengeru 104 mio za 13 godina uz dva osvojena fa kupa i evo 7 uzastopnih ispadanja u 1/8 CL.
Klubu su potrebne temeljite promjene od čistačice prema samom vrhu.
topnik1 ima opravdanje.Kontraa je napisao/la:Svi koji nisu sada tu, nisu vise simpatizeri Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.