Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
harise, idi se umij, vidis da ne znas sta pricas bolan nebio
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Jok ti znas.
Od Dzeke pa na Albaniju naletio.
Od Dzeke pa na Albaniju naletio.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JuveSissoko
- Kontakt:
Spaha ce prije u "veliki" klub nego Džeko ,hihihihi 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Dzeko po starom trese mreze. Na redu je bio Napoli. 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma i nije se puno namucio. Lagano je iz penala pogoditi.Adinjo je napisao/la:Dzeko po starom trese mreze. Na redu je bio Napoli.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
imo je jedan lob, savlado golmana, al fulio gol 

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
- Kontakt:
ako nista bar ce postat najbolji strijelac u historiji wolfsburga 

Na njemu je penal i napravljen.dobro je odigrao,Canavaragu pravio par puta budalom.
Onaj Mandzukic definitivno smjesan,u sta su skauti i onaj budalas Hoenes gledali
Miske se izgleda oporavio,zaigrao 15-20 zadnjih minuta.i na samom kraju malo u svom stilu promjesao odbranu,lopta za koji cm prosla kraj stative.
Sve u svemu Wolfsburg za sad tanak,kao ekipa.Ima tu jos zaostalih kloceva koji nisu za velikih dostignuca.

Onaj Mandzukic definitivno smjesan,u sta su skauti i onaj budalas Hoenes gledali

Miske se izgleda oporavio,zaigrao 15-20 zadnjih minuta.i na samom kraju malo u svom stilu promjesao odbranu,lopta za koji cm prosla kraj stative.
Sve u svemu Wolfsburg za sad tanak,kao ekipa.Ima tu jos zaostalih kloceva koji nisu za velikih dostignuca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidjeh ovdje komentar kad je Dzeko zabio gol, reko haj da upalim stream da pogledam posljednih pola sata, samo sto sam upalio jedan od zaostalih kloceva u maniru pjetlica vraca loptu prema svom golmanu koju s lakocom mislim Lavezzi presjeca, golman udara po nogama, penal ko suza, i sta ja sad tu trebam vise gledat, dragi Dzeko plati ti pola transfera, klub koji te hoce nek plati pola samo bjezi, tu samo mozes nazadovat sa zaostalim klocevima.harishp je napisao/la: Sve u svemu Wolfsburg za sad tanak,kao ekipa.Ima tu jos zaostalih kloceva koji nisu za velikih dostignuca.
Znate kako mi je samo Wolfsburg postao antipatican tim. Jos kad vidim ono krme na klupi...Fuj. Jos molim Boga da ce Miske i Dzeko napustit bagru, ali vrlo tesko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Hahahahaha...dobar dobar....lapo-lapo....belafonte je napisao/la:Vidjeh ovdje komentar kad je Dzeko zabio gol, reko haj da upalim stream da pogledam posljednih pola sata, samo sto sam upalio jedan od zaostalih kloceva u maniru pjetlica vraca loptu prema svom golmanu koju s lakocom mislim Lavezzi presjeca, golman udara po nogama, penal ko suza, i sta ja sad tu trebam vise gledat, dragi Dzeko plati ti pola transfera, klub koji te hoce nek plati pola samo bjezi, tu samo mozes nazadovat sa zaostalim klocevima.harishp je napisao/la: Sve u svemu Wolfsburg za sad tanak,kao ekipa.Ima tu jos zaostalih kloceva koji nisu za velikih dostignuca.

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
šuti navući ćeš trollove koji će tvrditi da je to sledeći Torres il ti Villa il ne daj Bože Dzeko xDharishp je napisao/la:Onaj Mandzukic definitivno smjesan,u sta su skauti i onaj budalas Hoenes gledali.
Koliko su samo pisali o Džeki i prelasku u Juventus ili Milan
Koliko je sve to prenapuhano, nevjerovatno.Bilo je govora o tome, ali ništa konkretno. To su dva velika evropska kluba i čast mi je što me povezuju s njima", rekao je Džeko.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- El_Capitan
- Kontakt:
Nada zadnja umire
e moj Dzeko sto si prosle godine produzio ugovor
mislio si odraditi jednu godinu pokupiti love, i dace te pustiti za 25-30 tak milll
i onaj tvoj glupi menager 

Nemojte bgti vise pisat cim se pojavi info za nekog igraca gdje ce preci,gdje mu je bolje itd.jer na kraju nigdje ne predje,ostane u klubu,imam osjecaj da svaki prelazak baxuzirate,npr Dzeke,Misketa,Spahica itd. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
El_Capitan je napisao/la:Nada zadnja umire![]()
mislio si odraditi jednu godinu pokupiti love, i dace te pustiti za 25-30 tak milll
![]()
Pa gdje si bio ranije da mu to kazes

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- El_Capitan
- Kontakt:
govorio sam to prosle godine, cim je produzio ugovor jbgg sam se sjeboAdinjo je napisao/la:El_Capitan je napisao/la:Nada zadnja umire![]()
![]()
Pa gdje si bio ranije da mu to kazes

Za Dzeku su preostale samo dvije mogucnosti da napusti posrani Wolfsburg:
1. Balotelly i City se ne dogovore, i City krene po Dzeku.
2. Ovaj kinez kupi Liverpool prije nego sto zavrsi transferski rok, i kupi Dzeku.
To je to, tako da su sanse vrlo male.
1. Balotelly i City se ne dogovore, i City krene po Dzeku.
2. Ovaj kinez kupi Liverpool prije nego sto zavrsi transferski rok, i kupi Dzeku.
To je to, tako da su sanse vrlo male.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.