PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Idemoplavi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Mislim da neko ko često izgovara "osnovala partija podržala čaršija" najmanje ima prava da bekne o strankama. Bolje malo gledajte sta vam se radi u klubu, koliko lažnog sjaja bacate, a nama prepustitie da plaćamo račune za vodu i "regrutisemo" SDA kadar pa cemo vidjeti ko ce dokle dogurati!!! Za razliku od vas koje godinama guraju opstina Centar i bivši načelnik koji vam je bio u klubu, kod nas su trenutno ljudi koji su situirani imaju svoje firme i VELIKI su navijači, skoro svi su na jugu bili godinama. Dok kod vas vrli vam Elvir zarad kladionice prodaje tekme i na taj način iskazuje ljubav prema svom džepu... A ja sam siguran cim nas vi počnete prozivati ja sam ubjeđen u naš uspjeh, jer vam se gaće tresu...

1921
Imenuj ih. Koldzo, Zukic i kompanijaIdemoplavi je napisao/la:Mislim da neko ko često izgovara "osnovala partija podržala čaršija" najmanje ima prava da bekne o strankama. Bolje malo gledajte sta vam se radi u klubu, koliko lažnog sjaja bacate, a nama prepustitie da plaćamo račune za vodu i "regrutisemo" SDA kadar pa cemo vidjeti ko ce dokle dogurati!!! Za razliku od vas koje godinama guraju opstina Centar i bivši načelnik koji vam je bio u klubu, kod nas su trenutno ljudi koji su situirani imaju svoje firme i VELIKI su navijači, skoro svi su na jugu bili godinama. Dok kod vas vrli vam Elvir zarad kladionice prodaje tekme i na taj način iskazuje ljubav prema svom džepu... A ja sam siguran cim nas vi počnete prozivati ja sam ubjeđen u naš uspjeh, jer vam se gaće tresu...![]()
Hajmo realno, Koldzo je vama valjao kao niko, a toliko ste protiv njega pricali. On je vjerovatno najzasluzniji za gradnju istoka.
Vjerovatno je najzasluzniji sto je animirao mnoge firme da podrze porjekat, preko SDA stranke.
To jeste nacin da mi vas ovdje malo mezimo, ali zivimo u drzavi u kakvoj zivimo i to je normalna pojava.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Znači noramlan si covjek, mogu pricati sa tobom, nisi balavac.Evander je napisao/la:Imenuj ih. Koldzo, Zukic i kompanijaIdemoplavi je napisao/la:Mislim da neko ko često izgovara "osnovala partija podržala čaršija" najmanje ima prava da bekne o strankama. Bolje malo gledajte sta vam se radi u klubu, koliko lažnog sjaja bacate, a nama prepustitie da plaćamo račune za vodu i "regrutisemo" SDA kadar pa cemo vidjeti ko ce dokle dogurati!!! Za razliku od vas koje godinama guraju opstina Centar i bivši načelnik koji vam je bio u klubu, kod nas su trenutno ljudi koji su situirani imaju svoje firme i VELIKI su navijači, skoro svi su na jugu bili godinama. Dok kod vas vrli vam Elvir zarad kladionice prodaje tekme i na taj način iskazuje ljubav prema svom džepu... A ja sam siguran cim nas vi počnete prozivati ja sam ubjeđen u naš uspjeh, jer vam se gaće tresu...![]()
![]()
Hajmo realno, Koldzo je vama valjao kao niko, a toliko ste protiv njega pricali. On je vjerovatno najzasluzniji za gradnju istoka.
Vjerovatno je najzasluzniji sto je animirao mnoge firme da podrze porjekat, preko SDA stranke.
To jeste nacin da mi vas ovdje malo mezimo, ali zivimo u drzavi u kakvoj zivimo i to je normalna pojava.
1. Zukic taj isti je navijač Želje kao njegov brat i bratić, dolaze godinama na utakmice i kupuju godisnje, to ne možes nikome zabraniti. Bio je na plavoj večeri kao i svaki navijač koji je kupio desetogodisnju ulaznicu. Lik nije u upravi niti ikakve veze ima sa istom. Koldzo omraženi lik ove garniture ljudi, ali jbg Načelnik pita se za dosta stvari i vjeruj mi da ima zasluge za gradnju istoka ko ti sto je imas. Sve ono sto je potpisao je morao potpisati nakon sto je dobijena urbanistička dozvola s kojom Koldzo nema nikakve veze. 100 hiljada koje je dala opstina su navijači Želje skupili za mjesec dana tako da i to odmah razgranicčimo. Ovi ljudi koji su u upravnom odboru i nadzornom ako ti se da imaš na našoj stranici pa ih proguglaj i vidi čime se bave i ko su. Tako da priča SDA je djetinjasta i nije vala ni duhovita, mislim da ta stranka ima vise problema unutar sebe i oko sebe da bi se bavila uopšte bilo čim drugim. Ali i to stoji da živimo u državi apsurda pa tako da su neke stvari neizbježne.
Ostaj mi zdrav i nasmijan ali da gledas u naša plava leđa
1921
Jutro zelenoj mladezi 
Ima li ko u upravi ZeljA da nije u muriji?
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
sta ima insajderu,dje su ti ta silna najavljivana pojacanja???Majkl je napisao/la:Ima li ko u upravi ZeljA da nije u muriji?
Sariel je napisao/la:sta ima insajderu,dje su ti ta silna najavljivana pojacanja???Majkl je napisao/la:Ima li ko u upravi ZeljA da nije u muriji?
Evo najveceg debila na forumu hahahahahahahahahahahahhahaahhahahahaha
ŠTA SE OVO DEŠAVA
mislim nije bitno sta kaze nego ko kaze...Majkl je napisao/la:
Evo najveceg debila na forumu hahahahahahahahahahahahhahaahhahahahaha
svejedno sramotno ponasanje, al bih u svakom slucaju volio ovo cut od tebe u 4 oka...
E cuj majkl kaze nekome evo najveceg debila .... 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
kad uspije da ga njegovi mrze,kus dalje.
Sariel je napisao/la:kad uspije da ga njegovi mrze,kus dalje.
Ja mislim da se on svaki dan javlja nekim ljudima iz FKS i govori im 'jeste li vidjeli kako vas branim, znate li da sam ja menadžer u pokušaju, imam neke igrače za vas'
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
al je zato glavni menadzer za šimin hanVirtu4l je napisao/la:Sariel je napisao/la:kad uspije da ga njegovi mrze,kus dalje.
Ja mislim da se on svaki dan javlja nekim ljudima iz FKS i govori im 'jeste li vidjeli kako vas branim, znate li da sam ja menadžer u pokušaju, imam neke igrače za vas'
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
ši selo je ,a simin je han... 
đe vam je Ivan Kostić hahahaahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahaa
ŠTA SE OVO DEŠAVA
A oni ono kolutaju očima i kontaju nemoj nas više braniti svega ti 
club21 je napisao/la:
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHA,treba Koldzi pokazati ovo hahahahhahhahhahahahaha
ŠTA SE OVO DEŠAVA
al svaki post hahari se u 2 reda, nije normalno i bog da kaje...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Svasta stvarno, nema vecih intelektualaca nego ovdje. Cak je i Muha jedan od gorih jer uzima droge, a vecina ostalih je fina obrazovana rajaTobeYarabi je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:
Nego poenta je bila vecinom ljudi s ove teme su klosari i kriminalci.
Čuj Duljeviću ispunili sve uslove, na koljenima ga mole da produži.
I ako produži to će biti simbolično, sa ugovorom gdje će se staviti neko minimalno obeštećenje da mu ne mogu kočiti eventualni transfer ili tražiti milione za njega. Epski pushing
I ako produži to će biti simbolično, sa ugovorom gdje će se staviti neko minimalno obeštećenje da mu ne mogu kočiti eventualni transfer ili tražiti milione za njega. Epski pushing
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.