Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 03 avg 2010, 21:25

ma ni muray nije losa opcija samo nek ne diraju gibsona a bullsi prvi igraju s oklahomom bice to dobra utakmica jedva cekam vidjet ove bullse u akciji oce li ic na kakvu turneju po evropi

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 03 avg 2010, 21:37

dema nije zabranjeno stavljat tacke i zereze na ovom forumu ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 avg 2010, 23:38

Wolverine je napisao/la:dema nije zabranjeno stavljat tacke i zereze na ovom forumu ;)
Ako i zbog koga budem poceo stavljat zareze,tacke i ostalo bice to zbog tebe.Ti me vec dva puta prozva pa eto obecavam da cu pocet.A nemas pojma koliko mi je to mrsko.Dosta mi faxa pa mi ovdje nekako opusteno hehe bez icega.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 04 avg 2010, 01:19

dema je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:dema nije zabranjeno stavljat tacke i zereze na ovom forumu ;)
Ako i zbog koga budem poceo stavljat zareze,tacke i ostalo bice to zbog tebe.Ti me vec dva puta prozva pa eto obecavam da cu pocet.A nemas pojma koliko mi je to mrsko.Dosta mi faxa pa mi ovdje nekako opusteno hehe bez icega.
E jos da ostavi prazan prostor posle zareza ili tacke bilo bi sjajno. :D

Ima li sta novo za T-Mac, dokad vise on misli cekati??? :x
Tracy McGrady!!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 avg 2010, 01:45

Ako ce to dovest T Mac-a u Bullse onda moze.
Nema jos nista ali Bullsi bas i nemaju puno izbora ovo sto je ostale je lose.
Mislim da odugovlace jer zele da budu sigurni, da ce Tracy uradit sto god budu trazili od njega.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 avg 2010, 02:46

Ma cekaju da vide ima li kakav moguc trade da se napravi,a T Mac takodjer ceka odluku Bullsa, jer i sam je rekao da su mu oni prva opcija.
Meni je samo drago sto Bullsi nisu zadrzali Parga :).... ja kako njega ne volim gledati kada igra u pm.... covjek zna sutnut nema govora, ali toliko lopti moze izgubiti, da bi covjek poslije pojeo TV kada gleda njega na parketu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 04 avg 2010, 16:42

Joj sad sam gledao malo T-Mac-a u akciji, pa nemogu da vjerujem da onakav igrac moze zaboraviti igrati kosarku, covjek je zvijer, kao sto je neko napisao da njegova povreda traje oko 2 godine do potpunog oporavka i ja se tome nadam, ako tako bude onda bi Bullsi mogli pravo dobro da profitiraju, jer zdrav Tracy bi mogao lako znaciti titula, jer ovo sto sada imaju je prejako + T-Mac to bilo cudo.
Tracy McGrady!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 avg 2010, 17:40

Uh OKC će im odmah pokazat kako se igra basket isto kao i što će Miami dobit po brnjici :lol: :mrgreen:
Ja ne znam malo previše dižete ove Bullse.Mislim imaju Rosea trenutno je među 3 najbolja playa tu je Brewer(očajan šuter)i možda u odbrani koga zaustavi,ali treba neko u prvoj petorci da stane po strani i kad se oslobodi prostor ubode tricu.Ni Rose,a ni Deng to ne mogu.Boozer je dobar,ali teško da može napravit neku veliku prevagu protiv KG-a ili Gasola tako da Bullsi max ove godine 5. mjesto istoka.Boston,Orlando,Miami,Bucks,Bulls ili Hawks ;) 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 avg 2010, 17:47

LBJ MVP je napisao/la:Uh OKC će im odmah pokazat kako se igra basket isto kao i što će Miami dobit po brnjici :lol: :mrgreen:
Ja ne znam malo previše dižete ove Bullse.Mislim imaju Rosea trenutno je među 3 najbolja playa tu je Brewer(očajan šuter)i možda u odbrani koga zaustavi,ali treba neko u prvoj petorci da stane po strani i kad se oslobodi prostor ubode tricu.Ni Rose,a ni Deng to ne mogu.Boozer je dobar,ali teško da može napravit neku veliku prevagu protiv KG-a ili Gasola tako da Bullsi max ove godine 5. mjesto istoka.Boston,Orlando,Miami,Bucks,Bulls ili Hawks ;) 8-)
uz duzno postovanje, ali rose trenutno nije ni medju top 5 playmakersa (williams, nash, paul, rondo i billups). ne kazem da uskoro nece biti.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 avg 2010, 18:12

Ma vidjecemo oces li to pisat na kraju ove sezone.Napadacki je on bolji od par igraca tu.Odbranu kad popravi bice medu 3 najbolja,a samo dodaj koliko je mladi od ovih tu.
Ma mogu bit medu 3 ili 4 prva na istoku.A to Boozer ne moze igrat s Garnetom koji ima velikih problema s koljenima ili s Gasolom.
I po cemi su ti Bucksi bolji od Bullsa.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 avg 2010, 19:53

@Wolwerine Rose je sigurno među 3 ako gledaš sve kvalitet možda nema asistencija ko drugi,ali je brži i ima jedan od najboljih ulaza jedini koji su ode njega bolji su Rondo(miljama ispred svih PG-ova)i D-Will kako će on sad igrati bez Boozera to će biti uživancija.
@dema pa Busksi su bolji kako god gledaš imaju širu klupu,jačeg centra(svaka čast Noahu,ali Bogut je igračina)jedini im je problem je što glavni igrač povrijeđen,ali kada se on oporavi možda se mogu i nosit sa ove najjače 3 ;)
A Garnet je pokazao koljena kada je svakog bio zatvorio i još 15 poena po meču dosta je,a i vidjeli smo Kelte bez njega nisu mogli ni do finala konferencije,dok sa njim nedovoljno spremnim dolaze do 7. tekme u finalu.Pa ti sada razmisli,ako cijelu sezonu bude zdrav i što mu je ova godina trebala malo da se prilagodi 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 avg 2010, 20:53

To za Boguta da je dobar stoji ali nije drasticna razlika izmedu njeg i Noaha, ako nista Noah se moze nosit s njim u odbrani. Jod kad se zna da se on vraca poslije teske ozljede i da prvi dio sezone nece bit bas 100% onda to i nije prednost za Buckse.
Za Garneta on ima 34 godine i ove sezone ce igrat vjerovatno oko 30 minuta po mecu da bi ga cuvali za play off.
I u pravu si on je jos dobar ali Boozer se moze nosit s njim ili da bar budu tu negdje.
A za klupu mislim da i nema bas siru klupu, imali su sad mislim da nemaju.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 avg 2010, 21:11

dema je napisao/la:Ma vidjecemo oces li to pisat na kraju ove sezone.Napadacki je on bolji od par igraca tu.Odbranu kad popravi bice medu 3 najbolja,a samo dodaj koliko je mladi od ovih tu.
Ma mogu bit medu 3 ili 4 prva na istoku.A to Boozer ne moze igrat s Garnetom koji ima velikih problema s koljenima ili s Gasolom.
I po cemi su ti Bucksi bolji od Bullsa.
to ne osporavam, to sam uostalom i rekao us vom postu.

williams, paul i nash su tri najbolja playa u ligi, to niko ne moze osporit. od ronda je bolji jedino u napadu, to jest ima bolji sut, ali u odbrani i razigravanju mu nije ni do koljena. a da postane ko mister big shot treba jos pure pojest. opet ne kazem, mozda ce i bit bolji od njih u buducnosti, ali sada nije.

@lbjmvp- koliko sam ja shvatio ovaj tvoj post, rose bi trebao biti bolji od paula (najboljeg playa lige) i nasha? :roll: budimo realni. nemam ja nista protiv rosea, ali nash je nash. i u poznim igrackim godinama je odveo onakve sunse u finale zapada. prosle sezone uz ronda bio najbolji play u ligi.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 04 avg 2010, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 avg 2010, 21:14

Ma naravno ali mi ni Paul nije nesto ove godine bio a Nash je vec u godinama ,ali bolji jesu ok bar za sad.A sto se tice asista to ce se ove godine popravit ,jer nije isto dat loptu Boozeru i dat loptu Thomasu.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 avg 2010, 21:16

dema je napisao/la:Ma naravno ali mi ni Paul nije nesto ove godine bio a Nash je vec u godinama ,ali bolji jesu ok bar za sad.A sto se tice asista to ce se ove godine popravit ,jer nije isto dat loptu Boozeru i dat loptu Thomasu.
paula su povrede unistile prosle sezone, a znamo svi kako igra kad je spreman.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 avg 2010, 21:25

Ma da ali ni u ovu sezonu nije krenuo kak treba,te silne price o odlasku i dobar je on ali Rose je drugaciji tip playa po meni.Nekako stil igre mu se razlikuje i od Paula i Derona i Nasha.Ma Nash je cudo ludilo od igraca.
E sto me ne pohvali za ove silne tacke i zareze.hehe

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 avg 2010, 21:46

hehe :D

rose je vise scorer nego razigravac, i to ga razlikuje od ove trojice.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 avg 2010, 01:05

ma kakvii Bucksi bolji od Bullsa.... zasto ih ba dizemo, pa sada Bullsi imaju dosta dobru klupu....pa proslogodisnji starter Gibson je klupa i jos ovih nekoliko sto je doslo igraca i eventualno eto cetvorica mogu komotno biti i starteri u nekim ekipama....pa Bullsi su i Cavsima pokazali prosle godine da mogu sa njima igrati, cak i u regularnom dijelu sezone.Jedni od rijetkih su koji su dobili Cavse na njihovom parketu u regularnom dijelu sezone i toz ahvaljujuci odbrni naravno.Samo da ih zaobidju povrede, a sami znamo da smo mozda 3 sedmice igrali bez kompletne petorke... petorku u te 3 sedmice su cinili Pargo,Murray,James Johnson ,Gibson i onaj nekakav crnjo visoki cupavi sto su ga doveli u toku sezone neznam mu ni ime :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 avg 2010, 11:39

chris richard je taj hehe

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 avg 2010, 12:26

Jesmo bili bez klupe proslu sezonu ,ali ove sezone to se mijenja.
Gibson , Korver , Watson , Thomas , Johnson , Asik i jos ce dodat jednog to je dobra klupa.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.