Dajte tu La Masiju da je vidimo
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

To su "gluposti" Irfo, nemoj pisati o tome.irfo je napisao/la:
Dajte tu La Masiju da je vidimo
Bajića ovi ne bi dali ispod 10 miliona, ako ne i više.irfo je napisao/la:Jos su premale ove cifre, cuj dzeko 15 milionaa npr kalinic na transfermarktu vrijedi 17
Ne bi ni gojaka dinamo pustio za 600 kVirtu4l je napisao/la:Bajića ovi ne bi dali ispod 10 miliona, ako ne i više.irfo je napisao/la:Jos su premale ove cifre, cuj dzeko 15 milionaa npr kalinic na transfermarktu vrijedi 17
Hvala ti brateIdemoplavi je napisao/la:
P.S niko da me pohvali sto sam onu djecu primirio na PL prepucavanjima...ccc, kad treba da lajete na mene odmah ste tu...
Ras je napisao/la:Grob te **** koga smo mi sve izbacili, još od Radmila, Meše, Osima, Škore, Stanića...

Nemam nista protiv da repka igra na Grbavici (em je nasa, em bi klub imao i finansijki hajra) ali stadion i istocnu tribinu treba otvoriti iskljucivo Zeljo i niko drugi.irfo je napisao/la:ode reprezentacija u albaniju da igra prijateljsku![]()
umjesto da su nasli nekog i otvorili svecano grbavicu, medjutim nije trebalo nista ni ocekivat od ovakvog saveza
braco je napisao/la:Ras je napisao/la:Grob te **** koga smo mi sve izbacili, još od Radmila, Meše, Osima, Škore, Stanića...