BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ma mene nije nesto odusevila igra danas, ne znam sto. Vjerovatno se nije moglo nesto spektakularnije dokazat kad se igra protiv Kravchuka.
Kad je ovaj Kravchuk u top 100, znaci da ni za mene nije jos kasno sto se ozbiljnog tenisa tice.. 
Moguce da je Damir igrao tek toliko koliko mu je potrebno, ali je ovo bilo pretanko i misljenja sam da mu se ni u mecevima protiv ovih cobana ne smiju desavati ovako losi nastupi.
Btw, je l' se ovo Rus ne pozdravi sa sudijom na kraju?
Moguce da je Damir igrao tek toliko koliko mu je potrebno, ali je ovo bilo pretanko i misljenja sam da mu se ni u mecevima protiv ovih cobana ne smiju desavati ovako losi nastupi.
Btw, je l' se ovo Rus ne pozdravi sa sudijom na kraju?
Prolazi Anderson Del Potra 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma dajte, da su Dzumhuru oni autovi zvati poludio bi realno 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imam utisak da je odigrao tačno onoliko koliko mu je potrebno, naravno, ovaj nivo tenisa nije dovoljan ni za Andersona a kamo li Delpa. Kako god sebi ne smije dozvoljavat da kad već dobije meč da vrača protivnika u meč. Generalno solidan meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako ima ozbiljan pristup tenisu i ovom turniru, odradit će još i trening poslije ovoga, jer igra ni na šta ličila nije, nije ni mogla ličiti sa ovakvim protivnikom...opet bespotrebno izmišlja tople vode u trenucima kada je potrebno samo lopticu držati u igri i sačekat grešku indisponiranog protivnika
Tacno, od Kravcuka je bas tesko izgubiti, a Damir je morao ovo rijesiti puno ranije.
Što se mene tiče nek mu Kravchuk na svakom turniru u prvom kolu bude protivnik xD
A delpo u drugomshminka je napisao/la:Što se mene tiče nek mu Kravchuk na svakom turniru u prvom kolu bude protivnik xD
Zbog tih mečeva ga i pratim, baš kao što i svi oni svakodnevno krv piške, da bi mogli odmjeriti snage sa najboljima. Ferrer USO, Tomik x2 USO, Dimitrov ovdje, Tomas i Miloš MC, Rafa Miami...nadam se da će duel sa Delpom biti još jedan od tih vrhunski odigranih mečeva protiv najboljih na svijetu
ako ovaj dobije Kevina uopšte, nadam se da hoće
ako ovaj dobije Kevina uopšte, nadam se da hoće
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kad ranije.Mec nije trajao ni sat vremena. Sta je trebao zavrsiti za deset minuta . Boze sacuvaj.hm59 je napisao/la:Tacno, od Kravcuka je bas tesko izgubiti, a Damir je morao ovo rijesiti puno ranije.
BosnaE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Volio bih Delpa zbog aktraktivnosti ali Andersona zbog toga što ima veće šanse za 1/4 finale. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Fakat nevjerovatno sta pojedinci pisu jbt.newton_heath_lyr je napisao/la:Kad ranije.Mec nije trajao ni sat vremena. Sta je trebao zavrsiti za deset minuta . Boze sacuvaj.hm59 je napisao/la:Tacno, od Kravcuka je bas tesko izgubiti, a Damir je morao ovo rijesiti puno ranije.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ispade Kravcuk neki bezze lik a ne top 100.
Zaslužio si meč sa Delpom. Uživaj Dzumi.
Zaslužio si meč sa Delpom. Uživaj Dzumi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kravchuk nije mnogo slabije rangiran od Damira i da ga je uzeo u 3 seta - ne bi to bilo nista lose - naprotivTracy3McGrady je napisao/la:Fakat nevjerovatno sta pojedinci pisu jbt.newton_heath_lyr je napisao/la:Kad ranije.Mec nije trajao ni sat vremena. Sta je trebao zavrsiti za deset minuta . Boze sacuvaj.hm59 je napisao/la:Tacno, od Kravcuka je bas tesko izgubiti, a Damir je morao ovo rijesiti puno ranije.![]()
problem je sto ovdje "svako" pise i sudi o tenisu a pogledali 2 matcha ukljucujuci ovaj danasnji
Vidim svi nesto pametni i veliki strucnjaci
Izgubio Damir dva svoja servisa u drugom setu, sto je previse od ovakvog Kravchuka! Bez obzira sto je dobio 2:0, protiv Harrisona je bio na visem nivou!
hm59 je napisao/la:Vidim svi nesto pametni i veliki strucnjaciIzgubio Damir dva svoja servisa u drugom setu, sto je previse od ovakvog Kravchuka! Bez obzira sto je dobio 2:0, protiv Harrisona je bio na visem nivou!
Bio je na nivou na kom mu je dovoljno da uzme bez izgubljenog seta
P.S. a to je Damir poznat kao veliki server pa sad NE SMIJE da izgubi servu ? Facepalm.....
Nebitan je meč protiv Kravchuka, ovdje je bila sreća da je lik lopata i da nije iskoristio dva poklona gema u drugom setu, neko drugi bi iskoristio. Protiv Troickog ima nadmoć sa osnovne linije, brejk loptu u 5. setu i reli i on promašuje 4. udarac u poenu, čist bekend u aut. Protiv Harrisona na dvije BP puca prvi u razmjenama, u drugoj prilici napada isto 4. udarcem u reliju i promašuje. Danas gubi servis gem u trenutku kad Kravchuk ne može apsolutno ništa da pogodi, a on izmišlja 2 izlaska na mrežu i dvije skraćene loptice. Za svoju konstituciju prelako popušta u nekim bitnim poenima u kojima je protivnik pod pritiskom. Morao bi biti dosadniji, Simonovski, ali nema on za to živaca. Nažalost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.