FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Joj, kad zagrmi s ovog...

Šiljak brate de skini nekad taj šal.irfo je napisao/la:
Fino je vidjeti Mazica u nasim prostorijama ali ne i ovog krmka pored

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kjosevski
S.Stevanovic-Bogicevic-Kerla-Stojanovic
Markovic-Blagojevic
M.Stevanovic-Zeba-Zakaric
Lendric
26.2 [emoji123] [emoji41]
Markovic-Blagojevic
Lendric
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Samo zamjeni Zebu u Bekrica, prvi je kritican.LjoZee je napisao/la:Kjosevski
Markovic-Blagojevic
Lendric
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
Momci, može li molim Vas neko ko umije ili još bolje čiji je fah poreska uprava i to područje što govore na stranici kluba u vezi nekakvih nepravilnosti. Ja nista skont'o nisam 

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ja ništa ne kontam, jesmo mi sebe sami prijavili?
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne komentarišite ovo jer ne znate o čemu se radi. Kada bude vrijeme saznati ćemo šta je tačno u pitanju.
Do tada, ima dovoljno tema o kojima se može pisati. Nema potrebe da se "gosti" naslađuju
Do tada, ima dovoljno tema o kojima se može pisati. Nema potrebe da se "gosti" naslađuju

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ovim se vjerovatno zeli saznati ko je i koliko zaduzio klub i da ti snose odgovornost.
-
- Kontakt:
Pokrenuli pitanje odgovornosti pojedinaca koji su obavljali poslove kad su nastale nepravilnosti oko poreskih obaveza. U prevodu traže da državni organi procesuiraju ljude iz predhodnih uprava.
Ovo je moj zaključak i ako je tako neka se sve ispita, neka svi koji su nanijeli štetu klubu snose odgovornost.
Ovo je moj zaključak i ako je tako neka se sve ispita, neka svi koji su nanijeli štetu klubu snose odgovornost.
Poprilicno je jasno o cemu se radi, i mislim da je ovo prava odluka iako sumnjam s obzirom na iskustva za rad naseg tuzilastva da ce se ista puno izdesavat ali nema veze, ovo je bar moralno ispravna odlukaNeandertalac je napisao/la:Ne komentarišite ovo jer ne znate o čemu se radi. Kada bude vrijeme saznati ćemo šta je tačno u pitanju.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako je i šta je, kada budemo više informacija imali. Do tada, ne treba nam nikakvo talasanje, liga samo što nije počela. Mnogi bi jedva dočekali neke tabore i svađe zato pamet u glavu. Svi.irfo je napisao/la:Poprilicno je jasno o cemu se radi, i mislim da je ovo prava odluka iako sumnjam s obzirom na iskustva za rad naseg tuzilastva da ce se ista puno izdesavat ali nema veze, ovo je bar moralno ispravna odlukaNeandertalac je napisao/la:Ne komentarišite ovo jer ne znate o čemu se radi. Kada bude vrijeme saznati ćemo šta je tačno u pitanju.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
High je napisao/la:

steta samo platoa ispred sjevera, ali ja se najezim kad ovo vidim ovako i jos kad skontam u glavi sliku sa novim jugom i abd nekad za 5-6 godina i zapadom gdje ce cijeli stadion biti jedna cjelina

i jesmo i nismo, uglavnom proslijedjena je dokumentacija o poslovanju u vrijeme kad se napravio poreski dug, a to je od 2002(ili 2004) pa do 2014, mislim ovo se davno trebalo uraditi i to su drzavne institucije trebale same od sebe raditi ne samo kod nas nego kod svih klubovaRas je napisao/la:Ja ništa ne kontam, jesmo mi sebe sami prijavili?

Vala bas mal sad plato ispred sjevera, a sad se i na jug ulazi iza zapada, bice bas guzvanja posebno u velikim tekmama, a kad budu evropske tekme najbolje zatvorit cestu ko na derbijima
Inace gledam sad, za Leverkusen od prve minute u napadu u ligi prvaka pocinje momak od 17 godina, a nama je mlad igrac i talenat sve do 25 

- amazon
- Kontakt:
Jel Crnov poceo trenirati?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.