Samo u teretani, pocetkom marta se vraca treninzima sa ekipom.amazon je napisao/la:Jel Crnov poceo trenirati?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Samo u teretani, pocetkom marta se vraca treninzima sa ekipom.amazon je napisao/la:Jel Crnov poceo trenirati?
Travnik...mozemo samo mi nekom peh bitiLjoZee je napisao/la:Nadam se da sutra necemo biti pehovi tokom zrijeba.
Zabi ga Mbape. Mi bi ga u Goražde poslali da se kali. Da ojačaNeandertalac je napisao/la:Mbape 18 god
Iskreno najvise bih volio Bosnu,ali na kraju ce biti Bosna-Travnik jer svi prizeljkuju Bosnu.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Travnik...mozemo samo mi nekom peh bitiLjoZee je napisao/la:Nadam se da sutra necemo biti pehovi tokom zrijeba.
Zrinjski ce Semu dobiti,a mi i vi odmah derbiamazon je napisao/la:Pitare cemo dobiti u Kupu, to znaju ptice na grani.
iskreno ne znam sta je nejasno toliko, svi mi koji pratimo zelju znamo da su se pravili dugovi ovo je samo ono sto smo svi godinama prizeljkivali i pricali da se treba uraditiplavousrcu je napisao/la:Sta je sa saopstenjem. Ima li ko da pojasni malo.
Jesmo, prijavili smo ljude za koje klub smatra da su odgovorni. Prvo što želimo da se ubrza taj proces i da se utvrdi naš konačni dug, da se stavi tačka na naša dugovanja i da napokon znamo koliko smo dužni. To će u mnogome poremetiti reprogram koji smo do sad plaćali jer ćemo sigurno plaćati više, tj. rata će biti mnogo veća.Quinlan je napisao/la:i jesmo i nismo, uglavnom proslijedjena je dokumentacija o poslovanju u vrijeme kad se napravio poreski dug, a to je od 2002(ili 2004) pa do 2014, mislim ovo se davno trebalo uraditi i to su drzavne institucije trebale same od sebe raditi ne samo kod nas nego kod svih klubova
Da se nadovežem na prethodni post, utvrđen nam je manjak na koji isto tako trebamo platiti porez, sad smo prebacili lopticu na tužilaštvo koje će utvrditi ko je stvorio taj manjak, što nas može osloboditi plaćanja poreza na isti.plavousrcu je napisao/la:Sta je sa saopstenjem. Ima li ko da pojasni malo.
Ne razumijem se u te stvari. Neka rade sta misle da treba raditi mada sam misljenja da necemo nista napraviti. Dug nije zec, napravio ga je Zeljo isto kao sto su ga pravili svi klubovi.Virtu4l je napisao/la:Da se nadovežem na prethodni post, utvrđen nam je manjak na koji isto tako trebamo platiti porez, sad smo prebacili lopticu na tužilaštvo koje će utvrditi ko je stvorio taj manjak, što nas može osloboditi plaćanja poreza na isti.plavousrcu je napisao/la:Sta je sa saopstenjem. Ima li ko da pojasni malo.
Ma nema oslobadjanja od placanja to je sigurno svi su oni radili kao uposlenici kluba i klub to mora platiti, koliko znam na zalbi je ovaj novi dug to je jedina nada da ga smanje, ali kako god to cemo morati platitiVirtu4l je napisao/la:Da se nadovežem na prethodni post, utvrđen nam je manjak na koji isto tako trebamo platiti porez, sad smo prebacili lopticu na tužilaštvo koje će utvrditi ko je stvorio taj manjak, što nas može osloboditi plaćanja poreza na isti.plavousrcu je napisao/la:Sta je sa saopstenjem. Ima li ko da pojasni malo.
Vrag
uto feb 21, 2017 9:30 pm
Dzelo, Zujo, Amar, Gredic oni su vodili glavnu rijec.
storm_raider
uto feb 21, 2017 9:35 pm
Svi ce na tapetu. Neka ne spavaju miro sljedecih mjeseci.