FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Toliko o mackovim ublehama i bacanju prasine u oci.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi bit ce dosta raje u Kaknju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- hule_barca
- Kontakt:
Imaju Ardu dresovi u UG da se kupe, 50 km. Izgleda da smo u Patrickovoj opremi jos ovu polusezonu i onda od sljedece Ardu.
Ordagić produžio još godinu. 
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad sutra Tendir nabije loptu u Gribaju(rijeka pored stadiona u Kikacima).
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Ukoliko igraju sutra zna li nekk ?
14:00tinaslafkr je napisao/la:Ukoliko igraju sutra zna li nekk ?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nista bez pravog fan shopa, pa kada dodjes da dobijes racun da se zna gdje je otislo.benTzley je napisao/la:Imaju Ardu dresovi u UG da se kupe, 50 km. Izgleda da smo u Patrickovoj opremi jos ovu polusezonu i onda od sljedece Ardu.
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Hvala puno, samo smatram da je nepotrebno igrat utakmicu sutra jos evo kisa pada klizav teren samo da se niko ne povrijediMejdanTz je napisao/la:14:00tinaslafkr je napisao/la:Ukoliko igraju sutra zna li nekk ?
Nema na cemu, mislim da je Vlado rek'o da ce u Derventi( Kikacima ) dobiti priliku igraci koji su manje igrali u Antaliji tako da mozda vidimo i nekoliko junioraatinaslafkr je napisao/la:Hvala puno, samo smatram da je nepotrebno igrat utakmicu sutra jos evo kisa pada klizav teren samo da se niko ne povrijediMejdanTz je napisao/la:14:00tinaslafkr je napisao/la:Ukoliko igraju sutra zna li nekk ?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Ja msm da od juniora idu đukic, beganovic, i muratovic
- Probisvjet
- Kontakt:
Volio bih da vidim Djukic Urosa malo bar. Mislim da ce izrasti u dobrog napadaca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Gledam UG prodaje ove nove Ardu dresove Slobode po 50 KM i onda naleti sad da Sarajevo prodaje svoje Nike dresove po 65 KM i nesto razmisljam jel taj Ardu toliko blizu NIke-u il je ovaj Nike propo
- Probisvjet
- Kontakt:
Ardu brat bratu vrijedi najvise 25KM.klasik je napisao/la:Gledam UG prodaje ove nove Ardu dresove Slobode po 50 KM i onda naleti sad da Sarajevo prodaje svoje Nike dresove po 65 KM i nesto razmisljam jel taj Ardu toliko blizu NIke-u il je ovaj Nike propo
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Uros igra zadnjeg veznog i nosi juniore u dosadasnjem dijelu ima odlican pregled igre dobar sut i pravi je vođa na terenu. Bas pratim svaku utakmicu juniora trci bori se tuce se. U ekipi juniora imas odlicnog golmama Cizmica dva stopera sto skidaju sve lopte dva fantasticna beka Mehicic i Beganovic odlican vezni red i sad fali napadac jedan jer Smajic je u prvom timu, a Hajdarevic je otisao u Zrinjski. Imaju fantasticnu ekipu koja moze osvojit ligu a tuku se sa zeljom zrinjskim i sarajevom.Probisvjet je napisao/la:Volio bih da vidim Djukic Urosa malo bar. Mislim da ce izrasti u dobrog napadaca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel neko bio u dodiru sa dresom? Valjajul cemu?
Npr u odnosu na onaj Patrick iz Binga.
Onako na prvu mislim da je to taj kvalitet dresa, ja imam taj patrickov, znam da sam u Zenicu iso u njemu kad smo EL igrali, usmrdio se ja usmrdio se drestuzlak1987 je napisao/la:Jel neko bio u dodiru sa dresom? Valjajul cemu?
Onaj iz Binga extra za rekreacije, covjek se oznoji a neistrci dvije duzine sale. Provjerio vise puta, a jos sto vadim zivce neprocjenjivo
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Raspored konkurenata:
Siroki Brijeg:
26.2 Metalleghe-Siroki
4.3 Siroki-Radnik
8.3 Zrinjski-Siroki
11.3 Sarajevo-Siroki
15.3 Siroki-Zrinjski
18.3 Siroki-Olimpik
Prvo sto se tice Sirokog ovo ako ne iskoristimo debili smo vrhunski. Imaju svaka 3 dana utakmicu prakticno i to Radnik-Zrinjski-Sarajevo-Zrinjski seriju.
Radnik Bijeljina:
25.2 Radnik-Olimpik
4.3 Siroki-Radnik
8.3 Radnik-Zeljeznicar
11.3 Radnik-Sloboda
15.3 Zeljeznicar-Radnik
18.3 Zeljeznicar-Radnik
Opet ista situacija, ne zaostajemo za njima, a imaju u 10 dana 4 jake utakmice pa onda opet 18. Zelju. Ovo kada im idemo u goste moramo iskoristiti jer im pada u trenutku kada idu na Zelju u zafrkanim utakmicama.
Van kupa Krupa:
Igra protiv Zelje, Zrinjskog, Celika i Viteza. Opet i oni su u 1 bod sa nama, a imaju tezak raspored.
Uz to i Mladost DK je dobila Bosna Semu i baciti ce Husref sve na kup, a ligu ostaviti. I to moramo iskoristit i uzeti dobar rezultat.
Uglavnom sto se tice lige sve je na nama i mora se krenuti sa pobjedama u ove 4 utakmice kako bi se napala Evropa. Fino je se sve poklopilo, Mladost dobila laganog, Siroki i Radnik teske. Mogli bi proci i Zrinjski i Zeljo i Sarajevo sto bi znacilo da 4. u ligi ide u Evropu. Najbolja opcija za nas gdje Radnik i Siroki nemaju pretjerane sanse da osvoje Kup.
Siroki Brijeg:
26.2 Metalleghe-Siroki
4.3 Siroki-Radnik
8.3 Zrinjski-Siroki
11.3 Sarajevo-Siroki
15.3 Siroki-Zrinjski
18.3 Siroki-Olimpik
Prvo sto se tice Sirokog ovo ako ne iskoristimo debili smo vrhunski. Imaju svaka 3 dana utakmicu prakticno i to Radnik-Zrinjski-Sarajevo-Zrinjski seriju.
Radnik Bijeljina:
25.2 Radnik-Olimpik
4.3 Siroki-Radnik
8.3 Radnik-Zeljeznicar
11.3 Radnik-Sloboda
15.3 Zeljeznicar-Radnik
18.3 Zeljeznicar-Radnik
Opet ista situacija, ne zaostajemo za njima, a imaju u 10 dana 4 jake utakmice pa onda opet 18. Zelju. Ovo kada im idemo u goste moramo iskoristiti jer im pada u trenutku kada idu na Zelju u zafrkanim utakmicama.
Van kupa Krupa:
Igra protiv Zelje, Zrinjskog, Celika i Viteza. Opet i oni su u 1 bod sa nama, a imaju tezak raspored.
Uz to i Mladost DK je dobila Bosna Semu i baciti ce Husref sve na kup, a ligu ostaviti. I to moramo iskoristit i uzeti dobar rezultat.
Uglavnom sto se tice lige sve je na nama i mora se krenuti sa pobjedama u ove 4 utakmice kako bi se napala Evropa. Fino je se sve poklopilo, Mladost dobila laganog, Siroki i Radnik teske. Mogli bi proci i Zrinjski i Zeljo i Sarajevo sto bi znacilo da 4. u ligi ide u Evropu. Najbolja opcija za nas gdje Radnik i Siroki nemaju pretjerane sanse da osvoje Kup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.