28.03.2017 / Albanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 28.03.2017 / Albanija - BiH
Taman da probamo nove igrace i zapecatimo sudbinu "potencijalnih" reprezentativaca.
Ocekujem poziv za Krunica, Burnica...

- JavierBosnia
- Kontakt:
Krunic dobija 90% poziv, Burnic nema papire koliko znamCOYS je napisao/la:Taman da probamo nove igrace i zapecatimo sudbinu "potencijalnih" reprezentativaca.Ocekujem poziv za Krunica, Burnica...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Moze pozvati koliko hoce igraca, ali za utakmicu sa Gibraltarom moze prijaviti 20 igraca + 3 golmana.JavierBosnia je napisao/la:Zanima me koliko je realno ocekivati neki veci spisak, koliko je to dozvoljeno i da li npr Dzeko, Lulic, Vranjes, Jajalo, eventualnim pozivom popunjavaju neku kvotu za spisak vezan za Gibraltar?
Tesko da bude mjesta za sve:
Napadaci: Djuric, Ibisevic, Dzeko, Bajic, Hodzic
Veza: Visca, Milicevic, Pjanic, Cimirot, Jajalo, Besic, Prcic, Krunic, Lulic, Vrancic
Odbrana: Cocalic, Kolasinac, Vranjes, Vrsajevic, Sunjic, Zukanovic
Golmani: Begovic, Sehic, Piric
TO je onako otprilike nesto s cim raspolazemo, moze biti tu i Bicakcic, Memisevic.. ima jos igraca al nesto ne vjerujem da ce zvati vise od 4 napadaca. Vjerovatno Hodzic otpada
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
- Kontakt:
u odbrani imas pavlovica a u napadu prevkljaka (gledajuci siri spisak)
- Goalgetter
- Kontakt:
Prevljak jos nije ni blizu A-Repke. Ne igra ni za Salzburg, kamoli da bude na spisku reprezentacije. Trenutno ima 6-7 boljih opcija u napadu. Ali za par mjeseci bice sigurno kandidat.edinjo-bih je napisao/la:u odbrani imas pavlovica a u napadu prevkljaka (gledajuci siri spisak)
Golmani: Begović, Šehić, Hadžikić (podnio je zahtjev za promjenu sportskog državljanstva, valjda ga dobije do utakmice, ako ne onda Pirić)
Odbrana; stoperi: Zukanović, Bičakčić, Cocalić, Đumić; bekovi: Vranješ, Vršajević (neka mi Bog pomogne, ali u dobroj je formi, treba mu dati šansu), Kolašinac, Pavlović
Vezni red; zadnji vezni: Jajalo, Cimirot; centralni vezni: Pjanić, Prcić; ofanzivni vezni: Milićević, Krunić; krila: Lulić, Višća, Stevanović, Duljević
Napadači: Džeko, Ibišević, Bajić, Đurić
Ovo bih ja pozvao za martovsko okupljanje, uz naravno napomenu da se uklone sa spiska za utakmicu s Gibraltarom oni koji ne mogu nastupiti. Bešića ne bih zvao jer sumnjam da će biti u stanju igrati, Spahiću je vrijeme da se oprosti, Šunjić skoro nikako ne igra, Hodžić je ispao iz forme koju polako opet počinje hvatati, Hajrović je povrijeđen, Sušića nema ni na mapi a Memišević još uvijek nije konstantan. To je otprilike neki krug igrača kojim ova reprezentacija raspolaže i koji se vrte oko spiska. Ako sam zaboravio nekog, osjećajte se slobodnim da me podsjetite.
Odbrana; stoperi: Zukanović, Bičakčić, Cocalić, Đumić; bekovi: Vranješ, Vršajević (neka mi Bog pomogne, ali u dobroj je formi, treba mu dati šansu), Kolašinac, Pavlović
Vezni red; zadnji vezni: Jajalo, Cimirot; centralni vezni: Pjanić, Prcić; ofanzivni vezni: Milićević, Krunić; krila: Lulić, Višća, Stevanović, Duljević
Ovo bih ja pozvao za martovsko okupljanje, uz naravno napomenu da se uklone sa spiska za utakmicu s Gibraltarom oni koji ne mogu nastupiti. Bešića ne bih zvao jer sumnjam da će biti u stanju igrati, Spahiću je vrijeme da se oprosti, Šunjić skoro nikako ne igra, Hodžić je ispao iz forme koju polako opet počinje hvatati, Hajrović je povrijeđen, Sušića nema ni na mapi a Memišević još uvijek nije konstantan. To je otprilike neki krug igrača kojim ova reprezentacija raspolaže i koji se vrte oko spiska. Ako sam zaboravio nekog, osjećajte se slobodnim da me podsjetite.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- JavierBosnia
- Kontakt:
Begović-Kolasinac(Pavlovic)-Bicakcic-Memisevic-Vranjes-Jajalo-Cimirot-Pjanic-Krunic(Krilo desno ili nekog od Duljevic/Stevanovic)-Lulic-BajicHankMoody je napisao/la:Golmani: Begović, Šehić, Hadžikić (podnio je zahtjev za promjenu sportskog državljanstva, valjda ga dobije do utakmice, ako ne onda Pirić)
Bilo bi zanimljivo ovako, i dalje sam pri svom misljenju da je Bicakcic kvalitetniji od Cocalica, nesto je i mladji i kvalitetnija liga, manje igra, al et. Za Memisevica, ne znam vrijedlio bi ga vidjeti sto prije, Cocalica, Sunjica, Zuku smo vec navikli vidjati i znamo ih. Cak mozda i Dumic da debituje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Vakat je za dragulja Memiju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- JohnCleese
- Kontakt:
Mehmede tri rijeci - Asmir Suljic šejtan inace momak ide Madjarima 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: 28.03.2017 / Albanija - BiH
Jasta ce, kao sto je i zaigrao na EURO za njih.JohnCleese je napisao/la:Mehmede tri rijeci - Asmir Suljic šejtan inace momak ide Madjarima
Neovisno od tog, nadam se da ga prati, nije los igrac, a trenutno su i prvi u Madjarskoj.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Taj dan ce sve pekare biti zatvorene
HAHAHAH

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
nemoj ziv bio. decku nakon 3 istrcavanja treba boca kisika.JohnCleese je napisao/la:Mehmede tri rijeci - Asmir Suljic šejtan inace momak ide Madjarima
ja mi lige madjarske, nakanta ih zeljo sa djecom. bjez ba, kakav suljic. uozbiljite se.
a i naigrao se plaho. do sada 8 utakmica u 33 kola.
vjerujem da ti je poznanik, drug ili neko koga znas pa bi volio da ga vidis. razumio bih da je reprezentacije iz ere mise smajlovica pa daj sta das. al njega stavljati u kontekst reprezntativca pored dzeke, lulica, pjanica, milicevica, visce i sl. je malo degutantno.
jeste on sarajevo ovo ono, al de ba!
hz1987 je napisao/la:nemoj ziv bio. decku nakon 3 istrcavanja treba boca kisika.JohnCleese je napisao/la:Mehmede tri rijeci - Asmir Suljic šejtan inace momak ide Madjarima
ja mi lige madjarske, nakanta ih zeljo sa djecom. bjez ba, kakav suljic. uozbiljite se.
a i naigrao se plaho. do sada 8 utakmica u 33 kola.
vjerujem da ti je poznanik, drug ili neko koga znas pa bi volio da ga vidis. razumio bih da je reprezentacije iz ere mise smajlovica pa daj sta das. al njega stavljati u kontekst reprezntativca pored dzeke, lulica, pjanica, milicevica, visce i sl. je malo degutantno.
jeste on sarajevo ovo ono, al de ba!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
ja bi dao priliku malom gojaku da zaigra za A repku
sto da ne ? momak od zadnjih 5 prvenstvenih tekmi odigrao 4 do kraja i petu do 71. minute
upisao dva nastupa u LP: protiv Lyona do kraja odigro, protiv Juve-a do 57 min.
vredi momka pozvat za prijateljsku utakmicu
uz njega poziv zasluzuje Konyaspor-TRIO
sto da ne ? momak od zadnjih 5 prvenstvenih tekmi odigrao 4 do kraja i petu do 71. minute
upisao dva nastupa u LP: protiv Lyona do kraja odigro, protiv Juve-a do 57 min.
vredi momka pozvat za prijateljsku utakmicu
uz njega poziv zasluzuje Konyaspor-TRIO
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Biće ovo dobra provjera, Albanci nisu nimalo loša reprezentacija 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ni dodati ni oduzeti, slazem sa 100% sa ovim sto si napisao. Najkriticniji smo na stoperima, od svih nabrojanih najstandardniji je Cocalic, pa Đumic, ove dvije uzdanice ne igraju maltene nikako ili svaku trecu tekmu.HankMoody je napisao/la:Golmani: Begović, Šehić, Hadžikić (podnio je zahtjev za promjenu sportskog državljanstva, valjda ga dobije do utakmice, ako ne onda Pirić)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Albanija za mene prestavlja posebnu draz, zbog toga sto smo s njom odigrali prvi dvomec prijateljski utakmica.
Nije mi bitan rezon jer je jaranska tekma ni bas ko ce igrati.. volio bi da isproba neke igrace a da pri tome ne bude debakl na nasoj strani..
Sretno Zmajevi..
Nije mi bitan rezon jer je jaranska tekma ni bas ko ce igrati.. volio bi da isproba neke igrace a da pri tome ne bude debakl na nasoj strani..
Sretno Zmajevi..
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: 28.03.2017 / Albanija - BiH
Cartman je napisao/la:Nema on sta isprobavat neke Sehice i njemu slicne. Znamo ko zna, ko ne zna. Uigrat ekipu maksimalno. Dzeko je suspendovan za Gibraltar, kao kapiten treba da igra ovu utakmicu.
Protiv Grcke smo odigrali odlicnu utakmicu po meni, sada treba nastavit tim tempom a ne bacat vrijedne utakmice na pizdarije koje se nikad nece ponovit u bitnim utakmicama. Tipa Sehic na golu i slicne bravure. Jedino bi volio da mali Gojak dobije priliku sa klupe ako se dobro pokaze u Dinamu do tada. Jer taj mali je potencijal veliki.
PS: Vranjesu dat kapitensku traku, u ovoj ce da grize ko pitbul.![]()
![]()

Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 04 apr 2017, 14:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
hajd ako si nekog zaboravio,nije bitno,ali majke ti mi reci koji vise DULJEVIC,pa stvarno,pa je li moguce da neki jos uvijek misli da je ovaj decko kalibar za repku,boze sacuvaj,pa covjek ima kilazu i konstituciju rukometnog pivota,svasta,pitarska posla,zaboravio Vrancica I Besica a stavio ovog nehljebaHankMoody je napisao/la:Golmani: Begović, Šehić, Hadžikić (podnio je zahtjev za promjenu sportskog državljanstva, valjda ga dobije do utakmice, ako ne onda Pirić)
Treba bit k'o Pape, 20 istih igrača pozvati, po mogućnosti sve centralne veznjake, pored Pjanića, Prcića, Jajala i Cimirota, te Krunića koji može odigrati tu poziciju nemaš potrebu za Vrančićem, a Bešić još uvijek nije oporavljen.MiiisssskeeBh je napisao/la:hajd ako si nekog zaboravio,nije bitno,ali majke ti mi reci koji vise DULJEVIC,pa stvarno,pa je li moguce da neki jos uvijek misli da je ovaj decko kalibar za repku,boze sacuvaj,pa covjek ima kilazu i konstituciju rukometnog pivota,svasta,pitarska posla,zaboravio Vrancica I Besica a stavio ovog nehljebaHankMoody je napisao/la:Golmani: Begović, Šehić, Hadžikić (podnio je zahtjev za promjenu sportskog državljanstva, valjda ga dobije do utakmice, ako ne onda Pirić)
1992, 2006, 2009, 2011, 2015