To je i najgora stvar kod našeg naroda. Misle da ako su u nekoj stranci ili ako su glasali za neku stranku samim tim ne smiju kritikovati tu stranku što je idiotski. Zbog toga je meni Željko Komšić primjer političkog idiota. Bio je jako popularan u narodu, i među glasačima SDPa i umjesto da se bori za svoju stvar u SDPu on napravi novu stranku jer mu tamo nisu dali da bude glavni. Vidjeti ćemo kako će Šepić postupiti. Nije na Željkovom nivou, al mi je super što ima neko ko kritikuje one najjače.Bosniacum Lilium je napisao/la:Zato je neophodna ta kritika i zato se nije dobro vezati za stranke.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sepic ce ispasti budala ako napusti SDA.Kawhi je napisao/la:To je i najgora stvar kod našeg naroda. Misle da ako su u nekoj stranci ili ako su glasali za neku stranku samim tim ne smiju kritikovati tu stranku što je idiotski. Zbog toga je meni Željko Komšić primjer političkog idiota. Bio je jako popularan u narodu, i među glasačima SDPa i umjesto da se bori za svoju stvar u SDPu on napravi novu stranku jer mu tamo nisu dali da bude glavni. Vidjeti ćemo kako će Šepić postupiti. Nije na Željkovom nivou, al mi je super što ima neko ko kritikuje one najjače.Bosniacum Lilium je napisao/la:Zato je neophodna ta kritika i zato se nije dobro vezati za stranke.
Meni je to napuštanje uvijek bilo čudno. Teški egocentrizam i zelja za licnom afirmacijom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Godemperor
- Kontakt:
Poz. Zna li ko jos kakve cigare mekog pakovanja osim Drine? Gdje se imaju nabaviti u Sa?
via Toster using Tapatalk
via Toster using Tapatalk
Šepić ima jednostavan plan kako mi se čini, možda je on negdje izjavio to ili šta već ali ja mislim da on ovim radom kupuje sebi bodove, jer planira da izađe kao nezavisni kandidat na sljedeće izbore za Bošnjačkog predsjednika. Drugog nekog rješenja ne vidim, jer sam je izjavio neki dan da je u parlamentu od 2002. godine i ti nakon petnaest godina tek uviđaš da stvari ne idu kako treba, ovo, ono. Potencira puno na Krajinu jer je iz Cazina da bi tu dobio većinski glasove. Sve su to šuplje priče, svakom je interes u ovoj državi dobavit se parlamenta i šestice mjesečno, ako si dalje od Sarajeva možeš i više oguliti. Ko može nek se hvata prve pješadijske ili autobuske Garmišparenkirhenske brigade, a ko ima volje da se bori za nešto neka proba.Kawhi je napisao/la: Vidjeti ćemo kako će Šepić postupiti. Nije na Željkovom nivou, al mi je super što ima neko ko kritikuje one najjače.
Tako blizu, a tako daleko.
Najjači stihovi ikad.Have you lost your mind?
Tell me when you think we crossed the line
No more drugs for me, pussy and religion is all I need
Grab my hand and baby we’ll live a hell of a life
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- IlProfessore
- Kontakt:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobro večer. Nadam se da ste izbacili svu politiku iz svojih sistema za danas

- mitokorupcione
- Kontakt:
Donnie kakav si ti moderator kad ne smiješ banovati nikoga? Ja bih legendu prvog banovo jer je on podijelio po cvaju ovoj sirotinji da trune o politici... Vidio sam ga.
Zadnja izmjena: mitokorupcione, dana/u 22 feb 2017, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Mithat Mito Korupcione
Naj vece gluposti koje cujemo u zadnje vrijeme od Sda glasaca u vezi Sepica su ovakve kao sto ti napisa ovdje!! Pa zamisli koji bi to glupan bio da nakon jednog mandata ili dva on izade u javnost i pocne pricu kako nista ne valja,, pa pucao bi sebi u koljeno!! Covjek je radio i gradio svoje ime u stranci i kad je doslo vrijeme da to unovci nije familija dala, da u vrhu stranke sijedi jedan pametan covjek, nego pogurase onog Zukica i eno ga sad u zatvoru!!Civa je napisao/la:Šepić ima jednostavan plan kako mi se čini, možda je on negdje izjavio to ili šta već ali ja mislim da on ovim radom kupuje sebi bodove, jer planira da izađe kao nezavisni kandidat na sljedeće izbore za Bošnjačkog predsjednika. Drugog nekog rješenja ne vidim, jer sam je izjavio neki dan da je u parlamentu od 2002. godine i ti nakon petnaest godina tek uviđaš da stvari ne idu kako treba, ovo, ono. Potencira puno na Krajinu jer je iz Cazina da bi tu dobio većinski glasove. Sve su to šuplje priče, svakom je interes u ovoj državi dobavit se parlamenta i šestice mjesečno, ako si dalje od Sarajeva možeš i više oguliti. Ko može nek se hvata prve pješadijske ili autobuske Garmišparenkirhenske brigade, a ko ima volje da se bori za nešto neka proba.Kawhi je napisao/la: Vidjeti ćemo kako će Šepić postupiti. Nije na Željkovom nivou, al mi je super što ima neko ko kritikuje one najjače.
Sepicu nemogu nista natovarit , cist kao suza za razliku od njih i to ih boli. Ako ima Plan za Presjednistvo to bi mu bila greska, jer to je funkcija za Ku*ca,,
Neko fali ovdje 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Je li ustipak ziv 
Garant se udala
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Evolution87
- Kontakt:
Ja mu poslao PP prije tacno mjesec dana i jos nije ni otvorioKawhi je napisao/la:Nema ni Hellera.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A ti sjedi po AG-u i Artu.Evolution87 je napisao/la:Ja mu poslao PP prije tacno mjesec dana i jos nije ni otvorioKawhi je napisao/la:Nema ni Hellera.Znam da mi je govorio da ce ici negdje po Evropi: Poljska, Madjarska, Ceska
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"