Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 04 avg 2010, 21:53

Sto je biti Bosanac :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Maicon_Douglas_Sisenando

Full name Maicon Douglas Sisenando
Date of birth July 26, 1913 (1913-07-26) (age 97)
Place of birth Novo Hamburgo, Brazil[1]

Club information
Current club Zeljezničar
Number 13

National team‡
2003– Afganistan 62 (6)

Picke Interovske

:lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 avg 2010, 21:54

Brnjoo je napisao/la:Sto je biti Bosanac :D

Club information
Current club Zeljezničar
Number 13

National team‡
2003– Afganistan 62 (6)

Picke Interovske

kad mu se moze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 avg 2010, 22:02

Nail for Real je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Sto je biti Bosanac :D

Club information
Current club Zeljezničar
Number 13

National team‡
2003– Afganistan 62 (6)

Picke Interovske

kad mu se moze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To care slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 04 avg 2010, 22:08

slika kako cemo veceras oderati guzove ovim meksikancima.. samo zbog onih sapunica koje sam primoran gledati svaki dan na rtl-u i novoj mamu im jeebem

El_Capitan
Kontakt:

Post Postao/la El_Capitan » 05 avg 2010, 04:08

Kaka zbog svoji problema koljenom napustio je USA pripreme Real Madrida , operisat ce se u Belgiji mogao bi pauzirati najmanje 2 mijeseca :cry: :cry: lose ali bolje nek se operise da to rijesi trebao je prije SP...nije mu Real Madrid trebao dozvoliti da ide na SP nek se operise,, ode sve u pm trebace J.MOU jako puno s brazilcem posle :evil: :evil:

J.Mourinho: Jedna titula, ne najmanje dvije"
Znam da u Real Madridu se samo traze pobijede i titule prije svake sezone, dosao sam najbolji klub 20.stoljeca zelim osvojiti puno trofeja, znam da ce biti veliki pritisak tokom sezone, a ja volim pritisat ;)

Real Madrid ima historiju za koju svi znamo, najbolji je klub 20.stoljeca.Ali vec 2 godine nisu osvojili nista, vec 17,8 godina nisu osvojili Kup Kralja, 8 godina nisu osvojili LP, 5,6 godina nisu prosli dalje od 1/8 finala LP, za neki klub to bi bilo obicna stvar, normalna.Ali za giganta kakav je Real Madrid to je dramaticna situacija.
Zelim pomoci da se to prekine pod mojim vodstvom

Odusavljen sam sto u ekipi imam C.Ronalda, malo je trenera sa kojima sam prijatelj a jedan od njih je Ferguson prije potpisivanja za Real Madrid, rekao mije "Kid" kako ga on zove, on ima jedan nevijerovatan nacin treniranja, posle kad sam vidio sam, vidim da niko nema takav status treniranja vise od njega, nevijerovatno odusevljen sam sa Cristianom.
Imao sam mnogo iskusnije igrace u Interu, igrace koji su bili primijer svima Zanetti, Cordoba, Materazzi..Ovdje imam Cristiana on je primijer za svakog igraca, a ja najvise volim grupni rad na treningu, fizicki kao tim moramo biti vrlo jaki.

C.Ronaldo je fizicki nevijerovatno jak, sa 25 godina jos moze da napreduje, jos nije u godinama da je dostigao svoj maksimum, takticki sam siguran da ce razumijeti nasu igru on ima rijesenje puno u svakoj situaciji, nemam rijeci za Cristiana, mogu reci samo sretan sam trener sto ga imam.

Zelim jednog odbrebenog igraca, u napadu imamo Benzemu i Higuaina, takodjer C.Ronaldo ali njega zelim kao slobodnijeg igraca u ekipi jer njegov talenat se moze iskoristiti na citavom terenu, volio bi jos jednog napadaca vidjecemo jeli to moguce...
Khedira je jedan igrac sredine terena, tipicni njemac, sa tim sve kazem, ima snagu, disciplinu, vrlo je mlad, takodjer je bitan defzz, i offz ukljuciva se u napade postize golove.
Nezelim da zaboravim ni S.Canalesa viceprvak je Europe sa Spanijom do 19g. vrlo je talentiran.

Kladim se u ovu mladu ekipu, u napadu imamo Higuaina i Benzemu po 22godine, najbolji je C.Ronaldo sa 25 je najiskuniji.
Na sredini terena imam Lass,K hedira, Grenero, Gago vrlo mladi, i iskusnog Xabi Alonsa, u odbrani imam S.Ramosa, Marcela u toj situaciji najstariji je Pepe sa 27godina.
Ovo je vrlo mlada ekipa, zao mije samo sto ce sad doci vrlo brzo utakmice repr. tako kad uhvatimo ritam oni ce otici na okupljanje rep..Dosao sam s jednim ciljem osvojiti puno trofeja u Real Madridu.A u prvoj sezoni nezelim 1 titulu ne, najmanje dvije.

"THE SPECIAL ONE"

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 avg 2010, 11:40

Hoce Kaka, hoce

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 avg 2010, 11:42

Poslije ove povrede bojim se da od njeg nema nista. Takva igracina a po svemu sudeci propade. :cry: :cry: :cry:

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 05 avg 2010, 11:52

Vidio sam golove od sinocnje tekme. Drago mi je zbog Canalesa najvise. Benz opet u pripremnoj tekmi dobar , nadam se da ce i u ligi takav biti a ne ko prosle godine. Higuain standardno, CR-u svaka cast za gol ali mislim da je golman bio veoma lose postavljen. Sto se Kake tice, kad je dosao ocekivao sam mnooogoo od njega ali mislim da je najbolje za Real da ga se rijesi. Mnogo igraca imaju na njegovoj poziciji, jos Ozil ako dodje dogodine onda zaista ne vidim Kaki mjesto u timu. Vec 3 godine Kaka igra ispod nivoa, ponekad malo bljesne ali nije to to. U Milanu je igracina bio, ali u Realu to nije pokazao a sumnjam i da hoce nakon ove teske povrede. Uzeti 50 miliona, prodat ga i svi sretni
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 avg 2010, 11:55

E pazite da ga ne uvalite nekom sad kad je povrijedjen. ;)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 05 avg 2010, 11:58

A_d_0 je napisao/la:E pazite da ga ne uvalite nekom sad kad je povrijedjen. ;)
Kad ga je Milan mogao uvaliti povrijedjenog moze vala i Real :roll:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 avg 2010, 12:00

Nije Perez Berlusconi. I nije to do Milana vec do vasih doktora. Ha ya.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 avg 2010, 12:02

nema te ekipe koja ne moze Realu uvaliti bar dva komada :D ...granitna odbrana .. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 avg 2010, 12:02

Ko će dati 50 miliona za Kaku :?: On je proživio najbolje dane svoje karijere i svaka čast čelnicima Milana pa su ga "uvalili" Realu za veliku svotu. Uostalom, Real kada proda nekog igrača, taj sljedeće sezone igra finale lige prvaka, tako da... Ko zna, možda ga dovedu ekipe koje tamo dugo nisu igrale, ali za pristojnu svotu od nekih 10-ak miliona. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 avg 2010, 12:04

A_d_0 je napisao/la:Nije Perez Berlusconi. I nije to do Milana vec do vasih doktora. Ha ya.
Kako nije do Milana? Ja ne tvrdim da ste vi njega unistili, naprotiv, vasi doktori su ti koji su ga nekoliko puta zajebali sa svojom prognozom. Kad je trebao biti operiran nije, a kad nije, operiran je.

Ali najvecu krivicu snose brazilski doktori koji su znali da je Kaka ozlijedjen ali su mu rekli da moze igrati na Svjetskom prvenstvu sa 85% snage.. cuj to. I zbog toga ga sad moraju operirati u Belgiji.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 05 avg 2010, 12:06

Saurman je napisao/la:nema te ekipe koja ne moze Realu uvaliti bar dva komada :D ...granitna odbrana .. :D
Da je trebalo dao bi Real 8 komada ali pripremne su ovo utakmice. Oko Kake ste upravu. Niko ne bi dao sad ni 30 milki a kamoli 50. Najveci promasaj do sada

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 05 avg 2010, 12:16

Ma s obzirom koliko smo plaćali igrače promšaj je i Kaka i Ronaldo i Xabi i Benzema i Di Maria i da više ne nabrajam. U zadnje 3-4g ja se ne mogu sjetiti da smo pogodili sa nekim pojačanjem(sem Lass-a i Pepea). A tek kad počnem gledati koga smo i za koliko prodavali, tek mi se tad počne mantati.
Derat će nas Barca još dugo sve dok se ne priberemo i dok se ne počne raditi sistemski, lagano. Ove sezone jedini spas nam može biti Mourinho, mada čisto sumnjam, očigledno je da čak i njemu Perez dovodi igrače :twisted:
Vidim i ovaj gore što navija za Milan se javlja :roll: Brate moj ja mislim da goru politiku od Reala ima samo Milan, tako da je bolje da šutiš. :roll:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 avg 2010, 12:20

Ne bi rekao da iko ima goru politiku od reala.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 avg 2010, 12:24

Strauss je napisao/la:Ma s obzirom koliko smo plaćali igrače promšaj je i Kaka i Ronaldo i Xabi i Benzema i Di Maria i da više ne nabrajam. U zadnje 3-4g ja se ne mogu sjetiti da smo pogodili sa nekim pojačanjem(sem Lass-a i Pepea). A tek kad počnem gledati koga smo i za koliko prodavali, tek mi se tad počne mantati.
Derat će nas Barca još dugo sve dok se ne priberemo i dok se ne počne raditi sistemski, lagano. Ove sezone jedini spas nam može biti Mourinho, mada čisto sumnjam, očigledno je da čak i njemu Perez dovodi igrače :twisted:
Vidim i ovaj gore što navija za Milan se javlja :roll: Brate moj ja mislim da goru politiku od Reala ima samo Milan, tako da je bolje da šutiš. :roll:
xabi i ronaldo nisu definitivno promašaji, za benzemu ćemo vidjeti još, ako ove sezone eksplodira a imam osjećaj da hoće onda nije ni on, jbg sa kakom ste se zajebali platili ga previše a već bio par puta ozljeđivan, a za di mariju reći da je promašaj a još nije odigrao utakmice ta real je glupo.
a druga stvar ovo za politiku kluba, ko može imati gluplju politiku od kluba koji uloži 300 m eura za pojačanja a uzme 0 trofeja-ama baš niko. ima i drugih sa lošom politikom al od reala nema lošije ni na crtanom filmu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 05 avg 2010, 12:24

Strauss je napisao/la:Ma s obzirom koliko smo plaćali igrače promšaj je i Kaka i Ronaldo i Xabi i Benzema i Di Maria i da više ne nabrajam. U zadnje 3-4g ja se ne mogu sjetiti da smo pogodili sa nekim pojačanjem(sem Lass-a i Pepea). A tek kad počnem gledati koga smo i za koliko prodavali, tek mi se tad počne mantati.
Donekle si upravu. Istina da je Real zaradio ogromne novce od CR-a i Kake i vec u prvoj sezoni je vratio onaj ulozeni novac u njih, ali su obojica promasaji sto se igre tice s tim da je Kaka daleko veci promasaj od CR-a. Cristiano jeste dao 33 gola prosle sezone ali nije ga bilo u vecim tekmama, osim ona protiv Lyona kad je dao gol. Kaka s druge strane nije ama bas nista pokazao. Benz jeste promasaj ali je on premlad i njegovo tek slijedi a Di Maria je tek dosao pa ne mozemo reci da je los odmah nakon prve tekme. Sto se tice pojacanja koji nisu promasaj mislim da je tu na prvom mjestu Higuain. Momak koji je dosao za desetak miliona eura vec 2 godine je najbolji strijelac tima. Slazem se da nam ove sezone samo Mourinho moze biti spas ali dok Real ne pocne gurati svoju skolu koja je rame uz rame sa Barcinom, nece moci parirati Barci i ostalim jacim timovima na duze staze. A Milan ko Milan, klub penzionera o tom klubu ne treba trositi rijeci

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 avg 2010, 12:27

Molio bih kada spomenete Milan i klub penzionera u istoj recenici,dodajte i to da su penzioneri razbili veliki kraljevski klub,mladjahni i pun para. Hvala.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.