BadrHari je napisao/la:Volio bi da apsolutno svi Ultrasi dođu, popravili bi posjetu za 235 mjesta

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
BadrHari je napisao/la:Volio bi da apsolutno svi Ultrasi dođu, popravili bi posjetu za 235 mjesta

Druze to su gluposti kojima vama mozak ispiraju u tom mjestascu. Ako ti to kaze neki tvoj vođa to ne mora znaciti da je tako. Mozda si ti i samo ljubomoran jer se vi ponosite kukastim krizevima dok se mi ponosimo svojom historijom i to je jedina istina sto postoji a ne nesto sto ti slazes. Mislim ono, ja bukvalno objasnjavam da je Vaso heroj a pricam sa nekim koji je fan treceg rajha i koji je zadojen mrznjom i koji dijeli sve. Jel ti to nesto govori? Hrvati, pravi Hrvati iz drzave Hrvatske, misle sve najgore o vama, pogotovo o zapadnom dijelu. Imam mnogo prijatelja iz Zagreba i svi manje-vise isto misle dok su neki suzdrzani, sta mislis imaju li razlog za to? Vi ste isto neka skupina zatucanih idiota koji zive u 7. vijeku. Znaci ti Mario umislis nesto u glavi i onda pocnes ovdje srati i srati, to je bolesno bolan. Zamisli ja sad pocnem lagati i optuzivati tebe za nesto sto nije istina..MMM je napisao/la:Znaš li da istina j ebe bolje od najvećeg k urca? Ponekad mi dođe pa ne mogu više čitat multi-šupljačenje pa moram odgovorit na iste. A što se tiče boja, budi siguran, da ni Vasi nije mrsko što nije na toj tabli.MortemHz je napisao/la:Trebas malo smiriti dozivljaj Mario i ne biti toliko pun mrznje, godit ce ti malo svjez zrak a ne dijeliti znakove i boje po ulicama Sarajeva..MMM je napisao/la:Ne razumijem, jel' ja trebam nešto, što je u sva tri slučaja ispravno, a što sam govorio 50 g, odbaciti???
Jesi ti iso u Zagreb ili su oni dosli u Sarajevo? Ako si bio u Zagrebu jesil bio u zooloskom? Jesi probao strukle? Kako ti se svidio trg bana jelacica? Jesi posjetio tehnicki muzej? Jesil se s.je.bo na klizeca vrata tramvaja? De bola pricaj malo, zamisli da pises zadacnicu iz bosanskog, "moj prvi izlet" bilo staMortemHz je napisao/la:Druze to su gluposti kojima vama mozak ispiraju u tom mjestascu. Ako ti to kaze neki tvoj vođa to ne mora znaciti da je tako. Mozda si ti i samo ljubomoran jer se vi ponosite kukastim krizevima dok se mi ponosimo svojom historijom i to je jedina istina sto postoji a ne nesto sto ti slazes. Mislim ono, ja bukvalno objasnjavam da je Vaso heroj a pricam sa nekim koji je fan treceg rajha i koji je zadojen mrznjom i koji dijeli sve. Jel ti to nesto govori? Hrvati, pravi Hrvati iz drzave Hrvatske, misle sve najgore o vama, pogotovo o zapadnom dijelu. Imam mnogo prijatelja iz Zagreba i svi manje-vise isto misle dok su neki suzdrzani, sta mislis imaju li razlog za to? Vi ste isto neka skupina zatucanih idiota koji zive u 7. vijeku. Znaci ti Mario umislis nesto u glavi i onda pocnes ovdje srati i srati, to je bolesno bolan. Zamisli ja sad pocnem lagati i optuzivati tebe za nesto sto nije istina..MMM je napisao/la:Znaš li da istina j ebe bolje od najvećeg k urca? Ponekad mi dođe pa ne mogu više čitat multi-šupljačenje pa moram odgovorit na iste. A što se tiče boja, budi siguran, da ni Vasi nije mrsko što nije na toj tabli.MortemHz je napisao/la: Trebas malo smiriti dozivljaj Mario i ne biti toliko pun mrznje, godit ce ti malo svjez zrak a ne dijeliti znakove i boje po ulicama Sarajeva..
Mali hint: crvena slovaflash84 je napisao/la:Potrudili se Ultrasi, nema sta. Slova crna i crvena i jos prizeljkuju dva gola. Aferim
Evo ga opet, je neki Tuzlak o ovome pisao... Pa daj napravi temu: Od Konjica do VrbasaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Podrška za Čelik protiv Zrinjskog.![]()
Zrinjski kao plastični klub ne zaslužuje nikakav respekt, dok bi sama pobjeda ili neriješen rezultat koji bi mogao ostvariti Čelik dao šanse i da Sarajevo uz Božiju pomoć uzme titulu.![]()
Ako već mi ne možemo nek uzima bilo koji probosanski klub!
Zasto vam forumas, koji sebe naziva pracovjekom ne dozvoljava da pisete o saopstenjima kluba.Rokoko87 je napisao/la:Zašto na temi FK Sarajevo ne dozvoljavaju iznošenje insajderskih?
Samo dok im ne objasneSarajlijica1946 je napisao/la:Zasto vam forumas, koji sebe naziva pracovjekom ne dozvoljava da pisete o saopstenjima kluba.Rokoko87 je napisao/la:Zašto na temi FK Sarajevo ne dozvoljavaju iznošenje insajderskih?
Neanderthal samo sprječava iznošenje sudova koji bi stvorili nepotrebnu diskusiju.DenchiNL je napisao/la:Samo dok im ne objasneSarajlijica1946 je napisao/la:Zasto vam forumas, koji sebe naziva pracovjekom ne dozvoljava da pisete o saopstenjima kluba.Rokoko87 je napisao/la:Zašto na temi FK Sarajevo ne dozvoljavaju iznošenje insajderskih?![]()
![]()
![]()
Bujrum na stadion s cetiri tribine, da promjenite maloRigoletto je napisao/la:Mali hint: crvena slovaflash84 je napisao/la:Potrudili se Ultrasi, nema sta. Slova crna i crvena i jos prizeljkuju dva gola. Aferim
ja sam pronaso ovu na njihovoj zvanicnojStroj1946 je napisao/la:Imal' ko sliku ultrasa od prije rata

Stroj1946 je napisao/la:Imal' ko sliku ultrasa od prije rata
Mogu ti ja dat' i slike od nas iz ranih '90-tih, nego je pitanje možeš li ti ?cackalica je napisao/la:Imal ko one kočije sa Koševa s kraja 90 ih![]()
Joj šabana onih tito dragi kuknjava
pa na onom videu on vuce kocijuStroj1946 je napisao/la:Mogu ti ja dat' i slike od nas iz ranih '90-tih, nego je pitanje možeš li ti ?cackalica je napisao/la:Imal ko one kočije sa Koševa s kraja 90 ih![]()
Pa ja izjahanTobeYarabi je napisao/la:pa na onom videu on vuce kocijuStroj1946 je napisao/la:Mogu ti ja dat' i slike od nas iz ranih '90-tih, nego je pitanje možeš li ti ?cackalica je napisao/la:Imal ko one kočije sa Koševa s kraja 90 ih![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.