Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Sta bi Jamesu?
halasi majke vam sta vam ono radi valesija 2 gola u 9 minuta,jeste normalni , kad sam ono vido ,ne vjerujem svojim ocima.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Mogli bi majstori i ove godine ligu ispustit.
Kakve izmjene Zidana ostavlja Isca na klupi, a Casemira na terenu pri negativnom rezultatu
Kakve izmjene Zidana ostavlja Isca na klupi, a Casemira na terenu pri negativnom rezultatu
Halalosum liga.

Ako Atletico ne izgubi i pobjedimo na Madrigalu opet je to odlicna situacija, mada ovo drugo ce se malo teze dogoditi s ovakvom igrom.arelinho je napisao/la:Halalosum liga.![]()
kakav glup nacin da gubis prednost,zahvlanica Varaneu koji je direktno kriv kod drugog gola,a kod prvog decko nije ni pokusao uci u blok,a Real kad primi golove i mora igrati pozicione napade na postavljenu odbranu protivnika je ocajan.Sve se svodi na igru po bokovoima i centarsuteve,pa sta se desi,tek ponekad Modric uspije da sreze odbranu kroz sredinu ali to je jako jako rijetko.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma je.bo ostale rezultate gledaj kako naši igraju.andro234 je napisao/la:Ako Atletico ne izgubi i pobjedimo na Madrigalu opet je to odlicna situacija, mada ovo drugo ce se malo teze dogoditi s ovakvom igrom.arelinho je napisao/la:Halalosum liga.![]()
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Varane bi mogo bit odsutan mjesec dana,kakvo pojacanje za Real,ne znam zasto je Pepe u drugom planu,i ono malo minuta sto je odigrao protiv Napolija vidjelo je se da je klasa,i mozda nas najpouzdaniji stoper.
momci ako neko moze i zna i nije mu mrsko , da postavi statistiku iz proslogodinjeg finala sa atletiko sa svm parametrima .nesto me interesuje ,kao i sama kilometraza oba tima u toku tekme.Unaprijed zhvaljujem 
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Ne znam sto napisati, ocajna igra do ulaska Isca, moguce da smo spasili lig ovim preokretom.
Ne bih se cudio da Zidane i sljedecu stavi Casemira i Benzemu **** ga oni.
Ne bih se cudio da Zidane i sljedecu stavi Casemira i Benzemu **** ga oni.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Sinoc Isco kao nekad veliki Guti.
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Kroz 3 dana igrali LP uzvratnu protiv Lyona i ispalijuanitomaravillaa je napisao/la:
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
A Guti asistir'o za gol,dok je panjiguain masao prazan gol.HalaMadrid je napisao/la:Kroz 3 dana igrali LP uzvratnu protiv Lyona i ispalijuanitomaravillaa je napisao/la:
-
HalaMadrid
- Kontakt:
Tad sam bas mislio da ce preokrenut sezonu na svoj mlin. Jer vratiti se za 0-2 i onada u 10oj minuti povesti protiv Lyona (CR zabio gol) i do kraja poluvremena igrali dobro kasnije raspad. Msm da nam je tad u prvoj tekmi Makoun zabio golcinu sa 30 metara.juanitomaravillaa je napisao/la:A Guti asistir'o za gol,dok je panjiguain masao prazan gol.HalaMadrid je napisao/la:Kroz 3 dana igrali LP uzvratnu protiv Lyona i ispalijuanitomaravillaa je napisao/la:
- CROtorious
- Kontakt:
Ramos rupa opet.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Otjerati ovu rupu sa gola i dovesti neku klasu od golmana.
Bale
Bale
Jel moguce da smo poceli utakmicu bez **** defanzivnog veznog, pa ovaj klub ima hronicni problem da i uprava i strucni stab zaborave na odbranu
Francusku hrastovinu uvaliti nekom na ljeto, Ronalda poslati kinezima ukoliko ga zele, Moratu ostaviti za klupe i rec mu da ne negoduje jer nije za boljeg
Francusku hrastovinu uvaliti nekom na ljeto, Ronalda poslati kinezima ukoliko ga zele, Moratu ostaviti za klupe i rec mu da ne negoduje jer nije za boljeg
Nad tobom sunce najljepše sja
Klasicno Madridski zadnji 4 godine u 7 dana u Ligu,jbo svete i kad se oporavi Bale,sjeba sve sto smo gradili citavu sezonu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
I sada će usmjeriti sve prema ligi prvaka. Više bih volio da se osvoji liga nego liga prvaka.emir18 je napisao/la:Klasicno Madridski zadnji 4 godine u 7 dana u Ligu,jbo svete i kad se oporavi Bale,sjeba sve sto smo gradili citavu sezonu.
Gdje će se usmjeriti na -2 smo i utakmica manje, jbt ko da nam oni na 10 bodova bjeze i ko da imamo kod njih igratiarelinho je napisao/la:I sada će usmjeriti sve prema ligi prvaka. Više bih volio da se osvoji liga nego liga prvaka.emir18 je napisao/la:Klasicno Madridski zadnji 4 godine u 7 dana u Ligu,jbo svete i kad se oporavi Bale,sjeba sve sto smo gradili citavu sezonu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.