caffetin je napisao/la:kad ti kupiš sebi forum onda možeš odredživati šta ču psat i kad ... jel ti jasno ??? radje nepišem ništa nego gluposti kojim večina truju ovu stranicuDenchiNL je napisao/la:Premalo postova imas za tu informacijucaffetin je napisao/la:kapiten neče produžiti ugovor nadžen mu je novi klub u inostranstvu.....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Cijene karata su extra, kako polugodišnjih, tako i ovih pojedinačnih. To nikome ne može biti izgovor da ne dođe protiv Viteza!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A to si napisao nesto? Tuknes na strumfetu lomacaffetin je napisao/la:kad ti kupiš sebi forum onda možeš odredživati šta ču psat i kad ... jel ti jasno ??? radje nepišem ništa nego gluposti kojim večina truju ovu stranicuDenchiNL je napisao/la:Premalo postova imas za tu informacijucaffetin je napisao/la:kapiten neče produžiti ugovor nadžen mu je novi klub u inostranstvu.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Braco napunimo Kosevo u nedjelju,produzite clanarinu bar pola godine ,ko moze nek uzme polusezonsku,vratimo se opet gdje nam je mjesto nakon jednogodisnje pauze,pruzimo podrsku klubu.
SVI NA KOSEVO
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN DOM
SVI NA KOSEVO
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN DOM
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- escobarpablo
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la:Nakon zimske pauze fudbal se vraća na zelene terene Premijer lige Bosne i Hercegovine. Možda je pauza bila predviđena za odmor i punjenje baterija, ali smo je mi iskoristili na drugi način. Tokom cijele pauze konstantno su rađene neke akcije, uglavnom humanitarne, ali to široj javnosti u BiH nije poznato jer se o nama prenose uglavnom ružne vijesti. Najveći problem u državi su navijači i poneka upaljena baklja. Nema veze što nam je industrija katastrofalna, što vlada mito i korupcija, što je diskriminacija očita na svakom čošku, što mladi masovno napuštaju zemlju i još 'mali milion' poznatih problema. Odmah po okončanju jesenjeg dijela prvenstva mi smo nastavili sa radom izvan tribina, tako što smo iz svojih ionako mizernih prihoda jedan dio odvojili za kupovinu novogodišnjih paketića koje smo uručili štićenicima 'JU Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine - Pazarić'. Tu smo upoznali divne ljude, nove prijatelje koji su nam pripremili priredbu povodom našeg dolaska. Nećete vjerovati dragi mediji, draga naša policijo, tužioci, sudije..neko se obradovao i 'Hordama Zla'. Samo dan nakon toga, istu stvar smo uradili i sa štićenicima 'Dječijeg doma Bjelave' te smo i sa njima imali lijepo druženje koje će se nastaviti i u naredmim godinama sasvim sigurno. Nakon novogodišnjih praznika nastavilo se sa aktivnostima. Organizovana su druženja u Visokom, Travniku te obilazak šehidskih spomen obilježja za poginule borce 'Armije Republike BiH' koji su dali svoje živote za odbranu najmilije nam Republike! Ovom prilikom napominjemo da će u skorije vrijeme biti upriličena druženja i u drugim gradovima. Također, posjetili smo i pijacu 'Markale' na godišnjicu stradanja naših nevinih sugrađana tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu. Sve je krunisano akcijom darivanja krvi, te turnirom u malom nogometu, koji je također bio humanitarnog karaktera jer se na istom skupljala pomoć za naše dvoje teško oboljelih sugrađana. Dakle, da sumiramo, mi nismo odmarali! Sve što tražimo od Vas, dragi pripadnici naše grupe i svi Vi koji se smatrate navijačima 'FK Sarajeva' jeste to da se u nedjelju ( 26.2.) u 13h pojavite na stadionu 'AFH' na našoj matičnoj tribini ' Sjever-Vedran Puljić' i date svoj maksimum. Ne štedite grla i dlanove, ispoštujte momke koji su sve ovo gore nabrojano radili da bi se i Vi mogli ponositi činjenicom kome pripadate! SVI U CRNOM-SVI NA SJEVER! 26.2. 13h!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Cijene karata su extra, kako polugodišnjih, tako i ovih pojedinačnih. To nikome ne može biti izgovor da ne dođe protiv Viteza!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
netuknem ja kolega neg se ti nisi plakno pa je dotoga ... ako ti se nesvidžam nemoj čitat i zaobidži me jasno ??? ja ovi današnji mangupa sa internet broje kolko si piso poruka na stranici heheheheheDenchiNL je napisao/la: A to si napisao nesto? Tuknes na strumfetu lomanikad nismo prije vidjeli da neko sa ispod 50 postova ima neku insajdersku
nije providno uopste, samo nastavi.... imas li jos informacija ili samo za kapitena
![]()
bolje da se nesvadžamo nego da povdemo i staro i mlado i da svi dođe mo na koševo u nedelju
menstrual
MortemHz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Cijene karata su extra, kako polugodišnjih, tako i ovih pojedinačnih. To nikome ne može biti izgovor da ne dođe protiv Viteza!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ne igra se na Koševucaffetin je napisao/la:netuknem ja kolega neg se ti nisi plakno pa je dotoga ... ako ti se nesvidžam nemoj čitat i zaobidži me jasno ??? ja ovi današnji mangupa sa internet broje kolko si piso poruka na stranici heheheheheDenchiNL je napisao/la: A to si napisao nesto? Tuknes na strumfetu lomanikad nismo prije vidjeli da neko sa ispod 50 postova ima neku insajdersku
nije providno uopste, samo nastavi.... imas li jos informacija ili samo za kapitena
![]()
bolje da se nesvadžamo nego da povdemo i staro i mlado i da svi dođe mo na koševo u nedelju
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko hoce doci ce. Znali smo trojica na jednu sezonsku uci, nesto najsladejoker90 je napisao/la:Cijene karata su extra, kako polugodišnjih, tako i ovih pojedinačnih. To nikome ne može biti izgovor da ne dođe protiv Viteza!
Evo odgovorio je @Pantelija.Speirs je napisao/la:Zasto on?kinosvra je napisao/la:
Vjeruj mi da me on ne zanima uopste, uvijek sam bio hladan prema njemu i ocekivao sam da ce ovako biti s njim.
Supcina, sto je trazio, to je dobio i sad nista.
Nek odigra ovo do kraja sto bolje i nek ide, doci ce Stojcev na njegovo mjesto a njemu vrata zatvoriti za sva vremena.
Jedan je Said Husejinovic!
Said je igrao ovdje za 2 milje neredovne i u to vrijeme dijelio plate igracima, posudjivao pare saigracima da prezivljavaju dok ne stigne crkavica iz kluba, donio pare i pare u Evropi i nije htio otici iz Sarajeva a da Klub nesto ne dobije.Pantelija je napisao/la:zato sto je said na svoju ruku smanjio platu
zato sto je said kada je isao , iako je imao slobodne papire trazio da se klubu plati 50 000 eura
zato sto je said svojim golovima donio OGROMAN novac klubu
a ovaj nije nista, mozda koji bod
- kupus army
- Kontakt:
Sve sam vise ubijedjen da ces ti odnijeti opkladuMortemHz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Cijene karata su extra, kako polugodišnjih, tako i ovih pojedinačnih. To nikome ne može biti izgovor da ne dođe protiv Viteza!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A sta da ti kazemkupus army je napisao/la:Sve sam vise ubijedjen da ces ti odnijeti opkladuMortemHz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Cijene karata su extra, kako polugodišnjih, tako i ovih pojedinačnih. To nikome ne može biti izgovor da ne dođe protiv Viteza!
Kod nas ima vodecaffetin je napisao/la:netuknem ja kolega neg se ti nisi plakno pa je dotoga ... ako ti se nesvidžam nemoj čitat i zaobidži me jasno ??? ja ovi današnji mangupa sa internet broje kolko si piso poruka na stranici heheheheheDenchiNL je napisao/la: A to si napisao nesto? Tuknes na strumfetu lomanikad nismo prije vidjeli da neko sa ispod 50 postova ima neku insajdersku
![]()
A vidi
Podsjecas me na jednog profu Husarica, tj. Jedino njegov pravopis parira tvom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo @Besic neće na Koševo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kome god je razlog nedolaska u nedjelju cijena karata neka se javi u PP i dobit će kartu za Sjever. Evo od mene 200 karata.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pa ljudinoPitarBordo je napisao/la:Kome god je razlog nedolaska u nedjelju cijena karata neka se javi u PP i dobit će kartu za Sjever. Evo od mene 200 karata.
Svaka cast
PitarBordo je napisao/la:Kome god je razlog nedolaska u nedjelju cijena karata neka se javi u PP i dobit će kartu za Sjever. Evo od mene 200 karata.
Ti si jedan veliki gospodin, svaka cast brate...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BakireSarajlijica1946 je napisao/la:Pa ljudinoPitarBordo je napisao/la:Kome god je razlog nedolaska u nedjelju cijena karata neka se javi u PP i dobit će kartu za Sjever. Evo od mene 200 karata.![]()
Svaka castVeliki potez
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Glavni sponzor teme, a kako si kreno, mogo bi ti doći i do šorca ili rukava najljepšeg dresaPitarBordo je napisao/la:Kome god je razlog nedolaska u nedjelju cijena karata neka se javi u PP i dobit će kartu za Sjever. Evo od mene 200 karata.
Aferim brate.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 22 gosta.