saljemo vam dovoljno hrane da prezivitecackalica je napisao/la: ne date nakaradluku da umre,
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
TobeYarabi je napisao/la:saljemo vam dovoljno hrane da prezivitecackalica je napisao/la: ne date nakaradluku da umre,
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rigoletto je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:saljemo vam dovoljno hrane da prezivitecackalica je napisao/la: ne date nakaradluku da umre,

Nakaradluk je izvorna hrvatska rijec, nesto kao zrakomlatcackalica je napisao/la:Ne znam sta mi je jace oni konjevi kocije ili fesovi![]()
Al dobri ste ne date nakaradluku da umre, doveli ste amidzu za 21 vijek da nas nasmijava
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jesl i ti hafiz il si nake fakulete zavrsioDenchiNL je napisao/la:Nakaradluk je izvorna hrvatska rijec, nesto kao zrakomlatcackalica je napisao/la:Ne znam sta mi je jace oni konjevi kocije ili fesovi![]()
Al dobri ste ne date nakaradluku da umre, doveli ste amidzu za 21 vijek da nas nasmijava![]()
Ja sam s druge strane mosta, oni tamniji malocackalica je napisao/la:Jesl i ti hafiz il si nake fakulete zavrsioDenchiNL je napisao/la:Nakaradluk je izvorna hrvatska rijec, nesto kao zrakomlatcackalica je napisao/la:Ne znam sta mi je jace oni konjevi kocije ili fesovi![]()
Al dobri ste ne date nakaradluku da umre, doveli ste amidzu za 21 vijek da nas nasmijava![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
ono je danas teskom mukom naproslilo pola marke za internet, a fol ismijava covjeka milijardera
vidi se da su braca najpoznatjim prosjacima u drzavi 
Para na paru, uš na fukaruTobeYarabi je napisao/la:ono je danas teskom mukom naproslilo pola marke za internet, a fol ismijava covjeka milijarderavidi se da su braca najpoznatjim prosjacima u drzavi
- mitokorupcione
- Kontakt:
budžer nk zrinjsky od sljedeće sezone duplo manji, papa im syebo biznis u međugorju
Mithat Mito Korupcione
odvadit ćemo iz sarajeva kolko nam zafali, a i za kafe cemo uzetmitokorupcione je napisao/la:budžer nk zrinjsky od sljedeće sezone duplo manji, papa im syebo biznis u međugorju
- mitokorupcione
- Kontakt:
ma nema ni kod pitara love, amidža zavrno pipu, plate kasne... njima amidža, vama papaRigoletto je napisao/la:odvadit ćemo iz sarajeva kolko nam zafali, a i za kafe cemo uzetmitokorupcione je napisao/la:budžer nk zrinjsky od sljedeće sezone duplo manji, papa im syebo biznis u međugorju
Mithat Mito Korupcione
Ništa to, kladare su zakon.Hoće li dobit Olympiakos sutra ?mitokorupcione je napisao/la:budžer nk zrinjsky od sljedeće sezone duplo manji, papa im syebo biznis u međugorju
- mitokorupcione
- Kontakt:
ne znam.johnnyyK je napisao/la:Ništa to, kladare su zakon.Hoće li dobit Olympiakos sutra ?mitokorupcione je napisao/la:budžer nk zrinjsky od sljedeće sezone duplo manji, papa im syebo biznis u međugorju
Mithat Mito Korupcione
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Mislio sam cjelokupno na glavni grad, nismo se razumjeli. Leti pozdrav u mahglovito sarajevomitokorupcione je napisao/la:ma nema ni kod pitara love, amidža zavrno pipu, plate kasne... njima amidža, vama papaRigoletto je napisao/la:odvadit ćemo iz sarajeva kolko nam zafali, a i za kafe cemo uzetmitokorupcione je napisao/la:budžer nk zrinjsky od sljedeće sezone duplo manji, papa im syebo biznis u međugorju![]()
![]()
- mitokorupcione
- Kontakt:
hvala na pozdravima, nema magle kolega, vrijeme je izvandredno. uzvraćam pozdrav za inspekcijom uništeno međugorje.
Mithat Mito Korupcione
Selam džematu koji tlači Mađare!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
zabranili vam i grijanje uz vodu ili?mitokorupcione je napisao/la:hvala na pozdravima, nema magle kolega, vrijeme je izvandredno. uzvraćam pozdrav za inspekcijom uništeno međugorje.
Almir Bekic najbolji lijevi bek lige, Ahmetovic krampa od napadačaMajkl je napisao/la: Utripovo da sam taj neki menađercic pa kao proziva,a brise postove u kojem sam rekao i naveo trofeje Sloge Simin Han i dokazao da su trofejniji od njih
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
A Kostić, fudbaler FKŽ?samirr je napisao/la:Almir Bekic najbolji lijevi bek lige, Ahmetovic krampa od napadačaMajkl je napisao/la: Utripovo da sam taj neki menađercic pa kao proziva,a brise postove u kojem sam rekao i naveo trofeje Sloge Simin Han i dokazao da su trofejniji od njih
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Na koliko je potpisao ?High je napisao/la:A Kostić, fudbaler FKŽ?samirr je napisao/la:Almir Bekic najbolji lijevi bek lige, Ahmetovic krampa od napadačaMajkl je napisao/la: Utripovo da sam taj neki menađercic pa kao proziva,a brise postove u kojem sam rekao i naveo trofeje Sloge Simin Han i dokazao da su trofejniji od njih
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.