BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Garant će sutra biti zadnji meč, ono oko 02:00h 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pise u 16:00 da pocinje ako je verovati sofascoreu.Raonffa je napisao/la:Garant će sutra biti zadnji meč, ono oko 02:00h
BosnaE
Sad sam malo gledao Janowitza, i ako bude igrao kao vcrs, onakom Mirzi dajem 5% sanse za prolazak
Igraju sitra u 21,00 ako je vjerovati rezultatima, i bit ce puna dvorana jer ova raja u Bergamu bas voli tenis kako sam uspio skontati. Sto se tice Damir, i njegove sanse su kao i Mirzine po mom misljenju, al eto barem ce ostati u historiji da je igrao sa Juan Martin Delpotrom

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jeste oko 21h, u 19:30h igra jedan meč pa poslije njih. Za Damira se još ne zna kad igra, nije raspored izašao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mislim da je to samo po "defaultu", treba sačekati zvanični raspored.newton_heath_lyr je napisao/la:Pise u 16:00 da pocinje ako je verovati sofascoreu.Raonffa je napisao/la:Garant će sutra biti zadnji meč, ono oko 02:00h
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Izgleda da su svi večerašnji mečevi u DB odgođeni za sutra zbog kiše...
Sad zaista ne znam kada bi Damir mogao nastupiti.
Baš je jaka kiša tamo. Ima kod Damira video na ig.Raonffa je napisao/la:Izgleda da su svi večerašnji mečevi u DB odgođeni za sutra zbog kiše...
Instagram? Ne koristim te zayebancije, nebitno, uglavnom ne znam kako će sad napraviti rasporedarelinho je napisao/la:Baš je jaka kiša tamo. Ima kod Damira video na ig.Raonffa je napisao/la:Izgleda da su svi večerašnji mečevi u DB odgođeni za sutra zbog kiše...
Sad zaista ne znam kada bi Damir mogao nastupiti.![]()
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Pomjeraju raspored svako malo. Trebali su mecevi poceti u ponoc po nasem vremenu, ali i dalje nista.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Ne kontam zasto otpisujete Basica kad realno ima sanse. Pobijedio ga je jednom davno u Halleu cini mi se, zasto ne bi i danas. Uz neku dobru atmosferu, lijep termin, dobru igru Basica normalno, sve je moguce.
Damir u 02.00
Bolje da ga otpisujemo nego da se nadamp kao bezbroj puta do sada pa da nas razocarataremuha je napisao/la:Ne kontam zasto otpisujete Basica kad realno ima sanse. Pobijedio ga je jednom davno u Halleu cini mi se, zasto ne bi i danas. Uz neku dobru atmosferu, lijep termin, dobru igru Basica normalno, sve je moguce.
Sinoc sam malo gledao Poljaka, protiv Marterera koji je stvarno solidan igrac i dobro pali loptice ali sinoc nije mogao nista. S drige strane Mirzina kretnja i udarci u zadnje vrijeme su toliko katastrofalni, tako da ne vjerujem i ne vidim scim mu se moze suprostaviti, mada se kod Mirze nista ne zna
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma danas nema sanse, Poljak ce svakako htjeti da ga zgazi za tu pobjedu iz 2013 godine.taremuha je napisao/la:Ne kontam zasto otpisujete Basica kad realno ima sanse. Pobijedio ga je jednom davno u Halleu cini mi se, zasto ne bi i danas. Uz neku dobru atmosferu, lijep termin, dobru igru Basica normalno, sve je moguce.
To ce biti jednosmjerna ulica od samog pocetka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo po 7 pobjedu u nizu protiv Poljaka. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ko prenosi DB? Mozda bi se napokon mogao pogledati Damir.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imas na Areni 1.Virtu4l je napisao/la:Ko prenosi DB? Mozda bi se napokon mogao pogledati Damir.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Hoće sigurno Damir biti na areni? Ako ima onda se isplati ostati budan.Alminjo99 je napisao/la:Imas na Areni 1.Virtu4l je napisao/la:Ko prenosi DB? Mozda bi se napokon mogao pogledati Damir.
arelinho je napisao/la:Hoće sigurno Damir biti na areni? Ako ima onda se isplati ostati budan.Alminjo99 je napisao/la:Imas na Areni 1.Virtu4l je napisao/la:Ko prenosi DB? Mozda bi se napokon mogao pogledati Damir.

Rezultat je trend, ideal je vječan!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na Srpskoj, odnosno ko ima MojaTV. Hrvatska ne prenosi. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja sutra u 6 i po moram ustat tako da neću moći gledati a baš sam isčekivao meč 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.