Ima logike.arelinho je napisao/la:Naravno. Vidiš kako ti sve znaš.

Btw, cestitke @jopaa na pobjedi prethodne sedmice! 12-3

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Ima logike.arelinho je napisao/la:Naravno. Vidiš kako ti sve znaš.
Hvala, hvala!bvb je napisao/la:Ima logike.arelinho je napisao/la:Naravno. Vidiš kako ti sve znaš.
Btw, cestitke @jopaa na pobjedi prethodne sedmice! 12-3
Edit screenshot:jopaa7 je napisao/la:Indiana - San Antonio
Zbroj koševa (209.5), uključujući produžetke manje 1.61
U zadnjih 5 medusobnih susreta nisu prelazili ovu granicu, a najvise sto su ubacili u tih 5 tekmi je bilo 206 poena. Ostala 4 meca su cak isla i ispod 200 poena.
U zadnjih 6 meceva Spursi primaju samo 93 poena, dok ih zabijaju 100. S druge strane Indiana u zadnjih 6 meceva prima 105 a zabija 104. Dva glavna igraca ovih momcadi su Leonard i George, a oni ce se veceras medusobno cuvati i vjerujem da mogu "ponistiti" jedan drugoga jer ce se maksimalno trositi na obje strane parketa. Mogla bi biti napetija tekma, ali svakako ocekujem da bude tvrda i s manjim brojem poena.
Omjer 0/0
Bonus 0/0
nije mi htjelo proci odmah, pa mi je razlika na SS i tipovanju 7 minuta, ali evo i dokaz da su kvote ostale iste:KK_Bosna je napisao/la:L.A. Lakers/D.Russell (13.5) OVER @1,85
Sacramento/A.Afflalo (8.5) OVER @1,85
Do sada su igrali dva puta i to oba puta u Sacramentu. Russell je u oba susreta s lakocom presao ovu granicu (17 poena oba puta uz sut 7/12 i 6/10 iz igre). Walton je promijenio ekipu i jasno je da ce do kraja sezone forsirati djecu, a tu je Russel prvi medju jednakima. U posljednjih 5 susreta 3 puta je presao ovu granicu, a u blowoutima nije pa je igrao samo 20 i 23 minute protiv NYK i DET. Veceras se protiv Kingsa ocekuje napeta tekma i sigurno 30+ minuta za njega i uz 10+ suteva nadam se da ce ponovo s lakocom prebaciti 14 poena s obzirom da ga cuva Collison koji, pa hajmo reci politicki korektno, i ne igra neku odbranu.
Drugi par s ove utakmice je malo riskantan, ali ga moram odigrati na 8,5. U dva susretaje zabio 9 (3/10) i 3 (1/5) poena, s tim da j eu drugom mecu bio na klupi i igrao je samo 13 minuta. U posljednja 3 meca je 2 puta presao granicu (9, 8, 10), ali bitnije je da je sutirao 9, 7 i 7 puta na mecu za 34, 29 i 32 minute igre. Veceras ce takodjer imati fin broj suteva s obzirom da Gaya nema, pa ce on biti taj treci potrosac lopti uz Cousinsa i Collisona, a Afflalo sigurno ima barem 9 poena u rukama.
http://imgur.com/a/y1Ad6
Stone Island je napisao/la:Stigao bonus, ali nije sve. 40 leglo, samo ne kontam kojom logikom ? Prvo 25, 10 pa opet 25 osvojio. Kako su došli do ove cifre ?
jajce123 je napisao/la: Prije 3 tjedna sam osvojio 15 KM,prije 2 tjedna 30 KM,meni trebali 45 KM uplatiti a uplatili su 30 KM
Torres_9 je napisao/la:I meni isto
prije 3 sedmice bio 5i i to je 10 km, prije 2 sedmice 3i 15 km.
Trebo dobiti 25 km ukupno dobio 15.
Mislim da nisu to prije 3 sedmice nikome uplatili
Sent from my iPhone using Tapatalk
Napisite vas 4 koliko vam fali bonusa(ne racunajuci ovu proslu sedmicu koji jos nije ni poslan, danas cu im poslati), znaci koliko vam onda nisu isplatili za one 3 sedmice uzastopno, i napisite wwin-ba.com podatke da vam nabace zaostatak, bili su u zurbi tih dana radi silnih promocija po gradovima i nisu stigli sve isporuciti.bvb je napisao/la:Samo samke dobio koliko je trebalo
Nije do njega jbte.96BadBoy je napisao/la:Bodi,misli li Wwin uplacivat bonuse ove godine ili?
Pa i ne treba imati 30 parova kako sam ja shvatio ono što je bodi gore napisao. Treba da bude 15 kao i što smo do sada tipovali.Stone Island je napisao/la:Nije do njega jbte.96BadBoy je napisao/la:Bodi,misli li Wwin uplacivat bonuse ove godine ili?
Mene zanima kako ćemo mi ovo tekuće kolo privesti kraju ? Mislim da neće niko imati 30 parova na kraju.
Poslano im je sve sta treba uplatiti, tako da ostalo je do njih, ne trebam valjda ponavljati po 100ti puta da ce uplatiti i da nece zafrkati, a kad to stvarno ne znam, mada cu im se obratiti sutra da vidim kad bi mogao leci.96BadBoy je napisao/la:Bodi,misli li Wwin uplacivat bonuse ove godine ili?
Da, 15 parova treba imati do kraja ove sedmice, nisam bezveze spojio 2 sedmice u jednu radi nedostatka ponude.arelinho je napisao/la:Pa i ne treba imati 30 parova kako sam ja shvatio ono što je bodi gore napisao. Treba da bude 15 kao i što smo do sada tipovali.Stone Island je napisao/la: Mene zanima kako ćemo mi ovo tekuće kolo privesti kraju ? Mislim da neće niko imati 30 parova na kraju.![]()
sefe, meni si zaboravio dodati od cetvrtka 1.par koji si evidentirao da sam pogodio taj dan a u ukupnom zbiru ovdje ga nema. Treba da bude 8 5 umjesto 7 5bodi123 je napisao/la:Ubacen sedmicni ranking za ona 4 dana iz prosle sedmice, Bosna vodi, znaci do kraja ove sedmice zavrsavate 'jednu' sedmicu i svi treba da imate 15 parova ukupno, ubaceni i dnevni rankinzi kao i statistike koje su updateovane.
Meni stoji omjer 1-0 a treba 4-1 al ajde tamo si u statistici napisao kako treba.Ne moras ispravljat al eto da znate da ne bude poslije frkabodi123 je napisao/la:Ubacen sedmicni ranking za ona 4 dana iz prosle sedmice, Bosna vodi, znaci do kraja ove sedmice zavrsavate 'jednu' sedmicu i svi treba da imate 15 parova ukupno, ubaceni i dnevni rankinzi kao i statistike koje su updateovane.
Pa dobro, nije velika razlikaSella13 je napisao/la:Meni stoji omjer 1-0 a treba 4-1 al ajde tamo si u statistici napisao kako treba.Ne moras ispravljat al eto da znate da ne bude poslije frka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.