NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston

bvb
Kontakt:

Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE

Post Postao/la bvb » 13 feb 2017, 16:15

arelinho je napisao/la:Naravno. Vidiš kako ti sve znaš. :D
Ima logike. :D

Btw, cestitke @jopaa na pobjedi prethodne sedmice! 12-3 :clap:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 13 feb 2017, 16:31

bvb je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Naravno. Vidiš kako ti sve znaš. :D
Ima logike. :D

Btw, cestitke @jopaa na pobjedi prethodne sedmice! 12-3 :clap:
Hvala, hvala!
I meni se ucinilo da je tako ali nisam bio siguran pa cekam potvrdu :)

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 13 feb 2017, 20:03

jopaa7 je napisao/la:Indiana - San Antonio
Zbroj koševa (209.5), uključujući produžetke manje 1.61

U zadnjih 5 medusobnih susreta nisu prelazili ovu granicu, a najvise sto su ubacili u tih 5 tekmi je bilo 206 poena. Ostala 4 meca su cak isla i ispod 200 poena.
U zadnjih 6 meceva Spursi primaju samo 93 poena, dok ih zabijaju 100. S druge strane Indiana u zadnjih 6 meceva prima 105 a zabija 104. Dva glavna igraca ovih momcadi su Leonard i George, a oni ce se veceras medusobno cuvati i vjerujem da mogu "ponistiti" jedan drugoga jer ce se maksimalno trositi na obje strane parketa. Mogla bi biti napetija tekma, ali svakako ocekujem da bude tvrda i s manjim brojem poena.
Omjer 0/0
Bonus 0/0
Edit screenshot:
slika
Totalno sam zaboravio, zabrijao sam nesto pa evo sad stavljam. Sve je isto u vezi granice i kvote pa valjda nije problem ako tu ubacim screen na ovo.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 feb 2017, 08:03

Ubacen ranking za proslu sedmicu, cestitam jopanu bratu, izdominirao je sa 12-3. :salut:
slika
Cestitam i ostalim dobitnicima bonusa, posaljite mi u PP podatke sa wwin-ba.com stranice @96BadBoy, @dnalydal i @Torres_9, od jope i Monologa znam. :mrgreen:

Ubacena je i nova tabela, pregleda dobitnika bonusa kroz sedmice:
slika
Kao sto sam i najavio, naredne 2 sedmice se spajaju u jednu, tako da u narednih 14 dana svi su duzni postaviti 15 tipova maximalno, a nagrade ce se poduplati, umjesto 100KM dijelit ce se 200KM bonusa, za prvo mjesto 60, za drugo 50 i tako dalje... nadam se da ste skontali, ovo sve je naravno zbog AS pauze koja uskoro slijedi, samim time i manjka parova da bi se ispunio broj od 15 sedmicno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 14 feb 2017, 19:45

KK_Bosna je napisao/la:L.A. Lakers/D.Russell (13.5) OVER @1,85
Sacramento/A.Afflalo (8.5) OVER @1,85

Do sada su igrali dva puta i to oba puta u Sacramentu. Russell je u oba susreta s lakocom presao ovu granicu (17 poena oba puta uz sut 7/12 i 6/10 iz igre). Walton je promijenio ekipu i jasno je da ce do kraja sezone forsirati djecu, a tu je Russel prvi medju jednakima. U posljednjih 5 susreta 3 puta je presao ovu granicu, a u blowoutima nije pa je igrao samo 20 i 23 minute protiv NYK i DET. Veceras se protiv Kingsa ocekuje napeta tekma i sigurno 30+ minuta za njega i uz 10+ suteva nadam se da ce ponovo s lakocom prebaciti 14 poena s obzirom da ga cuva Collison koji, pa hajmo reci politicki korektno, i ne igra neku odbranu.

Drugi par s ove utakmice je malo riskantan, ali ga moram odigrati na 8,5. U dva susretaje zabio 9 (3/10) i 3 (1/5) poena, s tim da j eu drugom mecu bio na klupi i igrao je samo 13 minuta. U posljednja 3 meca je 2 puta presao granicu (9, 8, 10), ali bitnije je da je sutirao 9, 7 i 7 puta na mecu za 34, 29 i 32 minute igre. Veceras ce takodjer imati fin broj suteva s obzirom da Gaya nema, pa ce on biti taj treci potrosac lopti uz Cousinsa i Collisona, a Afflalo sigurno ima barem 9 poena u rukama.

http://imgur.com/a/y1Ad6
nije mi htjelo proci odmah, pa mi je razlika na SS i tipovanju 7 minuta, ali evo i dokaz da su kvote ostale iste:

http://imgur.com/a/O0LDu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 15 feb 2017, 09:11

Joj, izvinjavam se, postavio sam tipove slučajno na temu "PRAVILA I REZULTATI". može li da se prebaci ili da stavljam ponovo na pravu?

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 15 feb 2017, 14:25

http://prntscr.com/e91n53
Tamo sam smetnuo postaviti sliku pa evo ovdje.
Igraj Široki ti si najbolji!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 feb 2017, 15:46

Stone Island je napisao/la:Stigao bonus, ali nije sve. 40 leglo, samo ne kontam kojom logikom ? Prvo 25, 10 pa opet 25 osvojio. Kako su došli do ove cifre ? :crazy:
jajce123 je napisao/la: Prije 3 tjedna sam osvojio 15 KM,prije 2 tjedna 30 KM,meni trebali 45 KM uplatiti a uplatili su 30 KM
Torres_9 je napisao/la:I meni isto
prije 3 sedmice bio 5i i to je 10 km, prije 2 sedmice 3i 15 km.
Trebo dobiti 25 km ukupno dobio 15.
Mislim da nisu to prije 3 sedmice nikome uplatili

Sent from my iPhone using Tapatalk
bvb je napisao/la:Samo samke dobio koliko je trebalo :lol:
Napisite vas 4 koliko vam fali bonusa(ne racunajuci ovu proslu sedmicu koji jos nije ni poslan, danas cu im poslati), znaci koliko vam onda nisu isplatili za one 3 sedmice uzastopno, i napisite wwin-ba.com podatke da vam nabace zaostatak, bili su u zurbi tih dana radi silnih promocija po gradovima i nisu stigli sve isporuciti.

Ako ima jos neko da mu nije neki dio bonusa isplacen neka se javi i napise mi koliki je iznos i podatke accounta.
dnalydal je napisao/la:5.par

Houston - Miami - broj poena domaće ekipe (113,5) - VIŠE - 1,61

Jeste granica prilično velika, ali Rocketsi u svom Toyota centru , ali Rocketsi je skoro pa redovno prebacuju, pogotovo protiv ekipa poput Heata, koje odbrambeno i nisu toliko loše, ali se nalaze u lošem momentumu, što je svakako slučaj sa gostima koji su nakon fantastične serije od 13 uzastopnih pobjeda ipak uzbjeli da izgube dvije utakmce koje su objektivno trebali da dobiju protiv slabijih protivnika, uz to primivši onoliko poena koliko se nadam da će primiti i večeras. Philadelphia i Orlando i nisu neke ofanzivne ekipe, a prebacili su ovaj zbir, pase nadam da to večeras svakako mogu i Rocketsi, što je za jedan poen manje od njihovog ovosezonskog prosjeka, po čemu su druga najefikasnija ekipa kompletne lige. Sretno!

slika

Omjer: 1/4
Bonus: 0/1
dnalydal je napisao/la:6.par

Oklahoma - New York - broj poena domaće ekipe (110,5) - VIŠE - 1,62

Vjerujem da će se Thunderi morati iskputi svojim navijačima za neprihvatljiv debakl protiv Wizardsa neku noć, kada su gotovo čitavo drugo poluvrijeme na parketu bile rezerve rezervi, a ne njihovo najjače ofanzivno oružje, prevshodno Westbrook, koji je za cijelu utakmicu odigrao svega 24 minute, što zaista ne znam kada mu se posljedni put desilo. U ovu utakmicu, kao i ostali iz najjače postave, ulazi odmoran i to je samo razlog više za ovaj tip, jer vjerujem da će on sam da utrpa najmanje trećinu ovih potrebnih poena, a valjda i ostali pridodaju nešto. New York defanzivno stoji poslovično loše i ne vidim način kako mogu otići iz Oklahoma City-a, nenapunjeni do vrha.

slika

Omjer: 1/4
Bonus: 0/1
Care ti si promasio temu, ovo si postao u pravila i rezultate, pa eto evo ti kopiraj sebi pa prebaci u pravu temu, ja sam obrisao ono. :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 22 feb 2017, 19:32

Bodi,misli li Wwin uplacivat bonuse ove godine ili? :D

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 22 feb 2017, 23:56

96BadBoy je napisao/la:Bodi,misli li Wwin uplacivat bonuse ove godine ili? :D
Nije do njega jbte.

Mene zanima kako ćemo mi ovo tekuće kolo privesti kraju ? Mislim da neće niko imati 30 parova na kraju.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 feb 2017, 23:59

Stone Island je napisao/la:
Nije do njega jbte.

Mene zanima kako ćemo mi ovo tekuće kolo privesti kraju ? Mislim da neće niko imati 30 parova na kraju.
Pa i ne treba imati 30 parova kako sam ja shvatio ono što je bodi gore napisao. Treba da bude 15 kao i što smo do sada tipovali. :hmmmmm: :D

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 23 feb 2017, 00:03

Poslano im je sve sta treba uplatiti, tako da ostalo je do njih, ne trebam valjda ponavljati po 100ti puta da ce uplatiti i da nece zafrkati, a kad to stvarno ne znam, mada cu im se obratiti sutra da vidim kad bi mogao leci. :)
arelinho je napisao/la:
Stone Island je napisao/la: Mene zanima kako ćemo mi ovo tekuće kolo privesti kraju ? Mislim da neće niko imati 30 parova na kraju.
Pa i ne treba imati 30 parova kako sam ja shvatio ono što je bodi gore napisao. Treba da bude 15 kao i što smo do sada tipovali. :hmmmmm: :D
Da, 15 parova treba imati do kraja ove sedmice, nisam bezveze spojio 2 sedmice u jednu radi nedostatka ponude. :mrgreen:

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 23 feb 2017, 00:19

Ma nisam ja rekao da je do tebe,nego gledam sta je sa nasim dragim wwinom da nisu zaboravili na nas :D

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 23 feb 2017, 01:12

E onda sam pogrešno shvatio, sve pet momci. :thumbup:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 23 feb 2017, 08:03

Ubacen sedmicni ranking za ona 4 dana iz prosle sedmice, Bosna vodi, znaci do kraja ove sedmice zavrsavate 'jednu' sedmicu i svi treba da imate 15 parova ukupno, ubaceni i dnevni rankinzi kao i statistike koje su updateovane.
slika

Pravnikadmir
Kontakt:

Post Postao/la Pravnikadmir » 23 feb 2017, 09:19

bodi123 je napisao/la:Ubacen sedmicni ranking za ona 4 dana iz prosle sedmice, Bosna vodi, znaci do kraja ove sedmice zavrsavate 'jednu' sedmicu i svi treba da imate 15 parova ukupno, ubaceni i dnevni rankinzi kao i statistike koje su updateovane.
slika
sefe, meni si zaboravio dodati od cetvrtka 1.par koji si evidentirao da sam pogodio taj dan a u ukupnom zbiru ovdje ga nema. Treba da bude 8 5 umjesto 7 5

Sella13
Kontakt:

Post Postao/la Sella13 » 23 feb 2017, 11:54

bodi123 je napisao/la:Ubacen sedmicni ranking za ona 4 dana iz prosle sedmice, Bosna vodi, znaci do kraja ove sedmice zavrsavate 'jednu' sedmicu i svi treba da imate 15 parova ukupno, ubaceni i dnevni rankinzi kao i statistike koje su updateovane.
slika
Meni stoji omjer 1-0 a treba 4-1 al ajde tamo si u statistici napisao kako treba.Ne moras ispravljat al eto da znate da ne bude poslije frka :D

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 23 feb 2017, 12:03

Sella13 je napisao/la:Meni stoji omjer 1-0 a treba 4-1 al ajde tamo si u statistici napisao kako treba.Ne moras ispravljat al eto da znate da ne bude poslije frka :D
Pa dobro, nije velika razlika :mrgreen:

Tabela u "PRAVILA I REZULTATI" je u redu, ovdje je @bodi (greskom valjda) postavio tabelu bez zadnjeg dana tipovanja :D

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 23 feb 2017, 16:46

U jbt zaboravio sam screen staviti :facepalm:
slika

Zaključano

Natrag na “NBA/EL SS.ba takmičenje”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.