Nego sta cemo s napadacima, ne mogu dva napadaca iznijeti kup i ligu? Prikljucit Mujagu definitivno.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Eto Macicu prilike da se iskupi za ofsajd u Sirokom Brijegu. Samo da ne bude povlacenja linijaLjoZee je napisao/la:
Ja i nisam nezadovoljan opremom, ni radnom, ni paradnom trenerkom. Dresovi su extra.LjoZee je napisao/la:Vala Diadora mi nije nesto. Nadam se da cemo od slijedece sezone naci nekog drugog. Dresovi su super,ali ostala oprema mi se ne svidja.
http://fkzeljeznicar.ba/foto-istocna-tr ... oku/24228/amazon je napisao/la:Mozda ima neko upucen oko tribine. Tribina ce biti gotova do 5 marta. Beton i ostalo, al se nece moci koristiti do aprila?
Nakon 5. marta će biti neophodna ispitivanja terena i betona, te tehnički prijem. Tribina će biti otvorena za gledaoce na prvoj utakmici Lige 6 koja će se igrati 1. ili 5. aprila. Također, krenut će se i u fazu vanjskog uređenja iza istočne tribine, te prilaza južnoj tribini.
Poslije južne tribine i terena.akisarajevo92 je napisao/la:Kada ce se raditi krov na istocnoj?
Ti si trener.LjoZee je napisao/la:Barselona i Real na aparatima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.