Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Koliko god mi bio drag, ako jos jednom napravi slican potez, prodati ga na ljeto podhitno
Don't believe the hype.
Glup je pricati o prodaji. On kao nosilac ove ekipe, onaj koji "miri" Maxa i Dybalu pravi ovu glupost?! Neobjasnjivo.akisarajevo92 je napisao/la:Koliko god mi bio drag, ako jos jednom napravi slican potez, prodati ga na ljeto podhitno
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
zvanicno
Bonucci is included in Juve's 23-man list to face Porto tomorrow
http://www.juventus.com/it/news/news/20 ... ti-ucl.php
Don't believe the hype.
- bianconeros
- Kontakt:
Sam je kriv al bit ce hebeno sada bex njega..jel to rugani mjena
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Ma igrace on,al imamo mi ocigledno kratkih spojeva u svlacionici,cim se vec evo tri puta(i to samo sto mi znamo) desavaju gluposti,i to pored uzastopnih pobjeda?!
Nece igrat...od kud ti to da ce igrat....jedino ako max ne laze ko pasce...a nije takav...
Da,u medjuvremenu sam procitao maxov intervju,nece igrati. Ne ide nam to u korist,ali sam 100% za to da treba glupostima stati u kraj.ipak je tri ispada u tri urakmice previse.
Bravo za Max'a. Niko iznad kluba. Laganimo sutra po dobar rezultat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ako BonBon nastavi taman evo Cityu treba jedan pristupacan stoper od 80 miliona.
Na tribine dabome
Na tribine dabome
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
I Barza vrijedi 60 u ovim godinama u poredjenu sa ovim Cityjevim ublehama.Sissoko je napisao/la:Ako BonBon nastavi taman evo Cityu treba jedan pristupacan stoper od 80 miliona.
Na tribine dabome
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja bih poludio da Juventus igra jednu ovakvu ludačku utakmicu. Daj mi 1-0 naspram 5-3 svaki dan, svaki put. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
A sad svi zivi "strucnjaci" kritikuju Jardima jer je ubleha koja nije znala zatvorit utakmicu. Vratis film prije tacno godinu dana kada je Max isto ovako dominirao Bayernom, zatvorio utakmicu i radi Evrine gluposti je izgubio, tad je bio budaletina koja zatvara dobijenu utakmicu. Fudbalski analiticari zavrsenih utakmica.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Bonni ne igra i to je ok. Takvo nesto napravit mozes u drugom klubu a u Juveu ne. Doci ce sebi, smirit ce dozivljaj. Zna se ko je trener. Iako je izvjesno da ce Allegri na kraju sezone bivsi on se ne smije ponasati ovako.
-
gojzerica
- Kontakt:
Brat
- bianconeros
- Kontakt:
Juventus are working to find an agreement with Atalanta for the arrival of Spinazzola in the summer. [CM.it
Hernanes "Allegri? There weren't any problems, he made his choices & I respected them. I wasn't his 1st choice & results proved him right."
Lo stile Juve
Juventus have never been knocked out of Europe after winning the first leg away from home. Qualified 42/42 times.
Znaci moze se reci da smo vec prosli
Marotta & Paratici are continuing to work for a midfielder ahead of next season - The preferred name is still Lyons Tolisso [@LucaMarchetti
Dobro bi nam lego al ima jos do ljeta...
#Bentancur: "My agent is there [in Turin] & he told me that they are fixing things...Every player wants a move like that [to Juve]" [El Sol]
Benvenuto Rodrigo!
Hernanes "Allegri? There weren't any problems, he made his choices & I respected them. I wasn't his 1st choice & results proved him right."
Lo stile Juve
Juventus have never been knocked out of Europe after winning the first leg away from home. Qualified 42/42 times.
Znaci moze se reci da smo vec prosli
Marotta & Paratici are continuing to work for a midfielder ahead of next season - The preferred name is still Lyons Tolisso [@LucaMarchetti
Dobro bi nam lego al ima jos do ljeta...
#Bentancur: "My agent is there [in Turin] & he told me that they are fixing things...Every player wants a move like that [to Juve]" [El Sol]
Benvenuto Rodrigo!
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- bianconeros
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
zbog cega Juve nije izgradio veci i bolji stadion, obzirom na velicinu kluba, potencijal i slicno
Stadio delle Aquile bi trebao imat 40.000, vjerujem i da ce cijena bit slicna, a i gradjom ce biti slican vasem
samo da znate da je nas buduci stadion vec 12 godina u fioci, da ne bude da kopiramo :mrgreen:
Stadio delle Aquile bi trebao imat 40.000, vjerujem i da ce cijena bit slicna, a i gradjom ce biti slican vasem
samo da znate da je nas buduci stadion vec 12 godina u fioci, da ne bude da kopiramo :mrgreen:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.