Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Rutinski ba, igrali smo koliko nam je trebalo. Cuvali se za kupBelminM23 je napisao/la:Bravo Gromovi, dobro sam vam branio rezultate
Sinoć ulazim mejt i gledam 3:4, moro sam par puta protrljat oči da se uvjerimSheyi je napisao/la:Izuzetan derbi između nas i Pivopija, 7 golova.Pobjedu je na kraju ipak odnio kvalitetniji tim. 3:4
![]()
![]()
![]()
Nastavljamo niz bez porazajasta je napisao/la:Pobjeda 3-2. Dex ovaj puta nije pogodio al pisemo mu bar jednu asistenciju. I dalje neporazeni. Izvuce nas barca sa 2 gola
Bravo doktore!Virtu4l je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:Virtual na doping kontroli trenutno. Klub u potpunosti stoji uz svog igrača.![]()
![]()
Da sam ovo odigrao na kladionici bila bi kvota bar 4-5 hiljada
Nije velika, polako dižemo formuJohnCleese je napisao/la:Rutinski ba, igrali smo koliko nam je trebalo. Cuvali se za kupBelminM23 je napisao/la:Bravo Gromovi, dobro sam vam branio rezultate![]()
Bit ce zanimljivo danas u kupu da vidimo kolika je razlika izmedju prvoligasa i treceligasa
ta' ce kup Marsale pa nismo Arsenal da samo ganjamo kup, idemo po titulu pa onda iduce godine The DoubleMarsal je napisao/la:Sinoć ulazim mejt i gledam 3:4, moro sam par puta protrljat oči da se uvjerimSheyi je napisao/la:Izuzetan derbi između nas i Pivopija, 7 golova.Pobjedu je na kraju ipak odnio kvalitetniji tim. 3:4
![]()
![]()
![]()
još svi pogodili
ali da ne bude sve idealno pobrino sam se ja jer sam zaboravio tipovat kup
Novi igrac je ubacen u tim.Obavjesti ga i sretno.Faraon iz Visokog je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=37282
novi igrac Pivopija,molim administraciju da zavede ovo,da moze covjek igrat
Hvala123456 je napisao/la:Novi igrac je ubacen u tim.Obavjesti ga i sretno.Faraon iz Visokog je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=37282
novi igrac Pivopija,molim administraciju da zavede ovo,da moze covjek igrat
Ima i ova tema od prije samo je jedan stari član saveza loše vodio.jasta je napisao/la:Mogli ste makar reći "fala" na sugestiji il ti ga prijedlogu. Red je.
Druga stvar nema nikakvog smisla da se dodijeljuju bodovi za osvajanje titula u drugoj i trećoj ligi. To nema smisla.
Raspored bodova premier liga, kup, super kup 5-4-2 je poprilicno realan a moze se i o tome diskutovati.
Umjesto bodova za prvake nizih liga eventualno ste mogli ubaciti bodove za viceprvaka i za finalistu kupu.
A dobro ne možemo mi porediti sa pravim fudbalom i pravim ligama. Ovako je tamam kako je sada bodovano.jasta je napisao/la:Ok. Ostaje primjedba za druge i trece lige. Teoretski npr neki Hull (zamisljeni) koji je osvojio 100 puta drugu liigu je uspjesniji klub od Aston Vile (izmisljene) koja je jednom bila druga u premier ligi i jednom osvojila kup. A to nije ni tacno ni realno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.