PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ne bi ovo trebalo biti ban, zajebava se čovjek! Jeste eksplicitan sadržaj bez upozorenja, ali i puno gore stvari su bile na ovoj temi od crne belegije!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je to postavio 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Je li Šiljak sa delagacijom Zeljeznicara bio u posjeti kod istaknutog sportskog radnika i generalnog sekretara stranke SDA Amira Zukica?
Objasni nam, sta nije istina?Neandertalac je napisao/la:Tobe, jesi ovo knjigu napisao![]()
Kakvi bolesnici, gluho i daleko bilo. Čuj razbijanje mitova
Uvijek smo spremni saslusati drugu stranu
Ma upecatljiviji je ovaj dio "Klub ga je suspendirao i otjerao zbog propovijedanja vjerskih sloboda".MortemHz je napisao/la:![]()
Zar ne znas da smo mu stavili pistolj na glavu?Evander je napisao/la:“Joško Domorocki? Naravno da nije uhapšen niti je otišao u zatvor. Joško Domorocki je ostao i igrao u Željezničaru još šest godina i onda je istjeran iz Željezničara. Klub ga je suspendirao i otjerao zbog propovijedanja vjerskih sloboda".
Oduvijek ste bili politicka kuja i rezimski klub![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cisti primjer i dokaz kako su se ulizivali tadasnjoj komunistickoj vlasti i to da su oduvijek bili rezimski klub.
Pametnom je ovo dovoljno.
Ali, istorija nas je naucila da se isplati biti politicka kujica. Od tadasnje vlasti su uspjeli isprositi zemlju i stadion. Hebote te, pa to nije uspjelo Zvezdi ni Dinamu
Evo i danas, samo su dres pormijenili, ali ce im SDA izgraditi tribinu.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 feb 2017, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Amir Zukić - Manijak do kraja! Bacite tamo drugu lajk podrške, plavi! Temeljna stranka Bošnjaka, a Boga mi i Željezničara, tako da..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ha ha ha ha hahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahjoker90 je napisao/la:Amir Zukić - Manijak do kraja! Bacite tamo drugu lajk podrške, plavi! Temeljna stranka Bošnjaka, a Boga mi i Željezničara, tako da..![]()
Josko Domorocki hhahahahahahahahahahahahhahahahah
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- mitokorupcione
- Kontakt:
kako je ovaj majkl prošo onaj bot test prilikom registrovanja
Mithat Mito Korupcione
- Neandertalac
- Kontakt:
Istina je da vas je osnovala partija.Evander je napisao/la:Objasni nam, sta nije istina?Neandertalac je napisao/la:Tobe, jesi ovo knjigu napisao![]()
Istina je da je bio dekret o prelasku igrača.
Istina je kako je Joško odbio preći u Torpedo.
Tako nešto koliko sam ja upoznat. Sva ostala priča je suvišna.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ja sam se pošteno ismijao kad sam čitao ovaj dio da je otjeran zbog propovjedanja vjerskih sloboda! Meni i Morti lik ovdje pričao da Joško nije prešao u FKS jer je pobjedio sistem, borio se zajedno sa Željkanom i na kraju ga nisu mogli prisiliti nikako, a njega na kraju Željkan otjera iz ekipe da bi se ulizao toj istoj partiji i "sistemu" protiv kojeg su se fol zajedno borili!Evander je napisao/la: Ma upecatljiviji je ovaj dio "Klub ga je suspendirao i otjerao zbog propovijedanja vjerskih sloboda".
Cisti primjer i dokaz kako su se ulizivali tadasnjoj komunistickoj vlasti i to da su oduvijek bili rezimski klub.
Pametnom je ovo dovoljno.
Ali, istorija nas je naucila da se isplati biti politicka kujica. Od tadasnje vlasti su uspjeli isprositi zemlju i stadion. Hebote te, pa to nije uspjelo Zvezdi ni Dinamu![]()
![]()
![]()
Evo i danas, samo su dres pormijenili, ali ce im SDA izgraditi tribinu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
» dekret • muški rod Odluka, rešenje, naredba vlasti, svaka viša naredba uopšte.
Pazi ti ovog mitomana. Ako je bio dekret i on odbio on bi završio u tamnici. Ne bi igrao 6 godina slijedecih za Zeljkana. Kosi se sa svakom logikom to sto ti pricas. Dekret te primora da predjes.
Koliko je legenda svjedoci sto ste ga otjerali iz kluba, doduse to vam je praksa. Klub poznat po tjeranju legendi.
Pazi ti ovog mitomana. Ako je bio dekret i on odbio on bi završio u tamnici. Ne bi igrao 6 godina slijedecih za Zeljkana. Kosi se sa svakom logikom to sto ti pricas. Dekret te primora da predjes.
Koliko je legenda svjedoci sto ste ga otjerali iz kluba, doduse to vam je praksa. Klub poznat po tjeranju legendi.
- mitokorupcione
- Kontakt:
za razliku od nekih kojim su zeka turković i denis čomor legende 
Mithat Mito Korupcione
Pa igro je onda sigurno za Zeljeznicar Goli OtokMemara je napisao/la:» dekret • muški rod Odluka, rešenje, naredba vlasti, svaka viša naredba uopšte.
A u mislima bio na grbavici hahahaahahaaa
E cuj dekret
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dimije.. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zasto skreces sa teme?Neandertalac je napisao/la:Istina je da vas je osnovala partija.Evander je napisao/la:Objasni nam, sta nije istina?Neandertalac je napisao/la:Tobe, jesi ovo knjigu napisao![]()
Je li istina da ste otjerali Domorockog zato sto je zagovarao vjerske slobode?
@Memara
Upravo je sam Domorocki dokaz da im je ta sva prica suplja. Ako je on mogao odbiti i za to ne biti kaznjen, mogli su i ostali.
Da je i on dosao, odnosno svi oni, onda bi mogli pricati neke teorije ovdje.
Kad ih slusas, pomislio bi da je za kaznu gulio goli otok 6 godina, a ne najnormalnije igrao u istom tom Zelji, dok ga ne otjerase ulizujuci se komunjarama.
Ali, hebi ga, isplatilo im se
Zeka i Comor nisu namjestali utakmice i nije nam klub protjeran u nizi rang zbog njih, nit su ih saigraci ganjali po terenu da ih prebiju, nit su otjerani iz kluba jer da jesu bilo sta od ovog oni bi vase legende bili. Asim Frhatović Hase i Safet Sušić Pape su igrama i karakterom izborili status legende, a ovi vasi u Vasi prodajom utakmica i ispoljavanjem vjerskih sloboda.mitokorupcione je napisao/la:za razliku od nekih kojim su zeka turković i denis čomor legende
- mitokorupcione
- Kontakt:
jednog otjerali iz turske, drugog iz reprezentacije puškom nisu mogli istjeratiMemara je napisao/la:Zeka i Comor nisu namjestali utakmice i nije nam klub protjeran u nizi rang zbog njih, nit su ih saigraci ganjali po terenu da ih prebiju, nit su otjerani iz kluba jer da jesu bilo sta od ovog oni bi vase legende bili. Asim Frhatović Hase i Safet Sušić Pape su igrama i karakterom izborili status legende, a ovi vasi u Vasi prodajom utakmica i ispoljavanjem vjerskih sloboda.mitokorupcione je napisao/la:za razliku od nekih kojim su zeka turković i denis čomor legende
Mithat Mito Korupcione
Velež proširuje zapadnu tribinu!
Samo sad moraju napraviti livestream i 101 članak o tome objaviti, inače se ne pika.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To su klasicni potezi nemocnih misketovih nadnicaraEvander je napisao/la:Zasto skreces sa teme?Neandertalac je napisao/la:Istina je da vas je osnovala partija.Evander je napisao/la: Objasni nam, sta nije istina?
Je li istina da ste otjerali Domorockog zato sto je zagovarao vjerske slobode?
@Memara
Upravo je sam Domorocki dokaz da im je ta sva prica suplja. Ako je on mogao odbiti i za to ne biti kaznjen, mogli su i ostali.
Da je i on dosao, odnosno svi oni, onda bi mogli pricati neke teorije ovdje.
Kad ih slusas, pomislio bi da je za kaznu gulio goli otok 6 godina, a ne najnormalnije igrao u istom tom Zelji, dok ga ne otjerase ulizujuci se komunjarama.
Ali, hebi ga, isplatilo im se
Promjeni temu-vrijedjaj-bjezi(moraju hitno spavat)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.