GNK Dinamo Zagreb
- El_Capitan
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Dodo
aje Dinamo je pun kloceva Slepicka
Rukavina 
Znam da ste svi vi ovo jedva dočekali, da Dinamo ispadne iz Europe. Ovo mi je najtužnija noć, odo utopit tugu u alkoholu, ovako dobro igrali i izgube, koliko mogu promašit, to niko ne može
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- El_Capitan
- Kontakt:
niste jos ispali iz Europe u odnosu npr na Juve ima klf.ELTed Mosby je napisao/la:Znam da ste svi vi ovo jedva dočekali, da Dinamo ispadne iz Europe. Ovo mi je najtužnija noć, odo utopit tugu u alkoholu, ovako dobro igrali i izgube, koliko mogu promašit, to niko ne može
pa nismo svi,meni je više-manje bilo svejedno ,a to uglavnom ovi hajdukovi i partizanovi navijači i simpatizeri se radujuTed Mosby je napisao/la:Znam da ste svi vi ovo jedva dočekali, da Dinamo ispadne iz Europe. Ovo mi je najtužnija noć, odo utopit tugu u alkoholu, ovako dobro igrali i izgube, koliko mogu promašit, to niko ne može
mislim da je Mamić napravio grešku jer nije doveo pravog napadača,sidraša...koji će biti mašina za golove,pa se tako ne bi dešavao Šerif
Recimo Bećiraj im nije bio loš izbor,al' hoće oni onu šibensku letvu Rukavinu
it's football day
de i ti pricaj normalno ako nista drugo ne mozesVanBasten je napisao/la:Koji blam. atomski dinamo, jah...
Vrlo mi je za...drago sto ste ispali
- Barca u srcu
- Kontakt:
Što prije ispadnete (Dinamo), to je manja razlika između vašeg (Hrvatskog) i našeg (BiH) koeficijenta.
Šerif naljutio kauboja Mamića, svaka im čast. Poslat ću im čestitku za četrnaesti rođendan
100% sportski i krajnje opušten potpis
Da vas ne volim, ne volim, ustvari ne podnosim vasTed Mosby je napisao/la:Znam da ste svi vi ovo jedva dočekali, da Dinamo ispadne iz Europe. Ovo mi je najtužnija noć, odo utopit tugu u alkoholu, ovako dobro igrali i izgube, koliko mogu promašit, to niko ne može
- DULE PACOV
- Kontakt:
I da su prošli ispali bi u slijedećem krugu .tako 
Pazi jarane, Dinamo ulozi bruku para na strance svake godine, i onda im dodje neki Serif, koji je mali klub u odnosu na njih, i izbaci ih...nije mi jasno kako Mamic vise ne skonta, da mu ovi silni stranci ne mogu donijeti uspjeh i da se mora okrenuti razvoju svoje skole, uz eventualno 1-2 Juznoamera koji su bas kvalitet, tipa Cufrea i sl.DULE PACOV je napisao/la:I da su prošli ispali bi u slijedećem krugu .tako
- El_Capitan
- Kontakt:
a mislis da Sherif ne ulaze, slucajno su oni igraci kod njihThe Game je napisao/la:Pazi jarane, Dinamo ulozi bruku para na strance svake godine, i onda im dodje neki Serif, koji je mali klub u odnosu na njih, i izbaci ih...nije mi jasno kako Mamic vise ne skonta, da mu ovi silni stranci ne mogu donijeti uspjeh i da se mora okrenuti razvoju svoje skole, uz eventualno 1-2 Juznoamera koji su bas kvalitet, tipa Cufrea i sl.DULE PACOV je napisao/la:I da su prošli ispali bi u slijedećem krugu .tako
- alan_kardec
- Kontakt:
The Game je napisao/la:Pazi jarane, Dinamo ulozi bruku para na strance svake godine, i onda im dodje neki Serif, koji je mali klub u odnosu na njih, i izbaci ih...nije mi jasno kako Mamic vise ne skonta, da mu ovi silni stranci ne mogu donijeti uspjeh i da se mora okrenuti razvoju svoje skole, uz eventualno 1-2 Juznoamera koji su bas kvalitet, tipa Cufrea i sl.DULE PACOV je napisao/la:I da su prošli ispali bi u slijedećem krugu .tako
Taj Šerif je "mali" još u očima samo nas Balkanaca, a isti taj Šerif, pazi ovo, jedini u Evropi, ali JEDINI, ima stadion i prateće sadržaje koji ispunjavaju ama baš sve Uefine kriterijume. Trening kamp im je među najmodernijima u Evropi, mnogo ulažu u ekipu, prošle sezone su igrali u grupnoj fazi u ligi uefa, već pet šest godina oni su respektabilna evropska ekipa i samo je pitanje dana kad će dohvatiti LŠ. Možda već ove sezone, ko zna. A mi i dalje Kiprane, Slovake, Mađare, Moldavce... smatramo amaterima, u najboljem slučaju poluprofesionalcima. Zbog toga se desilo niz blamaža: Artmedija, Šelburn, Debrecin, Apoel, CSKA Kijev... i evo sad Šerif.
edit: zaboravio sam Cliftonville.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
I jos veca razlika izmedju srpskog i hrvatsko/bosanskog!Barca u srcu je napisao/la:Što prije ispadnete (Dinamo), to je manja razlika između vašeg (Hrvatskog) i našeg (BiH) koeficijenta.
Ma nece ni jedni ni drugi dugo.NukeR je napisao/la:I jos veca razlika izmedju srpskog i hrvatsko/bosanskog!Barca u srcu je napisao/la:Što prije ispadnete (Dinamo), to je manja razlika između vašeg (Hrvatskog) i našeg (BiH) koeficijenta.
Jel dodje ''europsko'' proljece medo iz pecine a ovi u pecinu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tesite se, Partizan je evropski tim!
- alan_kardec
- Kontakt:
NukeR je napisao/la:Tesite se, Partizan je evropski tim!
Ma nije valjda?
"Evropski" je zato što je Srbija u Evropi, ili zato što je izbacio "moćnog" Helsinkija?
Kakav god da je helsinki, čestitke na prolazu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovakav Dinamo i ne zaslužuje prolaz u posljednje pretkolo. Ok, sada ćete reći kako su promašili nekoliko izglednih šansi, ali te šanse se moraju iskoristiti. Samir i Badelj su pucali penale kao da su u selekciji pionira, a ne u prvom timu. Jednostavno, Dinamo je preslab i to je to. Napadača nemaju ni za lijeka.
Kolika se pompa napravila kada je doveden Grk Papadopulos(ili kako već), a on je svoju platu "zaradio" postigavši 5-6 golova u sezoni. Od Dudua nemaju napadača; malo je Mandža nešto radio, ali to bi bilo to.
Kolika se pompa napravila kada je doveden Grk Papadopulos(ili kako već), a on je svoju platu "zaradio" postigavši 5-6 golova u sezoni. Od Dudua nemaju napadača; malo je Mandža nešto radio, ali to bi bilo to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma drago mi je što su ispali,pa vi i dalje nastavite drkati na dinamo i hajduk,koji nisu ništa bolji od naših klubova..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.