lik je psihijatar na stranu poenta.Egzircir je napisao/la:Nego da skrenemo malo sa kolosijeka, kako vam je Psiholog, da li se kaje zbog grijeha?
Za manje upucene, Psiholog je inace i poznat pod imenom Dragan David Dabic.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
- Neandertalac
- Kontakt:
Molim?Evander je napisao/la:@Neandertalac
Kazem da nije zelio preci, sto je bilo njegovo pravo i sto je OK. Postujem ljude koji imaju stav.
Znaci, niti njega, niti ostale koje su presli, niko nije PRISILJAVAO.
Jedni prihvatili, drugi odbili, svi sretni. Nikakvo prisilno tjeranje i slicne price.
Sam Domorocki je dozak tome.
Opet ne odgovori, je li istina da ste otjerali Domorockog zato sto je zagovarao vjerske slobode?
Ako jeste, sta ti to govori o tvom klubu?
Evo ja cu tebi odgovoriti:
1. osnovala nas je tadasnja vlast, hvala im na tome neizmjerno.
2. zato jer im je to bilo ponudjeno i zato sto su vjerovatni vidjeli svoj intres u tome. Ko nije zelio da predje, nije presao.
3. taj sto nije presao, najnormalnije je nastavio igrati za Zeljeznicar, bez ikakvih sankcija
Ocekujem da i ti konkretno odgovoris na pitanje:
Je li istina da ste otjerali Domorockog zato sto je zagovarao vjerske slobode?
Znači osnovala vas je vlast, komunisti, je li tako. Ima zapisnik sa prve sjednice na kojem su bili prisutni ministri i predsjednici iz samog vrha republičke vlasti. Prvu upravu su činili istaknuti ljudi za taj vakat, borci, antifašisti itd koji su takođe skoro svi obnašali neke funcije u vlasti. Lako povjerljivi podatci.
Eh sada, ti mene uvjeravaš i vi svi da nije bilo pritisaka u komunizmu, da su pisali molbe i fino pitali da se pređe a ko odbije to je ok, normala, nastavi sa svojim životom?
U komunizmu? Demokratija?
Je li to hoćeš da kažeš?
Sačekaj da završimo ovo pa pitaj šta god želiš. Bit ću tu.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 23 feb 2017, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ljubavi sto te rodi, klasa SDA.
@Neandertalac
Pa ko je ikad rekao da nas nisu osnovali komunisti?
Ne vidim sta zelis reci sa tim.
Dinamo, Zvezda, Parizan, Sarajevo....
Od starih klubova, ostali su samo oni politicki podobni, izmdju ostalog i Zeljeznicar.
Dok su sa druge strane ugasemi BSK, Jugoslavia, Hask, Slavija i mnogi drugi.
Nemam problem sa tim zaista. Takva je drzava bila, takva trenutna politicka situacija.
Pritisaka moguce da i jeste bilo, ali ne na nacin kako vi decenijama potencirate. Kazem ti, sam Domorocki je dokaz tome. Nije zelio da predje, nije presoa, niko mu nista nazao radi toga nije uradio. Igrao najnormalnije 6 godina, dok ga niste otjerali.
Ostali igraci, osim eventualnih pritisaka, sigurno da su vidjeli i neku svoju sansu, licni intres, presavsi u klub koji je u tom trenutku izgledao puno perspektivniji. Nije rivalstvo i ljubav prema klubu bila izrazena tad, kao sto je danas.
Evo, ja tebi do sad odgovorih na 10 pitanja, a cekam od tebe odgovor na samo jedno pitanje:
Ako jeste istina, sta ti to govori o tvom klubu?
Od starih klubova, ostali su samo oni politicki podobni, izmdju ostalog i Zeljeznicar.
Nemam problem sa tim zaista. Takva je drzava bila, takva trenutna politicka situacija.
Pritisaka moguce da i jeste bilo, ali ne na nacin kako vi decenijama potencirate. Kazem ti, sam Domorocki je dokaz tome. Nije zelio da predje, nije presoa, niko mu nista nazao radi toga nije uradio. Igrao najnormalnije 6 godina, dok ga niste otjerali.
Ostali igraci, osim eventualnih pritisaka, sigurno da su vidjeli i neku svoju sansu, licni intres, presavsi u klub koji je u tom trenutku izgledao puno perspektivniji. Nije rivalstvo i ljubav prema klubu bila izrazena tad, kao sto je danas.
Evo, ja tebi do sad odgovorih na 10 pitanja, a cekam od tebe odgovor na samo jedno pitanje:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ima ranjenih 
Ili se bori protiv sistema ili budi legenda Željezničara! Ne možeš oboje nikako, paša moj solidni!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ili se bori protiv sistema ili budi legenda Željezničara! Ne možeš oboje nikako, paša moj solidni!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Znam, sve znam, Josipe moj dobri!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Neandertalac
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio na deset već na dva.Evander je napisao/la:@Neandertalac
Znači zaključili smo da vas je osnovala vlast i da ste režimski klub te da Joško nije prešao. Treće, zašto su prešli si prešutio.
Jesu li se sami sjetili i dogovorili ili im je neko rekao da pređu?
Sam sebi si odgovorio na pitanje Evander.
Vjerske slobode i te stvari, hiljade ljudi ležalo u muriji zbog toga. Znalo se u ono doba šta se smije a šta ne, ljudi glave gubili zbog par riječi, kamoli šta više.Takva je drzava bila, takva trenutna politicka situacija.
Pritisaka moguce da i jeste bilo
Jedino ako nije bila demokratija.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa kako je joško sačuvao glavu na ramenima obri moj neandertalac?
- TobeYarabi
- Kontakt:
otjerali legendu jer je sluso ilahije

On odbio a par njih prešlo, što i oni ne odbiše o ljubavi što te rodi klasa radnička? Kad se očigledno najnormalnije moglo odbit i nastaviti nastupat u Zeljkanu.
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 23 feb 2017, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ni slutio nije da će Jug pjevati o sebi kao o strani po islamu odabranoj.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bili ljudi pametni, nisu ko Josip kasnije ispušili foru! Odbiješ preći u drugi klub, boriš se za vjerske slobode i prava, a u znak zahvale dobijes crnu belegiju kao ona što je @Slevin postavi!Memara je napisao/la:On odbio a par njih prešlo, što i oni ne odbiše o ljubavi što te rodi klasa radnička?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
bog te, ovo ko pdf istorija sa vjerunaukom..sta je ovo ba???
Jojjjj al spinujesNeandertalac je napisao/la:Nisi mi odgovorio na deset već na dva.Evander je napisao/la:@Neandertalac
Znači zaključili smo da vas je osnovala vlast i da ste režimski klub te da Joško nije prešao. Treće, zašto su prešli si prešutio.
Jesu li se sami sjetili i dogovorili ili im je neko rekao da pređu?
Sam sebi si odgovorio na pitanje Evander.Vjerske slobode i te stvari, hiljade ljudi ležalo u muriji zbog toga. Znalo se u ono doba šta se smije a šta ne, ljudi glave gubili zbog par riječi, kamoli šta više.Takva je drzava bila, takva trenutna politicka situacija.
Pritisaka moguce da i jeste bilo
Jedino ako nije bila demokratija.
Ali nikako da KONKRETNO odgovoris na jedno bezazleno pitanje.
Jeste ili niste otjerali covjeka, zato sto se zalagao za vjerkse slobode?
- TobeYarabi
- Kontakt:
za zeljove legende, povijest se ponavlja
suska se da su osimovi otjerani jer nisu clanovi sda, ali ja mislim da to nije razlog. kamatari su najnemilosrdiji ljudi na svijetu
suska se da su osimovi otjerani jer nisu clanovi sda, ali ja mislim da to nije razlog. kamatari su najnemilosrdiji ljudi na svijetu
aco zastiti nas od ovih vjeroistoricara...
Tvoj komentar mi i ne daje previse nade da si bas dobrostojeci sa koeficijentom, ali nema veze, bice to sve dobro.Evolution87 je napisao/la:Kaje li se i tvoj stari sto ga nije na plocice otreso kad je vidio kakvog debila je napravio?Egzircir je napisao/la:Nego da skrenemo malo sa kolosijeka, kako vam je Psiholog, da li se kaje zbog grijeha?
Za manje upucene, Psiholog je inace i poznat pod imenom Dragan David Dabic.
Uhvatili ste se J.D. bez potrebe, covjek je rekao NE i to je nesto sto niko u to vrijeme nije mogao reci. Dio da je otjeran radi propagiranja vjere, nije i nece biti dokazan, sto znaci da naglabate bez ikakve potrebe.
Cinjenica je samo jedna u svemu ovome, da Vi (mali pitari) vise vodite brige o nama, nego Mi o vama i to vas pravo boli. Nas boli neka stvar sta vi radite i ko vam je predsjednik, dok Vi jedva cekate da se nesto desi oko FKZ, da svi skocite i rugate se.
Zato je bolje da vi prvo ocistite svoju avliju, zapitajte se kako su vas opljackali D.S. i A.I. i probajte makar malo razmislit zasto niste doveli niti jedno pojacanje u prelaznom roku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.