snima Ceske uliceEvolution87 je napisao/la:Ja mu poslao PP prije tacno mjesec dana i jos nije ni otvorioKawhi je napisao/la:Nema ni Hellera.Znam da mi je govorio da ce ici negdje po Evropi: Poljska, Madjarska, Ceska
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Evolution87
- Kontakt:
Ma kakvi, tanak sam skroz u zadnje vrijeme. Vrijeme mi je da se uozbiljim ovaj semestar i spasim sto se spasiti mozeVijadukt je napisao/la:A ti sjedi po AG-u i Artu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ništa fakultet, samo sto nije zapucat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Make your boyfriend cockold..miki_92 je napisao/la:snima Ceske uliceEvolution87 je napisao/la:Ja mu poslao PP prije tacno mjesec dana i jos nije ni otvorioKawhi je napisao/la:Nema ni Hellera.Znam da mi je govorio da ce ici negdje po Evropi: Poljska, Madjarska, Ceska
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pucat ćemo sljage Kazazu :kahva:High je napisao/la:Blizu smo pucačine.
Jel' ti on to tetak pa ti znaš da je čist ko suza? A vala od 2002-2006 mjesečno 3k, pa od 2006-2018 po 6k i ne treba mu više.Vrebac07 je napisao/la: Naj vece gluposti koje cujemo u zadnje vrijeme od Sda glasaca u vezi Sepica su ovakve kao sto ti napisa ovdje!! Pa zamisli koji bi to glupan bio da nakon jednog mandata ili dva on izade u javnost i pocne pricu kako nista ne valja,, pa pucao bi sebi u koljeno!! Covjek je radio i gradio svoje ime u stranci i kad je doslo vrijeme da to unovci nije familija dala, da u vrhu stranke sijedi jedan pametan covjek, nego pogurase onog Zukica i eno ga sad u zatvoru!!
Sepicu nemogu nista natovarit , cist kao suza za razliku od njih i to ih boli. Ako ima Plan za Presjednistvo to bi mu bila greska, jer to je funkcija za Ku*ca,,
Ali ako ti tako kažeš svaka čast, svako dobro mawi zeweni
Tako blizu, a tako daleko.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moussambani dobio konkurenciju
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne skidaju se jedno sa drugog garantKawhi je napisao/la:Nema ni Hellera.
Koja mjenjačnica, u Sarajevu, ima nešto više dinara? Prošli put jedva nađoh neku s dinarima, i to je bilo samo 6.000.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- legenda reala
- Kontakt:
Izdajica, ode u Srbiju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U najstari dio grada, u kom je, jedno vrijeme, živio i bošnjački književnik, Mehmed Meša Selimović.legenda reala je napisao/la:Izdajica, ode u Srbiju
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Fahrin igrač, špijunlegenda reala je napisao/la:Izdajica, ode u Srbiju
- legenda reala
- Kontakt:
Mesa je srb, djeca mu nose srpska imenaHigh je napisao/la:U najstari dio grada, u kom je, jedno vrijeme, živio i bošnjački književnik, Mehmed Meša Selimović.legenda reala je napisao/la:Izdajica, ode u Srbiju
Srpski placenik ide na konsultacije ko Ivanic i DodikBosniacum Lilium je napisao/la:Fahrin igrač, špijunlegenda reala je napisao/la:Izdajica, ode u Srbiju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bošnjak, jer nije Serb nema kapacitet za intertekstualnost u vidu Rumija.legenda reala je napisao/la: Mesa je srb, djeca mu nose srpska imena
- mitokorupcione
- Kontakt:
+1legenda reala je napisao/la:Mesa je srb, djeca mu nose srpska imenaHigh je napisao/la:U najstari dio grada, u kom je, jedno vrijeme, živio i bošnjački književnik, Mehmed Meša Selimović.legenda reala je napisao/la:Izdajica, ode u Srbiju
Mithat Mito Korupcione
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nije on znao ni sta jeHigh je napisao/la:Bošnjak, jer nije Serb nema kapacitet za intertekstualnost u vidu Rumija.legenda reala je napisao/la: Mesa je srb, djeca mu nose srpska imena
Sta je njemac jesi zivmitokorupcione je napisao/la:
+1
- branimir85
- Kontakt:
to sam bas gledao u izravnom prijenosu,komentator je govorio da bi trebao jos jedan krug obici ali kakorio_Ferdy88 je napisao/la:
Moussambani dobio konkurenciju
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
I Žepče će uskoro aBdHigh je napisao/la:Čestitke Goraždu - dobiše status grada.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Goalgetter i 3 gosta.