Nije ovo tacno. U Kupu su obje utakmice zavrsene remijem 1-1, prva u Vitezu, druga na Kosevu, a mi smo prosli nakon penala i kasnije uzeli Kup.Sarajlijica1946 je napisao/la:Od deset odigranih tekmi sa Vitezom, devet pobjeda i jedan remi. Taj remi je u sklopu kupa, kasnije u drugoj tekmi smo ih izbacili, logicno.Sto znaci da pobjeda ne smije izostati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
@Mokes to ima u malom prstu. Pravi arhetip iskonskog navijača FKS. Nije kao @Besic, simpatizer Mađara i FKŽ.Mokes je napisao/la:Nije ovo tacno. U Kupu su obje utakmice zavrsene remijem 1-1, prva u Vitezu, druga na Kosevu, a mi smo prosli nakon penala i kasnije uzeli Kup.Sarajlijica1946 je napisao/la:Od deset odigranih tekmi sa Vitezom, devet pobjeda i jedan remi. Taj remi je u sklopu kupa, kasnije u drugoj tekmi smo ih izbacili, logicno.Sto znaci da pobjeda ne smije izostati
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
fico je napisao/la:Hoće li vas djevojke pustiti na Kup, 8. marta?belosevic28 je napisao/la:Rado, no i moja ljepsa polovina je u nedjelju nazocnaBenkara21 je napisao/la:Biću i ja sa djevojkom, bujrum, ima jaranica
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ja mislim da se nije igrala u Vitezu nego u Travniku, sjecam se da sam pobjegao iz skole da bi isao na tekmu.Mokes je napisao/la:Nije ovo tacno. U Kupu su obje utakmice zavrsene remijem 1-1, prva u Vitezu, druga na Kosevu, a mi smo prosli nakon penala i kasnije uzeli Kup.Sarajlijica1946 je napisao/la:Od deset odigranih tekmi sa Vitezom, devet pobjeda i jedan remi. Taj remi je u sklopu kupa, kasnije u drugoj tekmi smo ih izbacili, logicno.Sto znaci da pobjeda ne smije izostati
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Regularan pravo. Da nam hoce do kraja sudit svaku utakmicu.MortemHz je napisao/la:Dragan Petrović sudi u nedjelju.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
SEJFO, POVEDI NAS!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:

vjerovatno je ovo tih 11 koji ce poceti u nedjelju.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zar nije suspendovan MihojevicEvolution87 je napisao/la:
Hrustemović igra za njih?Evolution87 je napisao/la:
- Evolution87
- Kontakt:
Ne znam da li ce za njih, ali za nas nece sigurno.High je napisao/la:Hrustemović igra za njih?Evolution87 je napisao/la:
@sarajlijica upravu si, to sam smetnuo sa uma. Ulijece onda Peroni na njegovo mjesto
Evolution87 je napisao/la:
Kad hoces kao da ispadnes smjesan i kao ti izistavljas Rustema onda bi bar trebao znati da je Marko suspendovan 1 utakmicu zbog 2 zuta i crvenog u utakmici SA Rasdnikom,u stvari ako uopste gledas utakmice Sarajeva i za tvoju informaciju Rustem igra odlicno i SS je prezadovoljan sa njim.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
Cala licno kaze da je nezadovoljan Rustemovicem,ali nema drugog izbora jer ga nisu ispostovali po pitanju pojacanja.
Janjoš je rekao da bi, da može, zamijenio 7 igrača, a nevjerovatno je da mislite da je zadovoljan Hrustemovićem.
Ćala je prezadovoljan našim sastavom, zato je tražio po jedno pojačanje u svakoj liniji! Klub mu to nije omogućio, što ne znači da neće u narednom periodu. Heheheh
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Ja sam stream navijac, pa mi zbog toga promaknu neke stvari.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dje je ovo izjavio?zagorski je napisao/la:Cala licno kaze da je nezadovoljan Rustemovicem,ali nema drugog izbora jer ga nisu ispostovali po pitanju pojacanja.
ZZ
Janjoš je prezadovoljan Rustemovom igrom, zato ga je vadio nakon 45 minuta protiv Radnika, a na njegovo mjesto ubacio beka da igra DMF! Heheheh
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to je logicno ali moramo se krpiti sad kako znamo. Bolje nemamo nazalost..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@high ,@zagorski,to je mit kao i za Joska Domorockog,nikad to nigdje nije rekao ni izjavio.A sto se tice posta Evolucije,postom je rekao da nije gledao zadnju utakmicu Sarajeva,Da nije pratio a pogotovo gledao prpremne utakmice,jer bi znao da se na poziciji stopera uigravao Nole i Pero,i da je Rustemovic pogotovo zadnju pripremnu bio najbolji.Mislim ako vec hoces da ga izbacis bar prati a ne samo po defaultu.Sto se mene tice ako cemo pobjeđivati nek igra Plakalo na njegovoj poziciji,meni je rezultat najbitniji,ali brate ne mozete uvijek blatiti i pljuvati istog igraca bio on dobar ili los,pogotovo sad sto u zadnje vrijeme to niko ne zasluzuje .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nece to izjaviti za medije sigurno. ''Nisam zadovoljan igrama tog i tog, ne volim to i to, otjerat cu ovog ili onog..'' Vjerovatno su rekli nekome u 4 oka mada mi to svi manje-vise mislimo. Recimo, Jokera postujem maximalno i znam ga dobro ali se ne slazemo u jednoj stvari a to je oko Hodžića. Oko takvih stvari i ne trebamo svi imati isto misljenje ali oko Rustemovića mislim da je sve jasno svima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.