FliX je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Utakmica se igra 25.marta u Zenici, ali bez obzira na to, vijeme brzo prolazi, željni smo utakmica reprezentacije. Za otprilike mjesec dana očekujemo spisak i polako već trenutno sastavljamo tim.
Kartonirani igrači: Vranješ, Jajalo, Lulić, Džeko. / Baždarević također vjerovatno neće voditi tim zbog kazne.
Teško je ocjenjivati prema trenutnoj formi igrača neki tim, ipak je dosta vremena ostalo. Ali ako bude sve kako treba, bez povreda očekujem ovo:

Sva sreca pa su nam igraci kartonirani protiv ovako lose repke, kao i trener..
Sto se ove tvoje formacije tice, nije lose, ali ima par zamjerki..
Ne znam kakav je trenutno Vrsajevic ? Da li je Milicevicu to prirodna pozicija ili je on vise u sredini? Plasi me forma Ibisevica

Vrsajevic je odlican, igra sezonu zivota. Medju najboljim desnkm bekovima u ligi. Ako uzmemo u obzir da nemamo pravo na Vranjesa, nema potrebe da eksperimentisemo sa Bicakcicem koji je stoper a i svakako ne igra u klubu.
Milicevic je debitovao cini mi se kad je usao umjesto Visce, sto znaci da je igrao desno krilo. U toj utakmici upisao i asistenciju tako sto je centrirao. Sve u svemu snalazi se dobro po strani, po krilu. Sad lijevo ili desno manje mozda bitno jer znali smo i Viscu gledati na obje strane samo treba ma treningu vidjeti ko je za sta.
Forma Ibisevica se iskljucuje kad je rijec protiv amaterskih ekipa. Vedo je klasa, iskustvo i nece biti problema za njeg bez obzira ma formu, kad vec nemamo Dzeke, glup potez bi bio krenuti sa Hodzicem ili Bajicem koji nikad nisu poceli sa ostatkom tima ili Djurica koji bi trebao isto zaigrati u nastavku