FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slobodaTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slobodaTZ » 23 feb 2017, 13:31

Cim je AH napustio Slobodu, sastali se Dzidic, Karic, Mehidic, Zeba, Piric, Kostic malo sjeli i zapjevali

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 feb 2017, 14:10

**** sudiju valja kisnut :o :urnebes:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 feb 2017, 15:44

Drago mi je sto je atmosfera ovde na forumu bas na vrhuncu, sjecam se da je i prosle godine u ovo vrijeme otprilike isto ovako bilo, hoces nesto da napises dok otkucas jedno 3 posta vec ljudi izbace.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 feb 2017, 15:48

Jesul predali nasi zahtjev za reprogram? Celik predao.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 feb 2017, 15:53

tuzlak1987 je napisao/la:Jesul predali nasi zahtjev za reprogram? Celik predao.
Ne mogu da se dogovore cickovo ulje i zdeno grbavi ko Ce predati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 feb 2017, 15:55

staragarda je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jesul predali nasi zahtjev za reprogram? Celik predao.
Ne mogu da se dogovore cickovo ulje i zdeno grbavi ko Ce predati
Zdeno je vise za tu opciju da se nabije jos koji milion, sramota je predati na ovako mali iznos da kada predamo predamo ko ljudi..

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 23 feb 2017, 16:04

Ma skaha bi nam valjo u odbrani sa harijem stvarno ima dobar skok i prati igru ne znam da li se ko sjeca kad je u zvorniku usao na zadnjeg veznog da je sve lopte glavom pokupio

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 feb 2017, 16:23

tinaslafkr je napisao/la:Ma skaha bi nam valjo u odbrani sa harijem stvarno ima dobar skok i prati igru ne znam da li se ko sjeca kad je u zvorniku usao na zadnjeg veznog da je sve lopte glavom pokupio
Jedini covjek kojem vjerujem od ove "nove garniture" je Vlado, tako da opet mislim da zna sta radi.
Ono sto sam primjetio ko dio njegove taktike je da uvijek bar jednog boljeg igraca koji bi po kvaliteti trebao pocet utakmicu on ostavi na klupi pa ga ubaci u drugo poluvremenu da udje svjez i napravi razliku.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 23 feb 2017, 16:41

Ima li zainteresovanih za Kakanj :)
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 feb 2017, 18:05

klasik je napisao/la:Drago mi je sto je atmosfera ovde na forumu bas na vrhuncu, sjecam se da je i prosle godine u ovo vrijeme otprilike isto ovako bilo, hoces nesto da napises dok otkucas jedno 3 posta vec ljudi izbace.
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 23 feb 2017, 18:38

Ma nema slaba politika fukara prepucavaju sw preko facebook.a na sve licimo samo ne licimo na ozbiljnu grupu

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 feb 2017, 20:25

Sta to

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 23 feb 2017, 21:25

15 KM prevoz + 5 KM ulaz i + ide se sa kombijima,nema buseva, s tim da kako se ja sjećam da navijači DK nisu plaćali ulaznice na Tušnju te da bi po pravili i mi trebali tamo imati slobodan ulaz sad da li neko iz organizacije se želi ugraditi ilii to nije ispoštovano od strane DK(u što čisto sumnjam jer Mušiji ne treba tih 500-600 KM kolko bi uzeo eventualno)
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 feb 2017, 21:36

Jedina grupa na balkanu kojoj niko(ko fol)nece bus da ustupi......Yebo ga led nemogu tri busa obezbijediti....
A to se desava zbog stvari koje sam spominjao prije.
Niko vise nece dati nista na lijepe oci.Imaju fola to udruzenje fukara a niko potpis nedaje,ni pecat,svi izbjegavaju odgovornost...Izdaju saopstenja bez potpisa i tako to...Ljudi hoce da znaju skim posluju,i skim pricaju,ko je odgovoran,kod nas nazalost toga nema...a svi bi da se pitaju,ali da nemaju nikakvu odgovornost...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 23 feb 2017, 23:01

intercontinental je napisao/la:15 KM prevoz + 5 KM ulaz i + ide se sa kombijima,nema buseva, s tim da kako se ja sjećam da navijači DK nisu plaćali ulaznice na Tušnju te da bi po pravili i mi trebali tamo imati slobodan ulaz sad da li neko iz organizacije se želi ugraditi ilii to nije ispoštovano od strane DK(u što čisto sumnjam jer Mušiji ne treba tih 500-600 KM kolko bi uzeo eventualno)
Placali su 10 KM.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 feb 2017, 23:21

Ma jbo pare.nije to to stalno...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 feb 2017, 23:24

solinas je napisao/la:Jedina grupa na balkanu kojoj niko(ko fol)nece bus da ustupi......Yebo ga led nemogu tri busa obezbijediti....
Niko vise nece dati nista na lijepe oci.Imaju fola to udruzenje fukara a niko potpis nedaje,ni pecat,svi izbjegavaju odgovornost...Izdaju saopstenja bez potpisa i tako to...Ljudi hoce da znaju skim posluju,i skim pricaju,ko je odgovoran,kod nas nazalost toga nema...a svi bi da se pitaju,ali da nemaju nikakvu odgovornost...
nekad se stobom ne slazem, ali ovdje si 100% u pravu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 feb 2017, 12:37

fukara87 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Jedina grupa na balkanu kojoj niko(ko fol)nece bus da ustupi......Yebo ga led nemogu tri busa obezbijediti....
nekad se stobom ne slazem, ali ovdje si 100% u pravu.
Sami sebi smanjujemo brojnost.U kakanj mogu samo clanovi i to kombijima,kao da je privatna ekskurzija.
Pa ima momaka koji zele ici ali nedaju novac njima nece da budu clanovi....To je jedan vid diskriminacije.
Razumijem da kazu ko nije clan skuplje mu je,ali ovo....I to sa ogranicenim mjestima nemogu dva busa tri naci skupiti 150 ljudi.....ja sam totalno razocaran u grupu u nas kao tuzlake,ljude...

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 24 feb 2017, 12:53

solinas je napisao/la: Pa ima momaka koji zele ici ali nedaju novac njima nece da budu clanovi....
Vjeruj mi da nema. Prosle godine je bilo nesto vise od hiljadu clanova loji su se uclanili samo zbog jeftinije karte na domacim utakmicamai zbog salova. Treba samo proco gradom lad je lijep i suncan dan prije gostovanja i pitat svakog momka hocel ici na utakmicu. Od njih 100, 80 bi ti reklo da mu je draze gledat bundesligu ili seriu A nego nase njive. Bacate drvlje i kamenje po grupi, a pola je neupuceno u desavanja u istoj. Takodjer niko ne spominje zasto UG crveno cni ili UG prijatelji fk sloboda nikad nisu organizovali ni jedno gostovanje, a i oni su ug kao i Fukare.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 feb 2017, 12:55

MejdanTz je napisao/la:
solinas je napisao/la: Pa ima momaka koji zele ici ali nedaju novac njima nece da budu clanovi....
Vjeruj mi da nema. Prosle godine je bilo nesto vise od hiljadu clanova loji su se uclanili samo zbog jeftinije karte na domacim utakmicamai zbog salova. Treba samo proco gradom lad je lijep i suncan dan prije gostovanja i pitat svakog momka hocel ici na utakmicu. Od njih 100, 80 bi ti reklo da mu je draze gledat bundesligu ili seriu A nego nase njive. Bacate drvlje i kamenje po grupi, a pola je neupuceno u desavanja u istoj. Takodjer niko ne spominje zasto UG crveno cni ili UG prijatelji fk sloboda nikad nisu organizovali ni jedno gostovanje, a i oni su ug kao i Fukare.
I mene zanima,zanimljivo pitanje...
Znas li ti zasto.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 11 gostiju.