Šatrologija je da je dola kao dosta klubova i kao jake pripremne drži ne daj... Mada ove godine zbog političkih dešavanja dole i nije bila neka elita klupska.. Što govore i naše pripremne. Nivo na kojem su odigrane je mogao fakat da se odradi kod nas. Slažem se sa tobom.Memara je napisao/la:Ja ne znam koji mi ku.rac uopšte i idemo u Tursku na pripreme, ovi tereni su bolji od 95% premijerligaša!pitic je napisao/la:Današnji trening.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Memara je napisao/la:Logično ali to nije bila poenta ovog mog posta. Za pare koje potrošimo u Međugorju i Antaliji mogu se dovesti ozbiljni klubovi za prijateljske i pripremne utakmice.kinosvra je napisao/la: Zbog prijateljskih utakmica i uigravanja.
Mi kao ozbiljan ,najorganizovaniji i najveci klub,moramo imati idealne uslove ,ovo je normalno i minimum za klub naseg renomea.U Turaku idemo radi prijateljskih i povoljnijih vremenskih uvjeta,pare za pojacanja nisu ni bila problem ,vjerovali ili ne,jednostavno tesko je doveati igraca u zimu,ali igraca a mi smo bas htjeli to.Ne nwkog da bude samo broj i ne nekog ko je slobodan,nego su to bili igraci koji su pod ugovorom i koji su nosioci i glavni igraci.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Zato se treba na ljeto dobro pojačati, a na zimu dovest minimalno jednog igrača. Zimski prelazni ne služi da se dovede 16 igrača, niko to ne radi, mi jesmo pa nismo znali gdje udaramo glavom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa majkl ti si rekao da pripreme sluze za odmaranje igraca!? Kaka je sad ovo promjena price po deseti put? 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jos kaze ''mi''! I sebe svrstava medu one koji se kao nesto pitaju i znajuFrancescoTotti je napisao/la:Pa majkl ti si rekao da pripreme sluze za odmaranje igraca!? Kaka je sad ovo promjena price po deseti put?
Prvo ću je "istući", da nema šta prigovoriti.fico je napisao/la:Hoće li vas djevojke pustiti na Kup, 8. marta?belosevic28 je napisao/la:Rado, no i moja ljepsa polovina je u nedjelju nazocnaBenkara21 je napisao/la:Biću i ja sa djevojkom, bujrum, ima jaranica
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakva je provala lik, čita li ovo iko...zagorski je napisao/la:Jos kaze ''mi''! I sebe svrstava medu one koji se kao nesto pitaju i znajuFrancescoTotti je napisao/la:Pa majkl ti si rekao da pripreme sluze za odmaranje igraca!? Kaka je sad ovo promjena price po deseti put?
Samo Saraj'vo.
Pljuvači dovlače pljuvačice na Istok i pljuvačice dovlače pljuvače na Istok. 
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Ima nas i na zapadu. Mojne bit ko Molotvljev.pitic je napisao/la:Pljuvači dovlače pljuvačice na Istok i pljuvačice dovlače pljuvače na Istok.
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Mojne mi na brata Krleta

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
@majkl
Haj molim te prestani pisati na forumu. Molim te!
Haj molim te prestani pisati na forumu. Molim te!
E jbg, svi glupi samo ti pametan.Memara je napisao/la:Logično ali to nije bila poenta ovog mog posta. Za pare koje potrošimo u Međugorju i Antaliji mogu se dovesti ozbiljni klubovi za prijateljske i pripremne utakmice.kinosvra je napisao/la: Zbog prijateljskih utakmica i uigravanja.
Nije samo poenta treniranje, i igranje utakmica u ovim ili onim uslovima.
Cilj priprema je i da ekipa otputuje negdje zajedno neko vrijeme, da se igraci medjusobno bolje upoznaju, da se druze, da su 24/7 zajedno, da zajedno jedu... jednom rjecju team building.
Svaka ekipa na svijetu iole ozbiljna otputuje negdje na pripreme i niko nema problem s tim, samo kod nas ljudi palamude kako ne treba nigdje ni da idu.
Platili bi fol ekipama nekim da dodju da igraju prijateljske...jasta radi, jedva cekaju da dodju u butmir da igraju prijateljsku, cast bi bila svakoj ekipi na svijetu.
E svasta...
Ako Said ne zaigra protiv Viteza, koji je sad razlog?
Nije povrijedjen, proso pripreme.
Razlog je da se opet ne povrijedi.Evander je napisao/la:Ako Said ne zaigra protiv Viteza, koji je sad razlog?
SRETAN BROJ - 1725
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kako se utakmica bliži sve manje negativnih stvari a sve više pozitive što je dobro i što će se nadam pozitivno odraziti na posjetu. Podržimo momke i stručni štab u pohodu ka pobjedi i ako Bog da, kasnije, niza pobjeda.
Ovaj uleti i odmah najavi nešto pozitivno da će se desiti na press konferenciji u subotu, nadam se da je istina, kada bi Duljević produžio ugovor bilo bi top.
Ovaj uleti i odmah najavi nešto pozitivno da će se desiti na press konferenciji u subotu, nadam se da je istina, kada bi Duljević produžio ugovor bilo bi top.
Ocekujem najmanje pola sata Saida.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A zasto ne bi igrao cijelu utakmicu?Majkl je napisao/la:Ocekujem najmanje pola sata Saida.
Jaka nam konkurencija na sredini?
Ako nakon priprema nije spreman, nece nikad onda ni biti.
Nije fakat da kritikujem nesto, samo govorim cinjenice. Kao sto je vecina i mislila, od Saida se ne mozemo puno nadati. On je sa fudbalom gotov, na zalost.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 feb 2017, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@majkl dovest cemo ti ga veceras. Moze on i sat turpijat nije problem 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evander je napisao/la:A zasto ne bi igrao cijelu utakmicu?Majkl je napisao/la:Ocekujem najmanje pola sata Saida.
Jaka nam konkurencija na sredini?
Ako nakon priprema nije spreman, nece nikad onda ni biti.
Nwce Cala sad mjenjati ekipu koja dobija i koj7 je uigravo na pripremam,ako sve bude uredu u subotu,ocekujem 20 min do 30 min i tako da ce mu se minutaza povecavati i ako bude na nivou uskocice u prvih 11.Sad za sad ce biti na klupi
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, rimljanin90 i 25 gostiju.