Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Mnogo ti hoces druze. Nadam se da si i sam svijestan toga. 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
...Željovac je napisao/la:Ja hoću da kod našeg selektora ne debituju već formirani stoperi na desnom beku ili Medunjanin na lijevom, da gospodin ne "otkriva" Salihovića tek protiv Njemačke, da taj poraz ne prebacujemo na nespremnost, kad nas je par dana ranije mnogo lošija Švedska, jednako nespremna raštimala.
harishp je napisao/la:Sto se Svedske tice,Pa ljudi su tada prije nepune sedmice igrali prvenstvene utakmice i tek onda otisli na odmor.znaci fakticki ga nije ni bilo za njih.Nigdje veze,kod njih je termin kao i kod ostalih Skandinavskih zemalja,slicno je i kod Rusa.
I te kako živi, pitaj Ćire kako je pokupio zasluge kad nas je Salihović odveo u baraž slobodnjakom protiv Turske. Takodjer kad je donio pobjedu protiv Omana..Željovac je napisao/la:Slobodnjak Salihovića nije plod nikakve igre, već majstorija od kojih se ne živi, tako da smo imali sreće da nas totalno ne potope.
Ne sjećam se da je Pape ijednom Bosancu uskratio poziv zbog nekog Turčina na klupi... možda se jeste pričalo o nekom Turčinu ali priča se da će i Džeko napustiti Wolfsburg pa ništa od toga.Željovac je napisao/la:Hoću da se više cijeni standardan Bosanac od Turčina na klupi.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Rino, toplo ti preporučujem pretprethodnu stranicu ove teme, pa da sebi razjasniš slučaj "Švedska". Bezveze Harisu stavljaš so' na ranu.

A od Salihovića nećemo živiti u naredne četiri utakmice! Trebaće i neke igre...

A od Salihovića nećemo živiti u naredne četiri utakmice! Trebaće i neke igre...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Hehe, pa i sam si nabrojao to su igraci iz PSVa, Birminghama, Olympiakosa, AEKa, Basela, Alkmaara, Lyona, Twentea, Blackburna... nismo mi ništa bolji, jedino imamo par kvalitetnijih pojedinaca koji nisu bili u formi. A još su oni imali tog jednog veterana u formi....
A za slobodnjake se ne brini, imamo Juninha, Misketa, Štilu, Ibru, Medu...
Ne kažem ja uopšte da smo mi nešto bolji, ali oni jesu sigurno daleko iza Njemačke, za koju nam nije opravdanje to što nam igrači nisu odradili neke duže pripreme pred utakmicu. To je sve. Znam da imamo i majstora za slobodnjake, ali onaj protiv Švedske je stvarno bio raritet. Baš iz daljine. Ne daju ga ni majstori često.RiNo je napisao/la:Hehe, pa i sam si nabrojao to su igraci iz PSVa, Birminghama, Olympiakosa, AEKa, Basela, Alkmaara, Lyona, Twentea, Blackburna... nismo mi ništa bolji, jedino imamo par kvalitetnijih pojedinaca koji nisu bili u formi. A još su oni imali tog jednog veterana u formi....
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!

Svedska skoro svako prvenstvo je na velikim takmicenjima.i ovakvi se satro cude,otkud to da izgubimo na njihovom terenu.I jos veca ''bruka''protiv tamo Njemacke.

Kad smo i od Malte,Moldavije,Madjarske itd gubili nije bila ovakva hucka kao sad.
Ali svakom svoje,i da hoce neki promjeniti ne mogu.
E tu i jeste gust.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Nije to to, Salihović je ipak prije dvije-tri godine proglašen najboljim izvođačem slobodnih udaraca u Evropi...RiNo je napisao/la:A za slobodnjake se ne brini, imamo Juninha, Misketa, Štilu, Ibru, Medu...

Nego onako usput ko biva na danasnjim tekmama u kvalifikacionim mecevima LS da malo prosaramo.
Dzemo voli dzem kentacke
Berberovic odmah u pocetnoj postavi Litexa.Ne los,cak sta vise.
Semir Stilic,Buric ''obatrojica'' na klupi.
Vranjes sa Serifom Konjevicem prci za sad Dinamo u po Zagrebcica
Custovic od pocetka u Gentu protiv Dinama kijev
Vladavica ni na klupi ni na mapi.
Muslimovic se izgleda oporavio,na klupi je.
Nastavak slijedi
Dzemo voli dzem kentacke

Vranjes sa Serifom Konjevicem prci za sad Dinamo u po Zagrebcica

Nastavak slijedi

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 avg 2010, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Nego onako usput ko biva na danasnjim tekmama u kvalifikacionim mecevima LS da malo prosaramo.
Dzemo voli dzem kentackeBerberovic odmah u pocetnoj postavi Litexa.Ne los,cak sta vise.
Vranjes sa Serifom Konjevicem prci za sad Dinamo u po Zagrebcica![]()
Vladavica ni na klupi ni na mapi.Nastavak slijedi
Al dabr je za repke, i to sta vise u udarnom sastavu, misljenje je dragih nam forumasa

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Dobar, dobarharishp je napisao/la:Nego onako usput ko biva na danasnjim tekmama u kvalifikacionim mecevima LS da malo prosaramo.
Dzemo voli dzem kentackeBerberovic odmah u pocetnoj postavi Litexa.Ne los,cak sta vise.
Nastavak slijedi

Još i nastavak slijedi.

Vom Jäger zum Gejagten
Na ekranugeronimo je napisao/la:Dobar, dobarharishp je napisao/la:Nego onako usput ko biva na danasnjim tekmama u kvalifikacionim mecevima LS da malo prosaramo.
Nastavak slijediNego selektore, gdje ih stigneš sve gledati najedanput?
![]()
Još i nastavak slijedi.

Nastimas tekme ko lepeze.I samo oci frcaju

Sve je dobro dok kakav Arap ili Turcin ne prenosi.Izbezumi

Da ne zaboravim u nastavku ovim povodom i NASEG Lulica

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ja bas htjedoh napisat da treba lulica pozvati jos jednom u repku,ako ne na lijevog beka onda na lijevo krilo...P.S.covjeku su tek 24 ljeta,od vladavica bolji sest putaharishp je napisao/la:Na ekranugeronimo je napisao/la:Dobar, dobarharishp je napisao/la:Nego onako usput ko biva na danasnjim tekmama u kvalifikacionim mecevima LS da malo prosaramo.
Nastavak slijediNego selektore, gdje ih stigneš sve gledati najedanput?
![]()
Još i nastavak slijedi.![]()
Nastimas tekme ko lepeze.I samo oci frcajua milion nekih jezika.Zeznutije nego vuvuzele.
Sve je dobro dok kakav Arap ili Turcin ne prenosi.Izbezumi![]()
Da ne zaboravim u nastavku ovim povodom i NASEG LulicaTurci zasada ipak namjirniji,jer gube od ovih Svajcaraca.

A i Vranjes odlican,igra konstantno desnog beka u Serifu
Lech taraba protiv Ceha.Stilic usao u drugom poluvremenu ali sve je to tanko.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jel' da mu treba dati šansu kao i Vladaviću. Joj, uništit će nas nas Papeharishp je napisao/la:A i Vranjes odlican,igra konstantno desnog beka u Serifu
Lulić je fakat protiv Azerbejdžana bio prejak! Visok, jak i vrlo brz! Igrao tada desno krilo. Uvijek mi bilo kasnije čudo kako se ne proda iz te Švicarske, ali ako sada s ovima uđe u grupe, eto mu poziva. Ako bude selektor pratio Ligu Šampiona, naravno. Definitivno igrač vrijedan svake pažnje.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ovaj izgleda nista pod milim Bogom ne prati. Pa prije mi na forumu znamo koji igraci ne zele vise igrat za repku, nego on.Željovac je napisao/la:Lulić je fakat protiv Azerbejdžana bio prejak! Visok, jak i vrlo brz! Igrao tada desno krilo. Uvijek mi bilo kasnije čudo kako se ne proda iz te Švicarske, ali ako sada s ovima uđe u grupe, eto mu poziva. Ako bude selektor pratio Ligu Šampiona, naravno. Definitivno igrač vrijedan svake pažnje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ovaj lulic je standardan u obje tekme bio protiv fenera...po kojoj logici medunjanin i ibricic i stilic dobijaju pozive prije njega pogotovo kad je on upravo tip igraca koji nam treba i kojih nemamo bas puno...ja sam 100% siguran da on pojma nema ni ko je lulic ni odakle su young boysi ni gdje je bern...takav utisak ostavlja svojim izjavama...dakle totalno je neupucen,.,..
Aha ,da nebi Fenerbahcea,iskreno nebi se niko ni pocesao za Lulicem.gruezi je napisao/la:ovaj lulic je standardan u obje tekme bio protiv fenera...po kojoj logici medunjanin i ibricic i stilic dobijaju pozive prije njega pogotovo kad je on upravo tip igraca koji nam treba i kojih nemamo bas puno...ja sam 100% siguran da on pojma nema ni ko je lulic ni odakle su young boysi ni gdje je bern...takav utisak ostavlja svojim izjavama...dakle totalno je neupucen,.,..

inace ''sjajni ''nastupi veceras nasih,koji se u prevodu zove''dodje mi da vrisnem''sa pojedinim blicevima.
Dok odredjen broj koji se isto non stop naturaju,nisu ni izborili uopste ucesce u Evropi,a kamoli da imaju nastup.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
[youtube][/youtube]
Visca el Višća!
Visca el Višća!
[youtube][/youtube]
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 7 gostiju.