Mislis gradaki saobracaj GRAS i CentrotransUnofficialpage je napisao/la:Treba mi vaša mala pomoć, to jest da svi koji znate napišete imena prijevoznika u vašem gradu. Treba mi za ovu aplikaciju što radim.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim autobusni prijevoznici.FoSte95 je napisao/la:Mislis gradaki saobracaj GRAS i CentrotransUnofficialpage je napisao/la:Treba mi vaša mala pomoć, to jest da svi koji znate napišete imena prijevoznika u vašem gradu. Treba mi za ovu aplikaciju što radim.
Hvala.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
AVIS - GracanicaUnofficialpage je napisao/la:Treba mi vaša mala pomoć, to jest da svi koji znate napišete imena prijevoznika u vašem gradu. Treba mi za ovu aplikaciju što radim.
KIM - Doboj Istok (Klokotnica)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hvala.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Gradski i prigradski saobraćaj (GiPS) TuzlaUnofficialpage je napisao/la:Treba mi vaša mala pomoć, to jest da svi koji znate napišete imena prijevoznika u vašem gradu. Treba mi za ovu aplikaciju što radim.
Litvatrans Banovici
Transmont Kladanj
Bjeljevac tours Kalesija
Hankom tours Kalesija
Hazard/Hazre tours Srebrenik
Semberija transport (ne sjecam se gdje im je sjediste)
Obols trade - Teocak
Ovo su neki kojih se sjecam a koji saobracaju kroz Tuzlu, vjerovatno ti ne trebaju oni koji imaju linije van BiH? Mislim da za vecinu nabrojanih (ili cak sve) red voznje imas na web ili FB stranici.
Selam legendi i lezihljebovićima sa foruma.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
pa valjda 'glavni grad' te semberije.Federer17 je napisao/la: Semberija transport (ne sjecam se gdje im je sjediste)
Vom Jäger zum Gejagten
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Beljina 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Za Tuzlu sam imao neki transturist, pokušavali mi poslati nekoliko puta mail sa rasporedom ali nije htjelo nešto. Sve mi treba, pošto sad radim i međunarodni saobraćaj, želim sve obuhvatit.Federer17 je napisao/la:Gradski i prigradski saobraćaj (GiPS) TuzlaUnofficialpage je napisao/la:Treba mi vaša mala pomoć, to jest da svi koji znate napišete imena prijevoznika u vašem gradu. Treba mi za ovu aplikaciju što radim.
Litvatrans Banovici
Transmont Kladanj
Bjeljevac tours Kalesija
Hankom tours Kalesija
Hazard/Hazre tours Srebrenik
Semberija transport (ne sjecam se gdje im je sjediste)
Obols trade - Teocak
Ovo su neki kojih se sjecam a koji saobracaju kroz Tuzlu, vjerovatno ti ne trebaju oni koji imaju linije van BiH? Mislim da za vecinu nabrojanih (ili cak sve) red voznje imas na web ili FB stranici.
Semberiju imam njihovu aplikaciju na mobu, i tu sve ima. Valjda ovi ovi ostali imaju web stranice, pošto neki nemaju, najgore nemaju ni mail. :lol:Bijeljina.
Hvala.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Transturist vozi vani, zato ih nisam ni napisao. Ima jos Bus Halilovic, Bundavica, Kantic Touristik i to je to sto mi trenutno pada na pamet. Svi ovi saobracaju po EU.Unofficialpage je napisao/la:
Za Tuzlu sam imao neki transturist, pokušavali mi poslati nekoliko puta mail sa rasporedom ali nije htjelo nešto. Sve mi treba, pošto sad radim i međunarodni saobraćaj, želim sve obuhvatit.
Semberiju imam njihovu aplikaciju na mobu, i tu sve ima. Valjda ovi ovi ostali imaju web stranice, pošto neki nemaju, najgore nemaju ni mail. :lol:Bijeljina.
Hvala.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Aha, hvala, zato im je stranica onako malo čudna, ima relacija npr. Tuzla - Bihać i klikneš pretraži dobiješ Bijeljina - Sarajevo 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovi "neznam" najbolje znaju 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Gent se propisno izurinirao po Tottenhamu 
Večeras se samo ovo sluša.

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:
Večeras se samo ovo sluša.![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi izdajico, imal Ljiljana i Beše
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Selam alejk udarnice.
Od obrada srpskih pjesama, sehidski rastanak je najjača. Dokaz samo koliko smo slični...
Od obrada srpskih pjesama, sehidski rastanak je najjača. Dokaz samo koliko smo slični...
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 16 gostiju.