Tad su prvi kompleksi nabijeni, a sa tom tradicijom se nastavilo u godinama koje dolaze

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Rokoko87 je napisao/la:Olimpick bi pao..![]()
![]()
Gdje vam je taj sastavaleksandar_veliki je napisao/la: Sastavit cu ja ekipu redakcije pa vam eto prilike da sav bijes iskalite na gg.ba.
E ako se hrasno ne vrati poslije ove informacije onda sam zabrinutSaboBabo je napisao/la:Da vas malo obradujem planiran budzet za 2017 opstine aBd 200 000 KM za Zelju.
Treba bit realan, oni su i dalje, bez obzira na sve trzavice koje imaju, u mnogo vecim sansama za neki trofej, nego mi. Nisu puno sastav mijenjali, rade u tisini, bez pompe, pritiska, ni onaj njihov utrpani svodnik ih ne benda 2%, tako da bukvalno bez ikakvog pritiska ulaze u nastavak sezone. S druge strane, kod nas je i ova zima bila jako dinamicna, te istok, te igraci, te dobro odigrane pripremne tekme, i zahvaljujuci svemu tome, opet smo zvonce nakacili sebi oko vrata, da mi ove sezone moramo nesto osvojit. Sve u svemu, ja bih najsretniji bio kad bi mi duplu uzeli, isprskali kone po 3, 4-0, ali bliza realnost nam je europa i kapak, sto opet, s obzirom na pocetak sezone i najavljivanje titula i europskog Zelje, te kraha istog u roku od 3 mjeseca, i nije lose.plavousrcu je napisao/la:Ne mogu se radovati nastavku prvenstva radi komsija. Toliko ih je strah da i oni objektivni ako takvih ima vec kuju teorije zavjere. Prica je sad da smo dogovorili sa Krupom da se ne trebamo brinuti. Kako ih je strah.
Dobro, direktni su konkurent, još uvijek se na istim frontovima borimo. Treba Krupu apsolvirati, pa Mladost, MetalEge, Radnik u tri tekme i onda tek na red dolaze ostali. Tekmu po tekmu.Virtu4l je napisao/la:Ostavite se komsija, oni po ko zna koji put svoju nemoc pokusavaju sakriti trazeci mane drugima, a znaju da im je trenutno sve na staklenim nogama.
vec je uplaceno puno vise od 300 za organizovani odlazakKako je za SportSport.ba potvrđeno iz FK Krupa, najavljen je organizovani dolazak navijača Željezničara i njih bi na stadionu trebalo biti oko 300.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/navijaci ... upu/226251
Krupa je oslabljena, ko zna kakve su im ambicije i ne smijemo prosuti bodove. Eventualni neuspjeh bi nas unazadio pravo, a vjerujem da su svi u klubu svjesni toga. Nadam se da ce obecati igraci premiju neku vanrednu jer ovo nam je jedna od najvaznijih utakmica.Zenzo je napisao/la:Kakvo nas vrijeme ceka za vikend u Sarajevu neko sivilo ubi psiholoski, sto se tice Krupe imam dobar predosjecaj.