sretno nam
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Cini mi se da ne igraju Alassane Plea i Balotelli za Nicu u napadu..morat ce nesto improvizovat il ubacit mladog Donisa u napad..moglo bi bit golova i od Montpelliera igraju dobro u zadnje vrijemeGriselda je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Nica pobjedi nekoga komotno, danas dočekuju Montpellier na svom terenu i vjerujem u finu 2:0 pobjedu, koeficijent 2.10.

To nisam znao, samo sam okvirno gledao kvote. Ništa onda, radije preskočiti ovo.PrinceofVeresija je napisao/la:Cini mi se da ne igraju Alassane Plea i Balotelli za Nicu u napadu..morat ce nesto improvizovat il ubacit mladog Donisa u napad..moglo bi bit golova i od Montpelliera igraju dobro u zadnje vrijemeGriselda je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Nica pobjedi nekoga komotno, danas dočekuju Montpellier na svom terenu i vjerujem u finu 2:0 pobjedu, koeficijent 2.10.
De mi reci buraz,vidim da igras obicno po tri-cetiri tiketa po danu..vecinom su ovi kosarkasi,posto slabo pratim kosarku reci jel prodjes bar jedan tiket dnevno u prosjeku jer jbg opet si u profitu s jednim pogodjenim..kakanj84 je napisao/la:
bit ce iz bh playa još jedan
sretno nam![]()
Imaš jarane moje tikete pa sam prosudi U ZADNJIH SEDAM DANA PREKO 250KM SAM BIO DOBAR.PrinceofVeresija je napisao/la:De mi reci buraz,vidim da igras obicno po tri-cetiri tiketa po danu..vecinom su ovi kosarkasi,posto slabo pratim kosarku reci jel prodjes bar jedan tiket dnevno u prosjeku jer jbg opet si u profitu s jednim pogodjenim..kakanj84 je napisao/la:
bit ce iz bh playa još jedan
sretno nam![]()

ispratio..kakanj84 je napisao/la:
hoćemo li po keš...
Sa zvukom sirene Nica donosi dobitakGriselda je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Nica pobjedi nekoga komotno, danas dočekuju Montpellier na svom terenu i vjerujem u finu 2:0 pobjedu, koeficijent 2.10.
kakanj84 je napisao/la:
hoćemo li po keš...
kakanj84 je napisao/la:kakanj84 je napisao/la:
hoćemo li po keš...![]()
jesil ispratio?samirr je napisao/la:kakanj84 je napisao/la:kakanj84 je napisao/la:
hoćemo li po keš...![]()
Majstore svaka cast !
Nisam.. Ali šta radiš ove sedmice to nije humano !kakanj84 je napisao/la: jesil ispratio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.