Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

High je napisao/la:Ovaj Sarić nema kose samo kad je na terenu.
Ko će biti prevaga protiv Viteza?High je napisao/la:Ovaj Sarić nema kose samo kad je na terenu.
Edin Hrustemović i Said Hladovina Husejinović.Besic je napisao/la:Ko će biti prevaga protiv Viteza?High je napisao/la:Ovaj Sarić nema kose samo kad je na terenu.
''Nasa draga publika''Sarajlijica1946 je napisao/la:High je napisao/la:Ovaj Sarić nema kose samo kad je na terenu.![]()
Od Cale vazda nesto mozes nauciti. Pravi dingospo.
Nadam se da ce oba kluba izgubiti ali realno je ocekivati da pobjede, ja sam vec upisao pobjede pa sta bude bude.kupus army je napisao/la:Zrinjski ce uzeti bod,a kone puni plijen,Slavko hladno kaze da moraju pobjediti,nista se tu nece prepustiti slucaju.
Zrinjski nece dobiti,Fudo silazi na poluvremenu,ako zatreba.MortemHz je napisao/la:Nadam se da ce oba kluba izgubiti ali realno je ocekivati da pobjede, ja sam vec upisao pobjede pa sta bude bude.kupus army je napisao/la:Zrinjski ce uzeti bod,a kone puni plijen,Slavko hladno kaze da moraju pobjediti,nista se tu nece prepustiti slucaju.
kinosvra je napisao/la:Ma Celik je kec ko kuca, kakav crni zrinjski.
Gace ce im poderati, samo da mi dobijemo u nedjelju i eto nas na bod.
Ma nisu ni oni aman zaman jaki koliko se predstavlja,bice tu na noz madjarima,Regoje naostrio kramponeEvolution87 je napisao/la:Cisto sumnjam da ce madjari uspjeti osvojiti sva 3 boda u cernobilu, samo su se dva puta do sad vratili sa 3 boda.
Mozda su se vratili 2 puta sa sva 3 boda ali je Čelik daleko najlosiji sada. Nikada nisu ovako nisko pali sto se tice igrackog kadra. Za nadati se da ce im 10K navijaca kao i ove nove prinove pomoci.kupus army je napisao/la:Ma nisu ni oni aman zaman jaki koliko se predstavlja,bice tu na noz madjarima,Regoje naostrio kramponeEvolution87 je napisao/la:Cisto sumnjam da ce madjari uspjeti osvojiti sva 3 boda u cernobilu, samo su se dva puta do sad vratili sa 3 boda.
Ma opet je tradicija cudo. I mi im godinama dolazimo i svaki put smo 3 put jaci od njih, pa nikako da ih uzmemo.MortemHz je napisao/la:Mozda su se vratili 2 puta sa sva 3 boda ali je Čelik daleko najlosiji sada. Nikada nisu ovako nisko pali sto se tice igrackog kadra. Za nadati se da ce im 10K navijaca kao i ove nove prinove pomoci.kupus army je napisao/la:Ma nisu ni oni aman zaman jaki koliko se predstavlja,bice tu na noz madjarima,Regoje naostrio kramponeEvolution87 je napisao/la:Cisto sumnjam da ce madjari uspjeti osvojiti sva 3 boda u cernobilu, samo su se dva puta do sad vratili sa 3 boda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.