ovo ce se koristiti na sudu, kao dokazni materijal protiv osimajoker90 je napisao/la:Objektivan komentar, slažem se, takav sam uvijek bio. Nisam gurao pod tepih nikad, samo da komšije ne vide. Često se znao ovdje nasmijati i na svoj račun dok ste imali još dobrih fora i kad je bilo razloga za "aparate" kao oko Zahirage! Nego, otkud sad ovo kad nije derbi ni blizu? Zar je toliko raskrinkavanje lažnih legendi i romantične historije ostavilo traga, da se kopaju neki postovi iz sehara?SlevinKelevra je napisao/la:Uvijek je lijepo procitati objektivan komentar...![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
PDV 17% + 7%Neandertalac je napisao/la:Stariji
Veći DUG
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Više pobjeda u međusobnim
Nije se prodao
Ima stadion
...
Prekidaj ti onu inicijativu oko Osima, nemoj da nam pod stare dane dres prlja, a moRe još i namjestiti šta, pa eto nam kick-a u drugu ligu ko i plavim.TobeYarabi je napisao/la: ovo ce se koristiti na sudu, kao dokazni materijal protiv osima
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakvi kompleksi od porodice Osim 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- TobeYarabi
- Kontakt:
zao mi cojeka, puno pati, place, propio se pod stare dane. sad jos i mijenja imanje na grbavici za kucu u lukomiru, kaze pojede ga nepravda i zeli pobjeci sto dalje odavde. amar mu govori nemoj babo, proce i ovo, nicija nije do sabaha sjala, al dzaba cojek je pao u tesku depresiju i tesko ce se iz nje iscupati. sevap je usreciti ga malo sad kad mu je kako on kaze, najteze u zivotujoker90 je napisao/la:Prekidaj ti onu inicijativu oko Osima, nemoj da nam pod stare dane dres prlja, a moRe još i namjestiti šta, pa eto nam kick-a u drugu ligu ko i plavim.TobeYarabi je napisao/la: ovo ce se koristiti na sudu, kao dokazni materijal protiv osima
- Evolution87
- Kontakt:
Da li su sabani cernobil spremni za sutrasnju utakmicu? 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Razumijem vase komplekse , ipak je jedna sarajevska porodica Osim trofejnija od kluba za koji navijate.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- MocMahale444
pljuno sam keca na njih, valjda imaju snage da fehimovce poderu.Evolution87 je napisao/la:Da li su sabani cernobil spremni za sutrasnju utakmicu?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Nemoj ... Ima tu jos vise reprezentativaca...najbolji strijelac repke nas igrac...trener repke nas igrac... Bolji i brojniji navijaci (da ne pricam za akcije prema klubu) najgledaniji, najvise duplih ali moram i ja ... Zato sto ima jos ne mogu da ih crnjacim svakako im je ostalo samo da se nadaju da ce im Lelic donjeti kup i titulu.Neandertalac je napisao/la:Stariji
Veći
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Nije se prodao
Ima stadion
...
Hajde sada opet vadite novinske članke iz prošlog stoljeća i pobijte argumenate.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Joj koji odron od kluba..vidi ti preko koga su oni prali pare
http://sportsport.ba/ino_fudbal/na-kose ... sku/226279
Željo1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Nekih 15_20 Mill više kada se sva imovina sabereBordoBolesnik je napisao/la:PDV 17% + 7%Neandertalac je napisao/la:Stariji
Veći DUG
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Nije se prodao
Ima stadion
...
Ono kada sami sebe zavale
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sad ce ti neko od njih reci da amiđini tereni u Butmiru vrijede vise.
- Zeljeznicar -
- invincible1921
- Kontakt:
Bili prvaci BiH kad oni nisu ni postojaliHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Nemoj ... Ima tu jos vise reprezentativaca...najbolji strijelac repke nas igrac...trener repke nas igrac... Bolji i brojniji navijaci (da ne pricam za akcije prema klubu) najgledaniji, najvise duplih ali moram i ja ... Zato sto ima jos ne mogu da ih crnjacim svakako im je ostalo samo da se nadaju da ce im Lelic donjeti kup i titulu.Neandertalac je napisao/la:Stariji
Veći
Bolji
Trofejniji
Najtrofejniji
Nije se prodao
Ima stadion
...
Hajde sada opet vadite novinske članke iz prošlog stoljeća i pobijte argumenate.
Ja sam se našim titulama radovao prvo kao dijete od 6/7 godina , zatim u osnovnoj školi, pa srednjoj, pa na fakultetu...Koliko je pitara imalo tu privilegiju
=\_1921_/=
- TobeYarabi
- Kontakt:
mene neka tuga obuzela kad sam vidio koliko covjek place. kaze nije mu toliko do skupstine i tuzbe protiv njega i sina mu jer ce dokazati da drugi uzimaju vise nego sto su to oni radili, ali kaze onu veceru im ne moze nikad halaliti. ne mogu od tuge ni pisati, sav se evo tresem, suze mi liju po tastaturi. bojim se zapalicu seMerhaba je napisao/la:Razumijem vase komplekse , ipak je jedna sarajevska porodica Osim trofejnija od kluba za koji navijate.
- MocMahale444
TobeYarabi je napisao/la:mene neka tuga obuzela nikad halaliti. bojim se zapalicu seMerhaba je napisao/la:Razumijem vase komplekse , ipak je jedna sarajevska porodica Osim trofejnija od kluba za koji navijate.![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
jesi li ti za ovaj moj prijedlog? nadam se da jesi, jer ti si bar malo realan i imo si damu pisati ovdje uprkos zabranama. treba jbg usreciti cojeka, sevap jeMocMahale444 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:mene neka tuga obuzela nikad halaliti. bojim se zapalicu seMerhaba je napisao/la:Razumijem vase komplekse , ipak je jedna sarajevska porodica Osim trofejnija od kluba za koji navijate.![]()
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Jedna je istina bolna PRODALI SU KLUB!
FUJ klub za koji navijas od rodjenja se proda a da ga nisu pokusali spasiti navijaci. Zalosno 
Željo1921
- MocMahale444
Ti si ko melem na ranu bi te covjek privioTobeYarabi je napisao/la:jesi li ti za ovaj moj prijedlog? nadam se da jesi, jer ti si bar malo realan i imo si damu pisati ovdje uprkos zabranama. treba jbg usreciti cojeka, sevap jeMocMahale444 je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la: mene neka tuga obuzela nikad halaliti. bojim se zapalicu se![]()
Samo de ba vise stipu se Osima on je star i bolestan nije fazon.
Ne znam ko mi sta smije zabraniti ili ne samo meni nego bilo kome
- TobeYarabi
- Kontakt:
- mitokorupcione
- Kontakt:
nekad je i ovaj tobe znao provaliti nešto, sad ko da downov sindrom ima gluho bilo.
Mithat Mito Korupcione
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.