Hahahahahahahahahahhaha lakosta daj mi aparate sto si planirao za Saida, vakat je da me prikopcas hahahaFrancescoTotti je napisao/la:Doce @zlo yebace ti sve redomPitarBordo je napisao/la:U NEDJELJU SVI U VITEZ!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U nedjelju je na rasporedu 19. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Sarajevo će na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” dočekati ekipu Viteza, a u saradnji sa renomiranim proizvođačem sportske opreme, kompanijom NIKE, Bordo klub organizuje nagradnu igru za svoje vjerne navijače.
Na poluvremenu utakmice održati će se zanimljiva nagradna igra. Dva sretna navijača dobit će priliku da učestvuju u nagradnoj igri, pokažu svoje fudbalske vještine i osvoje nagradnu sponzora našeg kluba.
Svi posjetioci susreta Sarajeva i Viteza imati će jedinstvenu priliku da istrče na glavni teren koševskog stadiona i osvoje trening majicu prvog tima, koja još uvijek nije dostupna u slobodnoj prodaji.
Vidimo se na Koševu! FK Sarajevo – NK Vitez, nedjelja 26.2. u 13h.

Na poluvremenu utakmice održati će se zanimljiva nagradna igra. Dva sretna navijača dobit će priliku da učestvuju u nagradnoj igri, pokažu svoje fudbalske vještine i osvoje nagradnu sponzora našeg kluba.
Svi posjetioci susreta Sarajeva i Viteza imati će jedinstvenu priliku da istrče na glavni teren koševskog stadiona i osvoje trening majicu prvog tima, koja još uvijek nije dostupna u slobodnoj prodaji.
Vidimo se na Koševu! FK Sarajevo – NK Vitez, nedjelja 26.2. u 13h.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odbili smo ponudu za Duljevica, 6 miliona eura od Bayerna...hahahahhahahahaha.
Privrzen je Klubu i hvala mu sto je ostao a mogao je odluciti drugacije...hhaahhahahaha
Privrzen je Klubu i hvala mu sto je ostao a mogao je odluciti drugacije...hhaahhahahaha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kinosvra je napisao/la:Odbili smo ponudu za Duljevica, 6 miliona eura od Bayerna...hahahahhahahahaha.
Je li ono sutra najavio onaj da će biti presica i lijepe vijesti? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bila je danas, cisto sumnjam da ce i sutra osim ako nije nesto posebno..joker90 je napisao/la:Je li ono sutra najavio onaj da će biti presica i lijepe vijesti?
kinosvra je napisao/la:Odbili smo ponudu za Duljevica, 6 miliona eura od Bayerna...hahahahhahahahaha.
Oni su bukvalno sve pokupili od SDA mafije,ali bukvalno sve,od "pricali smo s Nestorovskim" do ovog odbili uz konsultacije sa Petrovicem i Zebom.hahahahhhahahahahahhahaha
Ali eto da ne prljamo temu,ocekujem sjajnu posjetu.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
Crknić u bordo vindjaci poselamljen. Kaže da uzimamo kvazivitežane.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jes, mogao bi sutra radi insajderskih prešišati i lava.joker90 je napisao/la:Je li ono sutra najavio onaj da će biti presica i lijepe vijesti?
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:Crknić u bordo vindjaci poselamljen. Kaže da uzimamo kvazivitežane.
Jesi mu rekao da je dobru mečku uzeoHigh je napisao/la:Crknić u bordo vindjaci poselamljen. Kaže da uzimamo kvazivitežane.
SRETAN BROJ - 1725
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Sad je meni jasno zasto u gradu SDA pobjedjuje stalno. 5000 glasova dovoljno za nacelnika, a ovi debili u sve vjeruju. 
S ovim mitom su fakat prekucali igricu. Nisam dugo nista gluplje procitao od njih, a sve sto napisu im je glupo.
Ne mogu da vjerujem s kim grad djelimo.
S ovim mitom su fakat prekucali igricu. Nisam dugo nista gluplje procitao od njih, a sve sto napisu im je glupo.
Ne mogu da vjerujem s kim grad djelimo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja imam osjećaj zato da ga ne zabija prekosutra.KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Imam osjećaj da ga zabija sutra.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:Ja imam osjećaj zato da ga ne zabija prekosutra.KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Imam osjećaj da ga zabija sutra.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Izvini Hilmo nista licno, ali mislim da nam treba malo aktivniji moderator.
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 25 feb 2017, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:Izvini Hilmo nista licno, ali mislim da nam treba malo vise aktivniji moderator.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:Izvini Hilmo nista licno, ali mislim da nam treba malo vise aktivniji moderator.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.