FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ponuda je bila sigurno al milion maraka. Lako je prodati al ako nemas zamjenu sta si uradio?! Zato je Mujagic morao proci pripreme al prave se pametni previse.Trebali su Mujagicu dati bolji ugovor i sad ga gurnuti u vatru i padze uzeti milioncek i sva sranja isplatiti koja su pravili.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Iz sportskog ugla, odluka da se transfer ne realizira je odlična. Jedan od najbitnijih igrača i naš najbolji strijelac bez kojeg bi sigurno bili itekako slabiji.
Iz ekonomskog. Europa sigurno ne dolazi u pitanje taman da ja igram špica. Trofej bi bio dalji za njih 50% od sadašnjih šansi za isti. Znači ekonomski, nije baš najbolja odluka.
Eh sada. Nekako čudan osjećaj. Ok, svaka čast odbili smo mill€ ali taj milion je jug i teren.
Da je Križman tu vjerujem da bi ova ponuda bila objeručke prihvaćena. Zato još jednom, ko ga je pustio pravi je degen! A on, što se mene tiče nek odapne papke odmah sada.
HakdeŽeljo@ Ti veze nemaš šta pišeš. Ako nema klauzula u ugovoru onda se igrač sa godinom i po do kraja ugovora ne pita ama baš ništa. Na Tomiću i jeste uprava kriva jer nismo pare uzeli, nego ko je drugi.
To mutav možeš roditeljima, meni ne. Da ti odmah crtu povučem.
Iz ekonomskog. Europa sigurno ne dolazi u pitanje taman da ja igram špica. Trofej bi bio dalji za njih 50% od sadašnjih šansi za isti. Znači ekonomski, nije baš najbolja odluka.
Eh sada. Nekako čudan osjećaj. Ok, svaka čast odbili smo mill€ ali taj milion je jug i teren.
Da je Križman tu vjerujem da bi ova ponuda bila objeručke prihvaćena. Zato još jednom, ko ga je pustio pravi je degen! A on, što se mene tiče nek odapne papke odmah sada.
HakdeŽeljo@ Ti veze nemaš šta pišeš. Ako nema klauzula u ugovoru onda se igrač sa godinom i po do kraja ugovora ne pita ama baš ništa. Na Tomiću i jeste uprava kriva jer nismo pare uzeli, nego ko je drugi.
To mutav možeš roditeljima, meni ne. Da ti odmah crtu povučem.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Da se nije pravo previse pametan sad bi mogli Lendru prodati bez problema. Ovako smo morali odbiti jer je prelazni zavrsen.amazon je napisao/la:Sta je s Sandijem?LjoZee je napisao/la:Sandi da Bog da nikad gola vise ne dao u zivotu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Cinjenica je da je ovakva ponuda za Ivana mogla doci samo iz Kine, iz Evrope vrlo tesko da ce ikad doci (sa finansijskog aspekta). Nemojte uzeti za 100% ( i ako me isti izvor nikad nije slagao i jako je bliska osoba Ivanu) jer ja i kad mi rodjeni stari nesto kaze ne uzimam za 100%, ali izgleda da je kod produzenja ugovora stavljena klauzula od 300.000 € i onda se u slučaju takve ponude igrač pita, a ne klub. Opet kazem i ono sto vidim provjerim jos 3 put, a ne na rijec ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Neko ovdje je vec pisao da u njegovom ugovoru postoji klauzula.
Zato sad ostvariti uspjeh a ne ljeto cemo duplo vise zaradit od europe i jos nekog transfera !
- Zeljeznicar -
Zadnjih 10 sezona na otvaranju drugog dijela sezone imamo ukupno 8 pobjeda,1 remi i 1 poraz.
U nedjelju aBd 9 pobjeda.
U nedjelju aBd 9 pobjeda.
Malo se raspitah kod jednog mog provjerenog insajdera
Klub je Dalian koji se takmici u drugoj kineskoj ligi , inace rusmir cviko trener pa i ne cudi otkud ova ponuda
nije iskljuceno na ljeto opet da se pokusa nesto dogovorit, takodjer su u kontaktu sa mirom i on bi mogo tamo na ljeto
a cijena nije milion eura vec 800k eura
To je to ukratko, valjda imam ispravan info
Klub je Dalian koji se takmici u drugoj kineskoj ligi , inace rusmir cviko trener pa i ne cudi otkud ova ponuda
nije iskljuceno na ljeto opet da se pokusa nesto dogovorit, takodjer su u kontaktu sa mirom i on bi mogo tamo na ljeto
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sandi je sam sebe pustio, nismo mogli zadrzati igraca koji ne zeli ni trenirati. Mislim mogli smo ali sta ce ti, samo da ga placamo. Sto se Ivana tice, mislim da on ima klauzulu u ugovoru tako da se i on pitao, i nije dzaba bio pozvan na sastanak on, kao i kapiten ZZ. Tako da Lendri svaka cast za ovo. Na ljeto sigurno ide, i nadam se da ce biti ista ili bolja ponuda od ove. Mozda su i dogovorili s istim klubom na ljeto da se realizuje. Ne treba skakati odmah na prvu, moze se pokazati kao dobra odluka a moze i kao losa. Znam samo da bi puno negativnije komentare sad citali da smo ga prodali jer bi bilo "odustali od titula". Pare dodju i odu, a titule uvijek ostaju. Pogotovo mi je drago sto je ovako objavljeno jer je ovo veliki moral boost za cijelu ekipu. Krupa mora pasti!Neandertalac je napisao/la:Istog sam mišljenja. Tek sada hebem Križmanu mrtve. I ko ga je pustio nek mi se qurca napuši!LjoZee je napisao/la:Ne zna covjek je li ovo greska ili pametna odluka.
Valjda nece odgoditi pocetak zbog ovog vremena.
Imao-nemao klauzulu u ugovoru naravno da se igrač pita, klub mora da ga pusti ako mu se ide. Klub se u tom slučaju pita samo za obeštećenje. Može tražiti milion, a može tri.
Da li je greška? Naravno da nije, Lendrić nam treba i zapamtite da njega uvijek možemo prodati.
Da li je greška? Naravno da nije, Lendrić nam treba i zapamtite da njega uvijek možemo prodati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Gdje se to Virtu igrač pita prije kluba? Godinu i po do kraja ugovora ima. Tek na šest mjeseci do isteka igrač smije pregovarati, prije ne.Virtu4l je napisao/la:Imao-nemao klauzulu u ugovoru naravno da se igrač pita, klub mora da ga pusti ako mu se ide. Klub se u tom slučaju pita samo za obeštećenje. Može tražiti milion, a može tri.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Najjaci su ovi sto kao sve znaju. Jbt nema nijedna vijest da oni ne znaju kako to ide, ko se pita, i tome 10 stranica.
Znaci sutra sastav isti kao s kraja priprema? Ova Krupa se raspala, realno nemaju dva igraca da valjaju. Trebalo bi se uzeti. Nije mi jasno da svrsavas na igru koju su igrali na pripremam a sad neki strah. Pa valjda cemo ih zgazit ili ima neka nova teorija.
Znaci sutra sastav isti kao s kraja priprema? Ova Krupa se raspala, realno nemaju dva igraca da valjaju. Trebalo bi se uzeti. Nije mi jasno da svrsavas na igru koju su igrali na pripremam a sad neki strah. Pa valjda cemo ih zgazit ili ima neka nova teorija.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Oko Lendrića mnogo špekulišemo, a u principu malo znamo. Jedino što je poznato je da je neka ponuda bila, šta, ko, koliko, čega, možemo samo nagađati. I insajderske su različite. Klub se (ne) zna, ali je cijena u magli. Sada tek možemo vidjeti da nešto što mi nazivamo "gomilanje igrača" nekada to i nije. Da imamo još jednog špica (pa makar i Mujagića) Lendru bi prodali. Ovako fakat ne možemo samo na Stevi ostat. Jer pare koje bi dobili za Ivana, mi teško možemo zaraditi i kroz cijelo učešće u Europi na ljeto(ako ga bude). Po meni sa jednim špicom i plasman u Europu bi bio upitan.
Odluka je fakat teška, i ja se samo nadam da je ispravna. Sa igračima nikad ne znaš, a istorija nam pokazuje da smo često griješili. I oko novih ugovora, i oko prodaje igrača da ih ne nabrajam.
Neku sliku i strategiju smo poslali ovom odlukom. Da li je ispravna, vidjećemo na ljeto.
Odluka je fakat teška, i ja se samo nadam da je ispravna. Sa igračima nikad ne znaš, a istorija nam pokazuje da smo često griješili. I oko novih ugovora, i oko prodaje igrača da ih ne nabrajam.
Neku sliku i strategiju smo poslali ovom odlukom. Da li je ispravna, vidjećemo na ljeto.
aleksandar_veliki je napisao/la:Nije Dalian milion posto. Iz prve ruke je informacija.irfo je napisao/la:Malo se raspitah kod jednog mog provjerenog insajdera![]()
Klub je Dalian koji se takmici u drugoj kineskoj ligi , inace rusmir cviko trener pa i ne cudi otkud ova ponuda![]()
Ne moze biti Dalian, Dalian je drugoligas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Po meni odličan potez, jer bez Ivana bi bilo guravo za Evropu, pogotovo kada krene Liga za prvaka!Lik je ubica koji će oploditi sve redom ovog proljeća!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Pise ponuda kineskog prvoligasa, kod njih su prvoligasi druga liga, a prva liga je superligasiVirtu4l je napisao/la:Ne moze biti Dalian, Dalian je drugoligas.
To ti je naški, superligaš = prvoligaš.irfo je napisao/la:Pise ponuda kineskog prvoligasa, kod njih su prvoligasi druga liga, a prva liga je superligasiVirtu4l je napisao/la:Ne moze biti Dalian, Dalian je drugoligas.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.