PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Neandertalac
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Neandertalac » 24 feb 2017, 22:41

Koliko smo duga vratili, mogli smo dva Sarajeva kupit i još da nam ostane :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 feb 2017, 22:42

joker90 je napisao/la:Treba vjerovati zvaničnoj! Odbijeno je bar 1.400.000 eura ako je najveća ikada za BiH. :kafa: Nema ni imena kluba, ni visine ponude, ni bilo šta, ali ako zvanična objavi, neoboriva je pretpostavka da se desilo!
:lol: :lol:
Ozbiljan klub, kažu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 feb 2017, 22:48

Lillard je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Treba vjerovati zvaničnoj! Odbijeno je bar 1.400.000 eura ako je najveća ikada za BiH. :kafa: Nema ni imena kluba, ni visine ponude, ni bilo šta, ali ako zvanična objavi, neoboriva je pretpostavka da se desilo!
:lol: :lol:
Ozbiljan klub, kažu.
odbili ponudu od 1 400 000 a dali top bosnian young player za 40 000km da plate pripreme u turskoj :lol: :lol:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 24 feb 2017, 22:50

I da je odbijena ponuda i da je ista iznosila 10 000 000 ne vidim svrhu da se to uzima ko neki "trofej". Ali eto, mogu dici trofej u maju za odbijanje ponude za Lendrica.

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 24 feb 2017, 22:52

Neandertalac je napisao/la:Koliko smo duga vratili, mogli smo dva Sarajeva kupit i još da nam ostane :lol:
Neo, bez zeze, koliko ste vratili i koliko imate vratiti, samo poreza pitam? Mislim da smo mi jedni od malog brojeva klubova koji nisu duzni nista poreznoj. Mislim na Jedinstvo. Jeste da nije tema za mene, ali me bas zanima stanje oko poreza u PL klubovima?

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 24 feb 2017, 22:55

Zakljucio sam po tome:
1.Novakovic u prvom djelu sezonw najbolji stoper lige ubjedljivo (skoro svako kolo u timu kola),na toj poziciji imamo Balica,Mihojevica,Ivetica i Kovacevica ,mislim da niko na poziciji stopera nije bolji
2.bekovi Hodzic,Kadusic i Al.Bekic isto tako mislim da niko na tim pozicijama nije jaci i bolji a tu pozucija zatvara i Ivetic,prva trojica nabrojanih jako brzi,eksplozivni ja ne vidim nekog iz lige da je bolji i da bi ja nekog doveo umjesto njih
3.vezni red sa Duljevicem (najbolji igrac lige)na poziciji 10 ,ako nastavi a ne sumnjam da nece sa igrama od kako je Cala dosao bice puno asistencija i golova,Rustem je jucer pokazao da moze i da je velika radilica,od Sarica ocekujem da pocne da igra na nivou na kojem je bio u Slobodi,mada nije ni ovo lose ali ocekujem da bude jos bolji,Radovac je malo problem ali mislim da ce sw vratiti kao i Husejinovic
4.krila Crnka i Heba su u zivotnoj formi i kraj prvog dijela sezone nam je pokazao da su medju najboljim u ligi,a sa klupe su tu Liivak i Nemanja
5.napad je Mersudin koji ce svoje sanse iskoristiti jer je rasni strijelac
Sto znaci odbrana najbolja u ligi ,krila i napadaci najbolji =trofej(i)

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

High

Post Postao/la High » 24 feb 2017, 22:55

Delegacija Grada Sarajeva, predvođena gradonačelnikom, Abdulahom Skakom, posjetila je FK Željezničar i stadion Grbavicu, te na taj način podržala projekt najvećeg sportskog gradilišta u glavnom gradu.

Skaka je prvi put nakon imenovanja za gradonačelnika Sarajeva, zvanično posjetio FK Željezničar i Grbavicu, gdje su ga dočekali Senad Misimović, predsjednik Nadzornog odbora, Adis Hadžić, predsjednik Skupštine, Mirsad Šiljak, direktor Želje, Amer Duvnjak, generalni sekretar, Selim Babić, član Upravnog odbora, Emir Dobrača, te marketing menadžer.

Respektabilnu delegaciju Grada Sarajeva su, pored gradonačelnika Skake, činili dogradonačelnik Milan Trivić, Igor Gavrić, predsjedavajući vijeća Grada Sarajeva i Vedad Deljković, vijećnik gradskog vijeća.

Domaćini su predstavnicima Grada Sarajeva prezentirali rad svih segmenata FK Željezničar, te naravno infrastrukturne projekte koji su od velikog značaja i za grad. Skaka se zahvalio Želji na prijemu, te najavio pomoć i podršku u izgradnji stadiona Grbavica.

FK Željezničar je kao zahvalnicu gradonačelniku Skaki uručio dres, te člansku karticu.
Radnički klub koji gradi sve svojim / težačkim novcima, a ne državnim!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 feb 2017, 22:56

shzna je napisao/la:Zakljucio sam po tome:
1.Novakovic u prvom djelu sezonw najbolji stoper lige ubjedljivo (skoro svako kolo u timu kola),na toj poziciji imamo Balica,Mihojevica,Ivetica i Kovacevica ,mislim da niko na poziciji stopera nije bolji
2.bekovi Hodzic,Kadusic i Al.Bekic isto tako mislim da niko na tim pozicijama nije jaci i bolji a tu pozucija zatvara i Ivetic,prva trojica nabrojanih jako brzi,eksplozivni ja ne vidim nekog iz lige da je bolji i da bi ja nekog doveo umjesto njih
3.vezni red sa Duljevicem (najbolji igrac lige)na poziciji 10 ,ako nastavi a ne sumnjam da nece sa igrama od kako je Cala dosao bice puno asistencija i golova,Rustem je jucer pokazao da moze i da je velika radilica,od Sarica ocekujem da pocne da igra na nivou na kojem je bio u Slobodi,mada nije ni ovo lose ali ocekujem da bude jos bolji,Radovac je malo problem ali mislim da ce sw vratiti kao i Husejinovic
4.krila Crnka i Heba su u zivotnoj formi i kraj prvog dijela sezone nam je pokazao da su medju najboljim u ligi,a sa klupe su tu Liivak i Nemanja
5.napad je Mersudin koji ce svoje sanse iskoristiti jer je rasni strijelac
Sto znaci odbrana najbolja u ligi ,krila i napadaci najbolji =trofej(i)

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
:urnebes: :urnebes:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 24 feb 2017, 22:57

SNSa je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Koliko smo duga vratili, mogli smo dva Sarajeva kupit i još da nam ostane :lol:
Neo, bez zeze, koliko ste vratili i koliko imate vratiti, samo poreza pitam? Mislim da smo mi jedni od malog brojeva klubova koji nisu duzni nista poreznoj. Mislim na Jedinstvo. Jeste da nije tema za mene, ali me bas zanima stanje oko poreza u PL klubovima?
Pitari se prodali za milion i kusur, puta dva, dva i po miliona. Dodaj ovo "ostane" znači oko tri miliona su vraćena. Nije sve porezna bilo je i drugih dugova.

Odbili ponudu za Lendrića a mogli kupiti klub od Kineza za te pare. Dobro nije neki, ofucala se qurva mije jajući vlasnike i nema ništa od imovine ali opet, mogli smo je rentat dok ne crkne :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 24 feb 2017, 22:59

Neandertalac je napisao/la:
SNSa je napisao/la:
Pitari se prodali za milion i kusur, puta dva, dva i po miliona. Dodaj ovo "ostane" znači oko tri miliona su vraćena. Nije sve porezna bilo je i drugih dugova.

Odbili ponudu za Lendrića a mogli kupiti klub od Kineza za te pare. Dobro nije neki, ofucala se qurva mije jajući vlasnike i nema ništa od imovine ali opet, mogli smo je rentat dok ne crkne :lol:
Rekoh koliko ste duzni, nema smisla odbijati 3000 000 KM a dug drzavi 5 000 000 KM. Za to se moze krivicno odgovorati. Zato i pitam koliko ste duzni, valjda nije istina da je preko 3 000 000.

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 24 feb 2017, 23:01

Krivicno djelo odbiti ponudu za igrača :salut: :bow:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 feb 2017, 23:02

nevanicno kinezi podigli ponudu na 3 000 000 ali ''modri'' nece ni da cuju :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 feb 2017, 23:05

U Tuzli i snijeg pada, kako je u ostalim dijelovima? Hocel biti uslovni tereni bar za tih 90 minuta :D

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 24 feb 2017, 23:05

SemirSema je napisao/la:Krivicno djelo odbiti ponudu za igrača :salut: :bow:
Ne kontas majstore, nije krivicno dijelo odbiti ponudu za igraca, ne shvatas da bi sa prodajom tom igraca mogao drzavi vratiti vise od pola duga, a sa drzavom se i nije bas igrati kad hoce da stane ti na zulj, pogotovo sa tom cifrom. Znam sto ti govorim, al nebitno, vidim ionako nemate problema sa vlastima :mrgreen: :salut:

High

Post Postao/la High » 24 feb 2017, 23:06

tuzlak1987 je napisao/la:U Tuzli i snijeg pada, kako je u ostalim dijelovima? Hocel biti uslovni tereni bar za tih 90 minuta :D
U BiH je kišovito, a ne znamo kako je kod vas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 feb 2017, 23:07

tuzlak1987 je napisao/la:U Tuzli i snijeg pada, kako je u ostalim dijelovima? Hocel biti uslovni tereni bar za tih 90 minuta :D
slika

Ocekujemo navijace Željezničara da nam se uskoro jave iz zapadne hercegovine da vidimo kakvo je tamo stanje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 feb 2017, 23:08

SNSa je napisao/la: Rekoh koliko ste duzni, nema smisla odbijati 3000 000 KM a dug drzavi 5 000 000 KM. Za to se moze krivicno odgovorati. Zato i pitam koliko ste duzni, valjda nije istina da je preko 3 000 000.
duzni su 5 mil, plus dug prema familiji osim, koji je sa 600 000 porastao na milion. amar je najavio tuzbu protiv kluba ali su ga ovi preduhitrili. a dug prema misimovicu je otprilike isti kao sto sloboda ima prema azmiru. on ih je fakticki privatizovao, jedina prepreka su mu osimovi kojih se pokusava rijesiti ali mu bas ne ide od ruke. znaju to ovi placenici ali njihov zadatak je skretati temu sa takvih prica. oni pravi navijaci zelja ne smiju pricati o tome zbog prijetnji

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 24 feb 2017, 23:09

Koji je fazon sa zapadnom Hercegovinom?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 feb 2017, 23:10

High je napisao/la:
U BiH je kišovito, a ne znamo kako je kod vas.
Mislis u fildzan drzavi? :kafa:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 24 feb 2017, 23:11

Za igrača koji u 25 godina nije na ime obeštećenja klubu bilo kojem donio marke, je smiješno pričati o cifri većoj od 100.000 KM. A kad uzmemo u obzir da mu je karijera strmoglavo pala i da nije mogao igrat u grčkoj, sloveniji i Belgiji onda i pola od te cifre je vrh za takvog igrača.

Možda ne lažu, možda je riječ o rekordno MALOJ ponudi. Nemojte odmah drvlje i kamenje.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []