Ako Bogda CZ zavrsi 8 (stvarno bi volio da upadnu) vidjecemo koliko ce se gubiti u takvoj atmosferimarconato je napisao/la:Ti isti igraci Reala i Barce se pogube kad dodju u Pionir ili Arenu, pa ne znaju gdje biju po citavi poluvrijeme! Redovno posle utakmice izjavljuju kako nikada nisu igrali u slicnoj ili boljoj atmosferi!Epidaurus je napisao/la:Peogledas lijepo polufinale i finale spanskoh kupa Real protiv Baskonie i Valencije pa vidis kako se moze napraviti brutalna atmosfera bez ovih sr.anja koje rade "najbolji navijaci Europe".
Derbi je nesto drugo, mrznja, rivalitet, puno debila, komplexasa i tako dalje...Ne mozes na osnovu derbija suditi o ATMOSFERI na Zvezdinim ili Partizanovim utakmicama generalno...
Evropska košarka - općenito
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Evropska košarka - općenito
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sta sad ti ne vjerujes u ovo sto pisem?

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Poenta price Grobari i Delije su stoka, ziveli uljudni penzioneri i difens vamos.

Vjerujem, ali isto tako mislim da previse njih pretjeruju i izlaze van okvira sportamarconato je napisao/la:Sta sad ti ne vjerujes u ovo sto pisem?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Na utakmicama evrolige sve je korektno, nema baklji, petardi itd...nerminh74 je napisao/la: Vjerujem, ali isto tako mislim da previse njih pretjeruju i izlaze van okvira sportamarconato je napisao/la:Sta sad ti ne vjerujes u ovo sto pisem?
Vjerujem, ali isto tako mislim da previse njih pretjeruju i izlaze van okvira sportamarconato je napisao/la:Sta sad ti ne vjerujes u ovo sto pisem?
Fora je sto kad 7-8 ili 20 000 ljudi zaurla, nije onako bas svakidasnje i lagodno po protivnicke igrace!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
						- alan_kardec
- Kontakt:
Shadows je napisao/la:Poenta price Grobari i Delije su stoka, ziveli uljudni penzioneri i difens vamos.
ali kad je pomenuo fasizam, definitivno je pobijedio decko.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:Shadows je napisao/la:Poenta price Grobari i Delije su stoka, ziveli uljudni penzioneri i difens vamos.
ali kad je pomenuo fasizam, definitivno je pobijedio decko.
zar nisu

Jbt teorija...
znaci nisuShadows je napisao/la:
Jbt teorija...
 gusle,cetnicke pjesme,zastave ,provokacije sve je to normalno dragi susjedi
 gusle,cetnicke pjesme,zastave ,provokacije sve je to normalno dragi susjedi 
Ma yebo sve ali otići ću kad tad na tekmu zvezde/partizana u euroligi da doživim tu atmosferu 
Derbi eto izbjeći i miran si, u EL nisam primijetio bar preko TV-a da je bilo većih nekih sranja

Derbi eto izbjeći i miran si, u EL nisam primijetio bar preko TV-a da je bilo većih nekih sranja

Lumani lupas.
Po navedenom sve grupe su fasisticke...msm..

Shadows je napisao/la:Lumani lupas.
Kada neko pozove papka da im svira **** gusle da bi oni mogli na glas da urlaju drazine hitove=svima jasno
 ali vama naravno nije
 ali vama naravno nije  Biti glasniji od euroliga_ himne ,ne znaci da si najbolji
 Biti glasniji od euroliga_ himne ,ne znaci da si najbolji 
Kao prvo, moze ti se to svidjati ili ne, ali nije fino nazvati covjeka papkom samo zato sto svira gusle. I te njegove pjesme nemaju nikakve veze sa Drazom, vec sa periodom daleko prije Draze i cetnika.. ali to nikoga ne zanima, vazno je vrijedjati. Ali dobro, bilo je svakako zanimljivo kako su se ljudi na ovim prostorima uvrijedili od strane guslara koji pjeva o Turcima. Meni je tada u sustini bilo svejedno, jer niti slusam gusle, niti znam te pjesme. Tacnije, ne podnosim bilo kakvu izvornu muziku.lumani je napisao/la:Shadows je napisao/la:Lumani lupas.
Kada neko pozove papka da im svira **** gusle da bi oni mogli na glas da urlaju drazine hitove=svima jasnoali vama naravno nije
Biti glasniji od euroliga_ himne ,ne znaci da si najbolji
Meni se ne svidjaju mnogi stavovi Delija i nemam interesa da ih branim jer nisam ni clan nikakve grupe.. a o tome ko je najbolji u EL mogu fino pricati svi igraci i treneri. A dobro znamo kakvi su njihovi utisci nakon Beograda, narocito Pionira. Mozes ti pricati kako je u Bambergu nesto vatreno, ali sam poprilicno siguran da ce 999 od 1000 igraca prije izabrati Beograd nego bilo koju drugu destinaciju iz EL.
Lumani ofitas se iz posta u post...
Transfer neprijatnosti.

Transfer neprijatnosti.
Taj Guslar je dosao da pjeva stvari koje nemaju veze sa kosarkom  Bogdanov
 Bogdanov  Delija or not
 Delija or not  Fashista
 Fashista  
   ..Ona mrznja  na derbiju meni uopste ne smeta,jer se klubovi mrze
 ..Ona mrznja  na derbiju meni uopste ne smeta,jer se klubovi mrze  a ne neka nacija.Ima Fashista svugdje na svijetu a na sportskim terenima im nije mjesto.
 a ne neka nacija.Ima Fashista svugdje na svijetu a na sportskim terenima im nije mjesto.
Bamberg tamo je navijanje skroz drugacije,tu bude 3,4 hiljade navijaca koji imaju sve u zivotu i nije im potrebno da istresaju frustraciju kao u Beogradu,Sarajevu,Zagrebu ,Athini;)
 tamo je navijanje skroz drugacije,tu bude 3,4 hiljade navijaca koji imaju sve u zivotu i nije im potrebno da istresaju frustraciju kao u Beogradu,Sarajevu,Zagrebu ,Athini;)

Bogdanov
 Bogdanov  Delija or not
 Delija or not  Fashista
 Fashista  
   ..Ona mrznja  na derbiju meni uopste ne smeta,jer se klubovi mrze
 ..Ona mrznja  na derbiju meni uopste ne smeta,jer se klubovi mrze  a ne neka nacija.Ima Fashista svugdje na svijetu a na sportskim terenima im nije mjesto.
 a ne neka nacija.Ima Fashista svugdje na svijetu a na sportskim terenima im nije mjesto.Bamberg
 tamo je navijanje skroz drugacije,tu bude 3,4 hiljade navijaca koji imaju sve u zivotu i nije im potrebno da istresaju frustraciju kao u Beogradu,Sarajevu,Zagrebu ,Athini;)
 tamo je navijanje skroz drugacije,tu bude 3,4 hiljade navijaca koji imaju sve u zivotu i nije im potrebno da istresaju frustraciju kao u Beogradu,Sarajevu,Zagrebu ,Athini;)Re: Evropska košarka - općenito
lumani je napisao/la:Bambergtamo je navijanje skroz drugacije,tu bude 3,4 hiljade navijaca koji imaju sve u zivotu i nije im potrebno da istresaju frustraciju kao u Beogradu,Sarajevu,Zagrebu ,Athini;)

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
lumani je napisao/la:Taj Guslar je dosao da pjeva stvari koje nemaju veze sa kosarkomBogdanov
Delija or not
Fashista

..Ona mrznja na derbiju meni uopste ne smeta,jer se klubovi mrze
a ne neka nacija.Ima Fashista svugdje na svijetu a na sportskim terenima im nije mjesto.
Bambergtamo je navijanje skroz drugacije,tu bude 3,4 hiljade navijaca koji imaju sve u zivotu i nije im potrebno da istresaju frustraciju kao u Beogradu,Sarajevu,Zagrebu ,Athini;)

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Baš je veličanstveno kad hiljade zadrtih seljačina na poluvremenu jedne euroligaške košarkaške utakmice urla kako "leleču Turci, kukaju bule" i to uz gusle

1946
						- alan_kardec
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Baš je veličanstveno kad hiljade zadrtih seljačina na poluvremenu jedne euroligaške košarkaške utakmice urla kako "leleču Turci, kukaju bule" i to uz gusle
Ne, veličanstveno je kad navijači Galate ubiju Ivkovića i kad instanbulska gospoda zviždi na minuti šutnje.
I kad se bolesnici slikavaju na Markovom grobu.
Preseravate se bezveze. Te gusle na poluvremenu su bile samo odgovor na ovo što sam gore naveo.
Turci su godinama i prije i poslije toga gostovali u Bg i Partizanu i Zvezdi i nikad im dlaka s glave nije falila.
Gusle izjednačavati sa fašizmom ili četnicima

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
Opce je poznato da su Turci najveca stoka u Euripi, nebitno da li kao navijaci ili opcenito. Isto tako, suludo mi je navijacku grupu "Delije" ili "Grobari" braniti da nisu fasisti. Dakle govorim o tim organizovanim grupama, onima koji budu na sjevernoj/juznoj tribini. Ovi obicni ljudi koji su hvala Bogu vecina su sasvim ok i njima svaka cast na atmosferi koju prave.alan_kardec je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Baš je veličanstveno kad hiljade zadrtih seljačina na poluvremenu jedne euroligaške košarkaške utakmice urla kako "leleču Turci, kukaju bule" i to uz gusle
Ne, veličanstveno je kad navijači Galate ubiju Ivkovića i kad instanbulska gospoda zviždi na minuti šutnje.
I kad se bolesnici slikavaju na Markovom grobu.
Preseravate se bezveze. Te gusle na poluvremenu su bile samo odgovor na ovo što sam gore naveo.
Turci su godinama i prije i poslije toga gostovali u Bg i Partizanu i Zvezdi i nikad im dlaka s glave nije falila.
Gusle izjednačavati sa fašizmom ili četnicima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.