Pa ocigledno je da se ljudi boje,jednostavno niko nece probleme,a ovi podmazali gdje treba...Pa svi navijaci Slobode znaju koliko se eksponiram kako po drustvenim mrezama,tako i face to face,mene nikakve prijetnje nemogu zastrasiti,ne glumim silu,jednostavno kazem sto mislim po bilo koju cijenu,mislim svojom glavom i nisam nicija ovca za sisanje. ali realno,sta imam ja od toga,ili bilo ko...Negovorim samo u svoje ime,ima tu momaka koji bi stvarno nesto da mjenjaju,statut,bilo sta,ali nemozes ti protiv politicke hobotnice,bez organizacije,sistema,para...Od pocetka je bilo jasno na sta ce ovo ici.....Prvo je nakaradno poceta gradnja,jer nisu imali novac za komplet stadion,a pocnes od sjevera,iza gola....

I napravis ruglo...
Umjesto da su novac tada,ulozili odma prvo u istok,do sada bi zavrsili mozda,a stadion bi ipak licio na nesto,i imali bi super uslove..Dvije tribine,a i estetski bi to licilo na nesto,a ne ovako,jos ni sjever nije zavrsen,treba uloziti minimum 400 000 jos da to se stavi u punu funkciju,a fola istok,ej...
A evo samo za ovu godinu,u proracunu grada,JU Stadion Tusanj,dobila je preko 400 000,ima 11 zaposlenih,,i sluzi sama sebi....finansira je grad,a cemu sluze...nicemu....neko opere gadan novac tako godisnje,plus ove zayebancije sa tribinom,pa neznam kakva da je zemlja,nemogu temelji ba biti 1 500 000....Nebitno,kazem ti,i mozda oni koji bi mogli nesto promjeniti,gadi im se ovo sve.....
Pa vidi kako su datumi tempirani,sve ba oko izbora,pred ove izbore najavili tribinu,krajem 2015,pa kopali neke rupe 2016,a kraj radova najavili 2018....i to ako je zavre,bice kontrukcija,daj stolice da raja pljesce sdp,sdp a ispod jarane bice ko i sjever,ruglo i propadace....pa sjever prokisnjava,korozija,truhne ba....zali boze para.......

Za 5 miliona skoro,koliko je kostao sjever,i sa ovim novcem od istoka vise od 5 miliona....Za 10 miliona mozes ba napraviti stadion od 10 000 mjesta,da zines ko riba na suhom.......moze se ba jbg...