Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: Chat
Ne treba ti brate nikakav poseban mozak, niti alim, daija ili ko već da sabereš 2 i 2. I hvala Bogu, Bošnjaci još trezveno razmišljaju i nisu svi pali pod ove saudijsko-iranske sektaške struje.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ja sam i prije tebe.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa kad sam ja to ovdje pricao
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
padaju zato ovi forumski hudniciIlProfessore je napisao/la:Ne treba ti brate nikakav poseban mozak, niti alim, daija ili ko već da sabereš 2 i 2. I hvala Bogu, Bošnjaci još trezveno razmišljaju i nisu svi pali pod ove saudijsko-iranske sektaške struje.
@kawhi
ti si siit
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na koju foru je ovaj postao sve ovo, slucajno naletio na netu, a nisam nikada cuo za njega.
podrska za kantonalnu bracu.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Tal Pavelica sa Musolinijem da je pomenutog Tomislava (kak je uzeo ime) proglasio kraljem, naravno formalno, a Pavelic je zelio podici imidz NDH, kao kraljevine. Mnogo prije, rimskim ugovorima je razgranicio i ostale stavke za Benitom jer u konacnici na talijansko lobiranje Hitleru pomenuti je i postavljen na celo NDH (naravno msm na Pavelica).tuzlak1987 je napisao/la:Tomislav II. (rođenoga imena Aimone Roberto Margherita Maria Giuseppe Torino di Savoia) (Torino, 9. ožujka 1900. – Buenos Aires, 29. siječnja 1948.), talijanski princ iz kraljevske dinastije Savoja, časnik talijanske ratne mornarice te kralj Hrvatske, princ Bosne i Hercegovine, vojvoda Dalmacije, Tuzle i Knina, vojvoda od Spoleta i od Aoste (od 1942.), princ od Cisterna i od Belriguarda, markiz od Voghera i grof od Pondera.
Na koju foru je ovaj postao sve ovo, slucajno naletio na netu, a nisam nikada cuo za njega.
A Tuzla je bila industrijski centar vazan kak za NDH tak i za ostatak sila osovine. Tu je bila jedina fabrika sode na ovim prostorima, solane, pilane itd., pa kao takva je specijalno izdvojena u taj popis tj. bila je sjedista zupe Usore-Soli.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- IlProfessore
- Kontakt:
HuuuuBitiSrcemVezan je napisao/la:Veče
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- IlProfessore
- Kontakt:
@BitiSrcemVezan jesil' to pripadnik tarikata? 
opijum za mase
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pan-slavizam.Sarmelino je napisao/la:opijum za mase
Opijum za Bosnjake
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
NargilaBosniacum Lilium je napisao/la: Opijum za Bosnjake
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jednom Radovcu je to skoro okončalo karijerurio_Ferdy88 je napisao/la:NargilaBosniacum Lilium je napisao/la: Opijum za Bosnjake
Jel ima sta bolje nego kad sa svojim kockoglavim bratzom odes na nargilu a tamo pustaju Jalu&Bubu dok gledate ko ima bolju tasnicu, pa onda na jedan tiket u kladarurio_Ferdy88 je napisao/la:NargilaBosniacum Lilium je napisao/la: Opijum za Bosnjake
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod njih djeca najmanje provode u skolama vremena u svijetu, a imaju najbolje rezultate od kada je se to pocelo primjenjivati..
Kod nas na fakultetima predavanje treba trajati sat vremena i zdravo, sve ostalo je ubijanje u pojam gdje nakon tog sat vremena dva sata nemas niti snage da pratis i razmisljas.
Ima dokumentarac o njihovom obrazovanju. Odlično su to osmislili.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isto nemaju zadaca u osnovnim i srednjim 
Sistem u kom su profesori vođe, a ne šefovi, kako je u ostatku svijeta. Relaksirajući program, uz utilitarnost.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.