PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

MCMXLVI
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MCMXLVI » 25 feb 2017, 00:31

Zenzo je napisao/la: Daj nam Duljevicevu karijeru i golove, 2.000.000 na ljeto 4.000.000 € :lolno:
Smijesne cifre i izjave stare uprave.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 25 feb 2017, 00:32

MCMXLVI je napisao/la:
Zenzo je napisao/la: Daj nam Duljevicevu karijeru i golove, 2.000.000 na ljeto 4.000.000 € :lolno:
Da Lendric i Dulja igraju u Dinamu oba bi vrjedila duplo a Mamic bi uzeo jos vise, problem je ova nasa liga, (ne)kvalitet i rejting iste.
- Zeljeznicar -

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 25 feb 2017, 00:36

solinas je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Tako je i Azmir odbio za Zebu-Ahmetovica-Pirica u januaru 1,3 miliona KM pa kasnije bez trofeja, a od Evrope 400k maraka.
pricao sa hazmirom prije dvadesetak dana i kaze da ce se vratiti
Normalno da ce se vratiti kada ima u klubu preko 3 milke.
Kada tada morace usvojiti zakon o sportu,a onda je on vecinski vlasnik,u svakoj varijanti.
Pricao mu ja jucer za tebe,samo kratko rece,tobejarabi...
napisao bi to na vasoj temi, ali ljudi skontaju pogresno i misle da zajebavam.
ja sam azmira poznavao mnogo prije nego sto je usao u posao sa slobodom. covjek je mrtvi pitar a igrom slucaja je usao u slobodu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 feb 2017, 00:38

Nije to, vec treba imati muda pa staviti omladinca od 16-17 godina u prvu postavu i odmah sa 19 ga prodavati. Kada je liga vec nikakva moze je solidno igrati i najbolji omladinac od 17 godina, a ne da trune do 20. I onda se mozes nadati kada tako pustis par godina omladince da igraju da ce stranci na osnovu godina, a vec iskustva u prvom timu dati milionce.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 feb 2017, 00:41

Zenzo je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
Da Lendric i Dulja igraju u Dinamu oba bi vrjedila duplo a Mamic bi uzeo jos vise, problem je ova nasa liga, (ne)kvalitet i rejting iste.
Bi ali u qrcu, da se ne lažemo. Duljević i Lendrić bi u Dinamu minute na kapaljku skupljali, ako i to..
Bahati, bahati Željkan!
1946

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 feb 2017, 00:42

TobeYarabi
Ok.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 feb 2017, 00:45

joker90 je napisao/la:
Zenzo je napisao/la: Da Lendric i Dulja igraju u Dinamu oba bi vrjedila duplo a Mamic bi uzeo jos vise, problem je ova nasa liga, (ne)kvalitet i rejting iste.
Bi ali u qrcu, da se ne lažemo. Duljević i Lendrić bi u Dinamu minute na kapaljku skupljali, ako i to..
Toliko nam je liga u qurcu da trenutno dva najbolja igraca bukvalno bjeze bez odstete.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 feb 2017, 02:08

Vase je bilo i da "sirite istinu o Bosni" po ovim dzamahirijima, dok su ostali morati u toj istoj Bosni da prolaze patnju svaki dan... :kafa: I eto vi se nasli pricat o SDA i politici :kafa:
=\_1921_/=

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 feb 2017, 02:19

Kazu da su prolazili golgote kao onomad Josko sto je prolazio :D Jel' bio i Tifa u Bosni i prolazio patnje svaki dan, ili je bio sa KUMOVIMA :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 25 feb 2017, 08:29

MCMXLVI je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Zenzo je napisao/la: Da Lendric i Dulja igraju u Dinamu oba bi vrjedila duplo a Mamic bi uzeo jos vise, problem je ova nasa liga, (ne)kvalitet i rejting iste.
Toliko nam je liga u qurcu da trenutno dva najbolja igraca bukvalno bjeze bez odstete.
Sve će to reflektori pozlatiti

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 25 feb 2017, 08:40

Zeljovci I srbi. Nemre niko snjima.
UPRAVA NAPOLJE!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 feb 2017, 09:29

Odbio meljkan milonsku ponudu iz Kine da bi eto lendric pokazao sta zna u Krupi, Travniku i recimo bijeljini...Pa jbt , sviju mi kad bi ovo djetetu od 7 godina ispričao rasplako bi dijete od smijeha... Pogotovo u nasoj smijesnoj ligi gdje se ulazu pare na kapaljku a dovode igrači koji ne mogu u Albaniji igrat...Ko im Pise ova saopstenja ba....Jel' ovo neka predizborna,STA je ovo... Treba vidjeti sa ovom nasom budalom od predsjednika da se izda saopstenje kako smo odbili 4 miliona za Ordagica... Neki klub iz neke lige.... ovo-ono :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 feb 2017, 09:33

Da li su Piricu zatvorene kapije stadiona Tusanj :?: :think:

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 25 feb 2017, 09:34

staragarda je napisao/la:Odbio meljkan milonsku ponudu iz Kine da bi eto lendric pokazao sta zna u Krupi, Travniku i recimo bijeljini...Pa jbt , sviju mi kad bi ovo djetetu od 7 godina ispričao rasplako bi dijete od smijeha... Pogotovo u nasoj smijesnoj ligi gdje se ulazu pare na kapaljku a dovode igrači koji ne mogu u Albaniji igrat...Ko im Pise ova saopstenja ba....Jel' ovo neka predizborna,STA je ovo... Treba vidjeti sa ovom nasom budalom od predsjednika da se izda saopstenje kako smo odbili 4 miliona za Ordagica... Neki klub iz neke lige.... ovo-ono :rol:
Jel moguce da se javlja navijac ekipe koju smo izbacili u drugu ligu i cijemo smo navijace maltretirali po njihovom gradu? Sta ba ti znas koliko Lendric vrijedi a koliko Ordagic koji nije 3 tekme odigrao ovu sezonu. Poklopi se sto prije jer ubrzo letite opet iz lige.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 feb 2017, 09:38

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Odbio meljkan milonsku ponudu iz Kine da bi eto lendric pokazao sta zna u Krupi, Travniku i recimo bijeljini...Pa jbt , sviju mi kad bi ovo djetetu od 7 godina ispričao rasplako bi dijete od smijeha... Pogotovo u nasoj smijesnoj ligi gdje se ulazu pare na kapaljku a dovode igrači koji ne mogu u Albaniji igrat...Ko im Pise ova saopstenja ba....Jel' ovo neka predizborna,STA je ovo... Treba vidjeti sa ovom nasom budalom od predsjednika da se izda saopstenje kako smo odbili 4 miliona za Ordagica... Neki klub iz neke lige.... ovo-ono :rol:
Jel moguce da se javlja navijac ekipe koju smo izbacili u drugu ligu i cijemo smo navijace maltretirali po njihovom gradu? Sta ba ti znas koliko Lendric vrijedi a koliko Ordagic koji nije 3 tekme odigrao ovu sezonu. Poklopi se sto prije jer ubrzo letite opet iz lige.
Sutra vas krupa u svom kukuruzu vraca u BH realnost....I klub i lendrica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 feb 2017, 09:54

RichmanBiH je napisao/la:Zeljovci I srbi. Nemre niko snjima.
Isto ti je to :kafa:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 feb 2017, 10:14

Dvolični pitari :kafa:
Jedino je Željo uputio zvaničnu ponudu, sve ostalo su mitovi i ublehe.
Naša ponuda je bila sasvim ozbiljna i bez ikakve provokacije. Nazvao sam kolegu Selimovića i pitao ga da li je igrač na prodaju, on je potvrdio, a onda smo poslali ponudu. Ne znam zašto igrači iz Sarajeva ne bi prelazili u Željezničar što je u neku ruku i napredak u njihovim karijerama, kazao je Šiljak.

Željezničar je zvanično ponudio 400.000 eura
Jučer se na Transfermarktu pojavila informacija da je za Harisa Duljevića zainteresovana Fortuna Dusseldorf. Njegova vrijednost na pomenutoj stranici procijenjena je na 1.60 miliona eura.

Čelnici Sarajeva nedavno su najavili realizaciju Duljevićevog transfera u inostranstvo do kraja sedmice.
Naime, Duljević se nalazi na meti HSV-a i Eintracht Frankfurta, a već otprije postoje i interesi Celtica te Sheriffa.

“U pitanju je dojučerašnji klub Emira Spahića, HSV, te Eintracht Frankfurt. Više informacija znat će se u narednim danima.”, rjieči su sportskog direktora sarajevskog kluba Faruka Ihtijarevića.
Haris Duljević (22) je ljetos mogao napustiti Sarajevo i otići u Nantes.

Međutim, igrač bordo kluba je odbio ponudu kluba iz jedne od najjačih svjetskih liga, piše SportSport.ba.

Nantes je u kolovozu Sarajevu bio spreman platiti 1,5 miliona KMa odštete za mladog reprezentativca, ali transfer na kraju nije realiziran.

Podsjetimo, za kapitena Sarajeva je ljetos zainteresiran bio i Celtic.
Fudbalski reprezentativac BiH Haris Duljević trebao bi ozvaničiti transfer u Tursku.

Fudbaler FK Sarajevo je odavno ponajbolji igrač u našoj ligi, a ponuda ovog ljeta nije nedostajalo i bilo je izvjesno da ga Sarajevo neće moći zadržati.

Uz to, pružao je sjajne partije za reprezentaciju u kojoj je standardan na spiskovima od marta ove godine, a trenutno se nalazi na pripremama za meč s Estonijom u utorak.

Za Duljevića su interesovanja pokazivali Celtic, Udinese, CSKA Moskva i još brojni klubovi, ali najkonkretniji bio je jedan turski prvoligaš. Ime kluba nam nije poznato
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 25 feb 2017, 10:40

Fortuna,celtic,udinese,cska,hsv,nantes,seriff,5 turski ekipa i na pocetku EMPOLI I ZELJO 700.000 i 400.000 eura.
Mislim da ronaldo nije imao ovoliko ponuda za sezonu :urnebes: :rol: :rol: ako cemo iskreno samo je Zeljo ponudio javno i to je to!

A Bajern pravi stadion :urnebes: :urnebes: :urnebes:
I na kraju samo jedan clanak "dosao Lelic".
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 feb 2017, 11:15

Jestel spremni za najmuskiju ligu na svijetu??

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 25 feb 2017, 11:21

Kakve veze imamo mi sa pricom o bajernu? Glupi manijak.
UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []