FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neće se Zrinjski danas naigrat u Zenici. Cijela Zenica je mobiliziran, očekujem preko 10.000 gledalaca, gladnih dobre atmosfere, borbe za svaku loptu, pozitivnog rezultata. Utakmica će sigurno biti tvrda, dosta prekida gdje će možda jedan prekid odlučiti.
U takvoj utakmici Čelik ima šansu.
U takvoj utakmici Čelik ima šansu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jedna za slova, druga za ostatak?LjoZee je napisao/la:Dvije nijanse plave.
Elem, sto se tice Lendrica. Da je ponuda stigla prije mjesec- dva i da je jaka kako se prica, logicno bi ga bilo pustiti. Zaradili bi i mi i on, a imali bi vremena da skucamo kakvu zamjenu. Ovako, dva dana pred prvenstvo, jednostavno bi bilo neozbiljno, a posebno u ovom nasem slucaju kad nemamo adekvatnu zamjenu za njega. Neka ga do ljeta, nek zabije jos koji gol i doci ce i jaca ponuda
Bilo bi dobro da Radnik kiksa danas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Ipak idu nazad da dodju ove boje sa sjevera. Miske samo mahno rukom sve nazad. Samo je problem sto idu za Tursku hahhaahha bez dumina tu je Miske..ima i on oci. Idemo ljoZeeee.....samo gradite....
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- Neandertalac
- Kontakt:
Bilo bi dobro da Sloboda mora igrat zadnje kolo na pobijedu protiv kona, zato i to što ti kažeš dođe kao potreba.LjoZee je napisao/la:Bilo bi dobro da Radnik kiksa danas.
Edit; Ipak je klub odbio. Kakva posudba i ako zadovolji, pusti te folove.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma mislim kako god bude da će Sloboda zapeti protiv Sarajeva. Znaš kako su uvijek naloženi i protiv nas i protiv njih.Neandertalac je napisao/la:Bilo bi dobro da Sloboda mora igrat zadnje kolo na pobijedu protiv kona, zato i to što ti kažeš dođe kao potreba.LjoZee je napisao/la:Bilo bi dobro da Radnik kiksa danas.
Edit; Ipak je klub odbio. Kakva posudba i ako zadovolji, pusti te folove.
A još uvijek se oni punca sjećaju.
http://www.****.com/vesti/ma-ka ... aca/160321
Ja dobrog PR-a, jest odjeknulo ovo za Lendrica
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ja dobrog PR-a, jest odjeknulo ovo za Lendrica
Hajde bivsi kapitenu napravi dvije greske i pusti da Olimpik pobijedi.[emoji119]
- plavousrcu
- Kontakt:
Meni se cini ili boja stolica za istok nije ista sa onim na sjeveru?
U pravu si nije. Izgleda da će ove vratiti dobavljaču, a da će poslati nove sa istom bojom kao i na sjeveru.plavousrcu je napisao/la:Meni se cini ili boja stolica za istok nije ista sa onim na sjeveru?
S obzirom da je lendriceva vrijednost oko 800-900 hiljada eura i da su ovi kinezi ponudili "samo" milion eura, i jasno je sto je ponuda odbijena s obzirom da on kad bude odlazio u svakom slucaju nece otici za manje novca, samo moze za vise. Tako da je to bila totalno bezvezna ponuda nekog kluba koji je prije par dana kupio ighala za 23 i po miliona eura. Mogli su makar ponuditi 2 miliona eura pa da se i razmisli, ovako taman i da se ima adekvatna zamjena glupo je bilo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobro je to da ne bude isarano. Bilo bi grozno da su boje razlicite. Od koga smo uzeli ove nove stolice?Monci je napisao/la:U pravu si nije. Izgleda da će ove vratiti dobavljaču, a da će poslati nove sa istom bojom kao i na sjeveru.plavousrcu je napisao/la:Meni se cini ili boja stolica za istok nije ista sa onim na sjeveru?
Re: RE: Re: FK Željezničar
Turci neki su u pitanju, narudzba je bila sa istom nijansom kao na sjeveru, a isporucene su ove kakve jesu ... vraceno je odma nazad.plavousrcu je napisao/la:Dobro je to da ne bude isarano. Bilo bi grozno da su boje razlicite. Od koga smo uzeli ove nove stolice?Monci je napisao/la:U pravu si nije. Izgleda da će ove vratiti dobavljaču, a da će poslati nove sa istom bojom kao i na sjeveru.plavousrcu je napisao/la:Meni se cini ili boja stolica za istok nije ista sa onim na sjeveru?
Možda bismo toliko i dobili da nam je liga naprednija i na dobrom glasu, ovako, tih milion nečega je zaista vrhunac.DeeWa je napisao/la:S obzirom da je lendriceva vrijednost oko 800-900 hiljada eura i da su ovi kinezi ponudili "samo" milion eura, i jasno je sto je ponuda odbijena s obzirom da on kad bude odlazio u svakom slucaju nece otici za manje novca, samo moze za vise. Tako da je to bila totalno bezvezna ponuda nekog kluba koji je prije par dana kupio ighala za 23 i po miliona eura. Mogli su makar ponuditi 2 miliona eura pa da se i razmisli, ovako taman i da se ima adekvatna zamjena glupo je bilo.
Po meni, zaista nebitna informacija, potreban nam je, ostao je, o prodaji se može razmišljati na ljeto samo da on nastavi u ovom ritmu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja jedva čekam Čelik danas, k'o da mi igramo :
Titula!
Titula!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Hocemo li izgubiti na vremenu. Koliko treba da se sve zavrsi.
Mislim da je isti dobavljač kao i za zapad. Ne znam tačno ko je, dosta se kalkulisalo oko toga prošlo ljeto. Alma Ras, čini mi se neka konekcija iz Turske.plavousrcu je napisao/la:Dobro je to da ne bude isarano. Bilo bi grozno da su boje razlicite. Od koga smo uzeli ove nove stolice?Monci je napisao/la:U pravu si nije. Izgleda da će ove vratiti dobavljaču, a da će poslati nove sa istom bojom kao i na sjeveru.plavousrcu je napisao/la:Meni se cini ili boja stolica za istok nije ista sa onim na sjeveru?
Re: RE: Re: FK Željezničar
I ja vala, ova utakmica ce odrediti dalji tok prvenstva, jer je u principu jedina od ove 4 gdje se Zrinjski moze okliznuti ... kad bi makar smogovci bod uzeli [emoji14]Neandertalac je napisao/la:Ja jedva čekam Čelik danas, k'o da mi igramo :
Titula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.